Çocuk Hastalıkları Geniz eti ve bademcik ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Vaveyla33

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2021
3
0
29
Arkadaşlar merhaba oğlum 7 yaşında 1 hafta önce kbb ye götürdüm geniz etinin ve bademcigin cok büyük olduğunu söyledi alınması lazım dedi bende korka korka tamam dedim sıraya koydu doktorun programı cok yogun olduğu için ocağı bulur demişti ama dün hastane tarafından aradım ve pazartesi gelmemizi söylediler çarşamba günü ameliyat olacakmış büyük ihtimalle cok korkuyorum bukadar kısa sürede beklemiyordum ayrıca o gün çocuk doktoruna da götürmüştüm üst solunum yolu enfeksiyonu var dedi antibiyotik yazdı simdi ameliyat öncesi bu sorun olurmu soncta antibiyotik kullanıyor bi ilaç kullanmaması gerekmiyor mu ameliyat öncesinde neler yapmak gerekiyor lütfen beni aydınlatın cok korkuyorum cok da gerginim oğlumda doktordan cok korkuyor nasıl işlicek bu süreç 🤦‍♀️

Bu kadar korkularınız varsa doktorunuzla gidip yüzyüze herşeyi görüşebilirsiniz sizi bilgilendirir ona göre hareket edebilirsiniz. Geçmiş olsun

Merak etmeyin doktor bunu bile bile yazdi sonucta ...ilaclarini cok kafaniza taktiysaniz sorun tabiki..ameliyattan sonra çocugunuz cok rahatlayacak hatta gelişimi bile hızlanacak insalah geçmis olsun simdiden

Cok Teşekkür ederim 😊 pazartesi gidicem ama o güne kadar kendimi rahatlatmak için burdan destek almak istedim

Merak etmeyin doktor bunu bile bile yazdi sonucta ...ilaclarini cok kafaniza taktiysaniz sorun tabiki..ameliyattan sonra çocugunuz cok rahatlayacak hatta gelişimi bile hızlanacak insalah geçmis olsun simdiden
Cok teşekkür ederim inşallah 🤗 yemesi iyi maşallah ama hiç kilo almiyor sanirim bu yüzden ilacı da kbb yazmadı çocuk doktoru yazdı oyuzden biraz kafam karıştı 🤷‍♀️🤔

Arkadaşlar merhaba oğlum 7 yaşında 1 hafta önce kbb ye götürdüm geniz etinin ve bademcigin cok büyük olduğunu söyledi alınması lazım dedi bende korka korka tamam dedim sıraya koydu doktorun programı cok yogun olduğu için ocağı bulur demişti ama dün hastane tarafından aradım ve pazartesi gelmemizi söylediler çarşamba günü ameliyat olacakmış büyük ihtimalle cok korkuyorum bukadar kısa sürede beklemiyordum ayrıca o gün çocuk doktoruna da götürmüştüm üst solunum yolu enfeksiyonu var dedi antibiyotik yazdı simdi ameliyat öncesi bu sorun olurmu soncta antibiyotik kullanıyor bi ilaç kullanmaması gerekmiyor mu ameliyat öncesinde neler yapmak gerekiyor lütfen beni aydınlatın cok korkuyorum cok da gerginim oğlumda doktordan cok korkuyor nasıl işlicek bu süreç 🤦‍♀️
Çok geçmiş olsun hiç korkmayın benimde kızım 3 yaşında geniz etini aldırdı aynı zamanda kulaklarına tüp takıldı. Geniz eti ameliyatından sonra biz 3 gün sürekli dondurma yedik doktor tavsiyesiyle sizde bademcikte var nasıl olur bilmiyorum ama ben kızımı dondurmayla kandırmıştım🙈 sizinki daha büyük nasıl tepki verir bilemedim. Allah yardımcınız olsun çabucak olup biter ve iyileşir inşallah 🙏🙏

X