Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bir konuyla ilgili sormak istiyorum. Arkadaş çevrem çok fazla değil onların da 2-3 tanesiyle çok samimiyim. Geçen günlerde doğum günümdü. Çok samimi olduğum arkadaşlarımdan 1 tanesi kutlamadı.5 gün sonra görüştügümüzde laf arasında "senin doğum günün bugün müydü ya" dedi. Ben de "hayır 5 gün önceydi" dedim. Kuzenlerinin dogum günleri de Kasım ayındaymıs onun icin karıstırmış öyle dedi. Normal karşıladım çünkü herkes doğum günlerine çok önem vermeyebilir diye düşündüm. Ama bugünlerde yeni tanıştığı bir erkek var onun doğum günü 5 Aralık'taymış. Ona almak istedigi hediyeyi şimdiden düşünüyor. Yani canı istediginde doğum günlerine gayet de önem veren bir insanmış ki bu konuştuğu kişiyi daha birkaç gündür tanıyor. Yani bazı kızların bu kadar erkek arkadaş,sevgili meraklısı olmalarını anlayamıyorum. Tamam ona da kıymet verilir ama kaç yıllık arkadaşının doğum gününü umursamayıp birkaç gündür görüştüğü kisinin daha ortada bir sey yokken 1 ay önceden doğum gününü planlaması bana karşı samimiyetsizlik olarak geldi. Böyle durumlar olunca da o kişiye mesafe koymak istiyorum. Böyle mesafe koya koya yalnız kalıcam belki ama zaten samimiyetsiz insanlara ihtiyacım yok yalnızlık da güzel.
Bu arada konuştuğu kişiye kurabiye yapıcaktı "sırf bana değer verdigini kanıtlamak icin kurabiye yapmana gerek yok" demis konustuğu kisi. O da geldi bana sordu ona deger verdiğimi çok mu belli ediyorum diye. Ben de "evet. Onun doğum gününe daha 1 ay varken bile şimdiden alacağın hediyeyi planlıyorsun. Birinin doğum gününü önemsemek değer verdiğini gösterir. O da hissetmiş demek ki plan yaptıgını.bir insanın doğum gününü unutmamak da bir değer göstergesidir" dedim (kendime de ithafen söyledim anlamış mıdır bilemem)
Yani şunu düşünüyorum acaba ben mi samimi insanlarla karşılaşamıyorum. Çünkü ben karşımdaki insanlara gayet değer veren biriyim ama onlar öyle olunca ben de mesafe koyuyorum. Yalnızlık en iyisi mi sizce ?
Bu arada konuştuğu kişiye kurabiye yapıcaktı "sırf bana değer verdigini kanıtlamak icin kurabiye yapmana gerek yok" demis konustuğu kisi. O da geldi bana sordu ona deger verdiğimi çok mu belli ediyorum diye. Ben de "evet. Onun doğum gününe daha 1 ay varken bile şimdiden alacağın hediyeyi planlıyorsun. Birinin doğum gününü önemsemek değer verdiğini gösterir. O da hissetmiş demek ki plan yaptıgını.bir insanın doğum gününü unutmamak da bir değer göstergesidir" dedim (kendime de ithafen söyledim anlamış mıdır bilemem)
Yani şunu düşünüyorum acaba ben mi samimi insanlarla karşılaşamıyorum. Çünkü ben karşımdaki insanlara gayet değer veren biriyim ama onlar öyle olunca ben de mesafe koyuyorum. Yalnızlık en iyisi mi sizce ?
Son düzenleme: