- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 83.276
- 528
Valla ister ağlayın ister sızlayın, çocuğunuz ayrı eve çok da güzel çıkacak yaşı gelinceYani ben anlamıyorum bizim kültürümüzde ayrı eve çıkmak ne zamandır var ya her şeyi geçtim ekonomi bir tek bize mi kötü nasıl kazanılıyor bu paralar çok merak ediyorum herkesin hayatına kendine ben çıkamam cidden
Sizin kültürünüz bizi alakadar etmiyor, bizim kültürümüzde çalışıp parasını kazanan tek yaşamak isteyen kadın ailesi tarafından takdir ediliyorYani ben anlamıyorum bizim kültürümüzde ayrı eve çıkmak ne zamandır var ya her şeyi geçtim ekonomi bir tek bize mi kötü nasıl kazanılıyor bu paralar çok merak ediyorum herkesin hayatına kendine ben çıkamam cidden
Bu 21 binlik daireyi tutsan, yanına da senin gibi çalışan , kafa dengi bı ev arkadaşı bulsan? İkiniz için de çok güzel olur bence jeehan. Kaçırma o evi bence...Sözleşmeyi imzaladıktan sonra gerisi kolayEv yok. Sözde bana opsiyonladıklarım ev için haber vermediler aradım açmadılar. Başka eb bakıyorum işe 15-20 dk mesafedeki temiz boyalı bi ev için 21 bin istediler. Eğer bulamazsam ve tutulmazsa burayı tutucam.
Bu kafadaki yobazlar, çocugu sahip oldukları bir mal, bir eşya, bir hizmet veya gelir kapisi olarak gören ilkel ailelerde buyutuldugu, özellikle kız çocukları koca bulmadan asla mekan degistiremedikleri için kendi çocuklarını da böyle yetiştiriyorlar...Bunun çocuğu 30 yaşında ayrı eve cikacam dese , bu da jeehanin anası gibi "o.ospu mu olacan, maaşını bana verecen" diye bıçakla üstüne yürür...Valla ister ağlayın ister sızlayın, çocuğunuz ayrı eve çok da güzel çıkacak yaşı gelince
YürürBu kafadaki yobazlar, çocugu hizmet veya gelir kapisi olarak gören ailelerde buyutuldugu, özellikle kız çocukları koca bulmadan asla mekan degistiremedikleri için kendi çocuklarını da böyle yetiştiriyorlar...Bunun çocuğu 30 yaşında ayrı eve cikacam dese , bu da jeehanin anası gibi "maaşını bana verecen" diye bıçakla üstüne yürür...
Alfa beta gama felan anlamaz ki kız bunlarYürür2024 doğumlu bi çocuğu var yanlış bakmadıysam, alfa kuşağı da öyle çok aile yanında kalayım 50 yaşıma kadar diyen bi grup değil sanki ama dediğin gibi evden ayrılmanın çok ayıp bir şey olduğu kafasına işlenerek büyüyecek maalesef.
Müge iyidir hoştur da , kendi kökaile ilişkilerindeki travmalardan dolayı, bu gibi durumlarda anne-kız ilişkilerinde bazen saçma sapan yorumlar yapabiliyor...O kadar olay geçti elinden, adli tıp, hukuk, sosyoloji, tarih, psikoloji...vs. milyon alanda benim diyen uzmandan bile daha birikimli, hatta çoğunda diplomalı şu anda; üstüne ülkenin cokmekte olan hukuk sistemine tek başına alternatif olacak kadar muazzam bir güç kazandı yıllar içinde ama iş ana-kiz ilişkilerine gelince kendi annesinin kurduğu bağımlı ilişkinin etkisinden assla çıkamıyor ....Bence oraya sakın gitmesin yani, jeehanı bı güzel azarlar, zorla evine, anasının yanina gönderir sarı papatyaMüge anlıya git.
annem çok sardı ona son zamanlardaMüge iyidir hoştur da , kendi kökaile ilişkilerindeki travmalardan dolayı, bu gibi durumlarda anne-kız ilişkilerinde bazen saçma sapan yorumlar yapabiliyor...O kadar olay geçti elinden, adli tıp, hukuk, sosyoloji, tarih, psikoloji...vs. milyon alanda benim diyen uzmandan bile daha birikimli, hatta çoğunda diplomalı şu anda; üstüne ülkenin cokmekte olan hukuk sistemine tek başına alternatif olacak kadar muazzam bir güç kazandı yıllar içinde ama iş ana-kiz ilişkilerine gelince kendi annesinin kurduğu bağımlı ilişkinin etkisinden assla çıkamıyor ....Bence oraya sakın gitmesin yani, jeehanı bı güzel azarlar, zorla evine, anasının yanina gönderir sarı papatya...
Kesitini görmüştüm bir kere tam hatırlamıyorum şimdi ama bebeği zayıf bulup,anneye yükleniyordu sen bu çocuğa bakamıyor musun diye.Müge iyidir hoştur da , kendi kökaile ilişkilerindeki travmalardan dolayı, bu gibi durumlarda anne-kız ilişkilerinde bazen saçma sapan yorumlar yapabiliyor...O kadar olay geçti elinden, adli tıp, hukuk, sosyoloji, tarih, psikoloji...vs. milyon alanda benim diyen uzmandan bile daha birikimli, hatta çoğunda diplomalı şu anda; üstüne ülkenin cokmekte olan hukuk sistemine tek başına alternatif olacak kadar muazzam bir güç kazandı yıllar içinde ama iş ana-kiz ilişkilerine gelince kendi annesinin kurduğu bağımlı ilişkinin etkisinden assla çıkamıyor ....Bence oraya sakın gitmesin yani, jeehanı bı güzel azarlar, zorla evine, anasının yanina gönderir sarı papatya...
Misafirhane yada Öğretmen evinde yer bulursanız orada idare etmeye çalışın. Anneniz hiç aramadı mi bu kız nereye gitti diye?Selam,
29 yaşında İstanbulda ailesiyle yaşayan, çalışan bi kadınım. Bugün annemle büyük bi kavga ettik. Ve ağır şeyler söylediği için valizimi alıp evden çıktım. Çıkarken nereye gideceğimi bilmediğim için rastgele bi otobüse bindim otobüste arkadaşımı arayıp ona geldim. Sabah arkadaşımın evinden ayrılacağım ama nereye gideceğimi bilmiyorum. İki seçeneğim var;
1. 2 gün daha başka bir arkadaşımda kalıp o süreçte hızlıca ev bakmak. Zaten ev arıyordum hatta bulmuştum ama bulduğum ev 5 eylülde boşalacak. O süreye kadar nerde kalacağım? Sürekli arkadaşımda kalamam.
Diğer bi seçeneğim yokmuş. Ben ne halt edeceğim? (Bunu evden çıkmadan düşünmem gerekirdi ama olmadı annem bi türlü susmadı, olmayan şeyler anlattı ve gücüme gitti sokakta kalmak evde kalmaktan daha iyi geldi o an)
Cok sevindim senin adina jeehan bundan sonra hayatın hep çiçek gibi olsunSelam hanımlar, evimi tuttum yarın temizlik yapacağım. Sonrasında taşınırım. Kendi huzurlu, güvenli ve mutlu yuvasını kurmaya/korumaya çalışan her kadına sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?