Çocuk Hastalıkları Geniz eti bademcik ameliyatı bilgisi olan

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Cynd

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
748
477
30
Kızım 5 yaşında %80 tıkalı birçok doktora götürdüm ve hepsi ameliyat dedi hem geniz eti hem bademcik hem genel anesteziden hemde ameliyattan sonrası kanama riskinden çok korkuyorum sonrasında nelere dikkat etmeliyim beslenmeyi nasıl yaptınız ne kadar sürede iyileşti sonrasında çok ağrı oldu mu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 🙏🏻

Bana kalirsa bir de butuncul tip doktoruna goturun. Ameliyatsiz kurtulabilirsiniz muhtemelen. Instagramda dokotr omer saltan yaziyor bu konular hakkinda. Buyuyen lenf bezlerini almak yerine onlari buyuten etkenleri ortadan kaldirmaya odaklaniyor butuncul tip doktorlari.

İlk defa duydum hemen araştırayım teşekkür ederim

Yeğenim oldu ama özel hastanede ya Memorial ya Acıbadem sorunsuz geçti ..

Bana kalirsa bir de butuncul tip doktoruna goturun. Ameliyatsiz kurtulabilirsiniz muhtemelen. Instagramda dokotr omer saltan yaziyor bu konular hakkinda. Buyuyen lenf bezlerini almak yerine onlari buyuten etkenleri ortadan kaldirmaya odaklaniyor butuncul tip doktorlari.
Biz muğldayız bu doktorlar burda yok galiba hep İstanbul Bursa yazıyo 😕

H
Sonrasında ağrı falan olmadı dimi hemen iyileşti mi
Hemen derken bu müddet doktor ne derse öyle besleniyor kısa süre hayır belirgin bir sıkıntı asla olmadı.Ama doktoru iyi secin

H

Hemen derken bu müddet doktor ne derse öyle besleniyor kısa süre hayır belirgin bir sıkıntı asla olmadı.Ama doktoru iyi secin
Evet araştırdım ama burda hastaneler zaten kısıtlı en iyisi eğitim araştırmadaki doktordu

Arkadaşım merhaba, ne gibi belirtiler varsi acaba?

Bu doktor muglada. Fonksiyonel tip akademisinden egitim almis, ben de fta sitesinden bulup yazdim size. Komsu sehirlerdeki doktorlari da bulabilirsiniz siteden.
Simdi doktorun kendisine yazdım çok teşekkür ederim inşallah sonuç alırız ya ameliyat küçük bir operasyon da olsa söz konusu evlat olunca 😧

Merhaba uyku apnesi var ağızdan nefes alıyor zaten gece horlaması çok terlemesi de çok sürekli boğaz iltihabı yaşıyoruz bademcik şişiyor sürekli gece horluyor
Biz de de gece arada horlama ve yatınca olan bir tıkanıklık var, ayrıca gece sanki ağzına su geliyor .... Bu yüzden kbbye yonlendirildik inşallah yakında gideceğim

Dizinde yavrunuza şifalar dilerim, tez zamanda düzelsin kuzucuk🤲🏻

Biz de de gece arada horlama ve yatınca olan bir tıkanıklık var, ayrıca gece sanki ağzına su geliyor .... Bu yüzden kbbye yonlendirildik inşallah yakında gideceğim

Mim in

amin insallah yavrular hasta olmasın hiç 🙏🏻 Ağız akıntısı bizde de ara ara oluyo her zaman değil ama hastayken daha çok inşallah sizinki küçülen cinstendir 🙏🏻

Benim kardeşimde o yaşlarda oldu eğet yaptırmazsanız kulağına vuruyor duymamaya başlıyor sıvı oluyormuş. Size 5 günlük liste veriyorlar baharatsız ve sıvı şeyler yapıyorsunuz ayran içiyor ilk günler öyle ama hemen toparlıyor o yaşta çocuklar. Biz bademciğini aldırmadık büyükmüş sonradab keşke alsaydık dedilet ama aldırmadık bir sorunda yaşamadı

Kızım 5 yaşında %80 tıkalı birçok doktora götürdüm ve hepsi ameliyat dedi hem geniz eti hem bademcik hem genel anesteziden hemde ameliyattan sonrası kanama riskinden çok korkuyorum sonrasında nelere dikkat etmeliyim beslenmeyi nasıl yaptınız ne kadar sürede iyileşti sonrasında çok ağrı oldu mu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 🙏🏻
Son durumu nedir yaptırdınız mı ameliyat

Neler yaşadınız anlatır mısınız hangi şehirdesiniz
Mugladayım çocuğu hastanede idare etmek zordu damar yolu kan aldırma vs ameliyattan sonra kendisi konuşmak istemedi korkmuştu ama akşamına daha iyiydi soğuk süt dondurma falan yedi 1 hafta yumuşak şeyler vermeye çalıştım zaten cok şükür kanama falan olmadı tahmin ettiğimden daha iyiydi🙏🏻

X