Çocuk Hastalıkları Geniz Eti/Bademcik Ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dxbgffh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
592
237
53
Iyi akşamlar hanımlar beş gün önce üç yaşındaki oğlum hem geniz eti hemde bademcik ameliyatı oldu beş gün geçmesine rağmen sadece süt içiyor oda çok acikirsa ve içerken ağlıyor size sorum normal mi böyle bişey yaşayan oldu mu

Geçmiş olsun benim oğlumda 1 hafta sonra aynı ameliyatı olucak şimdi nasıl iyimi oğlunuz ?

Sağolun neler yaşadınız ameliyat sonrası bizi neler beklliyor bana anlatabilirmisiniz.

Sağolun neler yaşadınız ameliyat sonrası bizi neler beklliyor bana anlatabilirmisiniz.
Bizimki biraz zor geçti hem küçük hemde dondurma yemediği için hiç bı şekilde sıvı almadığı için tekrar yatış yapıldı serumla beslendi 15 gün boyunca her çocuk bir olmaya biliyor sizinki belki daha kolay atlatır inşallah yemesi gerekenleri bı liste halinde veriyorlar hele zaten dondurma yi yerse daha çabuk atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…