genitale lazer yapanlar ya da bilenler

akakcebenim

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
22
1
genital için anlaştığımızı düşünürsek merkezle, nereleri yapıyorlar ?

kalça arası ve kasıkları yapıyorlar mı ?

özel olacak ama kalça arasını ne kadar ileri giderek yapıyorlar yani bele doğru o kalça arasının tamamını alıyorlar mı bir de alıyorlarsa ne şekilde yapıyorlar ?

özel olabilir ama lütfen cevap verin..

Merhaba.
Ben kendim bu isi yapiyorum.kalca arasinda kalin kil köklerinin oldugu her bölgeye lazer yapilir.Kasiklarda dahil.lazerin yapilmasi sakincali oldugu tek bölge kaş altidir.Yalniz kalca arasi ve genital bölge biraz aci verdigi icin yaptirmadan 2 saat önce emla uyusturucu krem sürersen cok hafif bir aciyla atlatirsin.

Merhaba.
Ben kendim bu isi yapiyorum.kalca arasinda kalin kil köklerinin oldugu her bölgeye lazer yapilir.Kasiklarda dahil.lazerin yapilmasi sakincali oldugu tek bölge kaş altidir.Yalniz kalca arasi ve genital bölge biraz aci verdigi icin yaptirmadan 2 saat önce emla uyusturucu krem sürersen cok hafif bir aciyla atlatirsin.

ütülemede de öyle bir acı oluyor mu ki ? dıod soprano'da.
hani kalça arası jiletle bile alınamıyor,sormaya çekiniyorum ama eliyle açarak mı yapıyo kalçayı :S

Evet canım popo arasındaki kılların tamamını yakabilmek için eliyle açması gerekiyor yada sen yüz üstü uzanıp ellerini yanlardan uzatarak kalcalarını yana dogru cekip yardımcı olabilirsin.acı olayıda teninin rengine ve kılların kalınlıgına baglı.koyu renkli ten ve kalın kullar acır.hissedilen acıda lastik çarpması gibi birşey diyebilirim:)

Evet canım popo arasındaki kılların tamamını yakabilmek için eliyle açması gerekiyor yada sen yüz üstü uzanıp ellerini yanlardan uzatarak kalcalarını yana dogru cekip yardımcı olabilirsin.acı olayıda teninin rengine ve kılların kalınlıgına baglı.koyu renkli ten ve kalın kullar acır.hissedilen acıda lastik çarpması gibi birşey diyebilirim:)

teşekkürler canım. maddi konuda sıkıntım olmasa tüm vücut yapacağım ama şimdi genital ve koltuk altı düşünüyorum sadece. umarım iyi olur da biter tüyler. genital ve koltuk altı seans 175 e anlaştık umarım çok değildir.

Merhaba.

bu konunun yumurtalga zararlı oldugunu duydum dogru mu ?

teşekkürler canım. maddi konuda sıkıntım olmasa tüm vücut yapacağım ama şimdi genital ve koltuk altı düşünüyorum sadece. umarım iyi olur da biter tüyler. genital ve koltuk altı seans 175 e anlaştık umarım çok değildir.

6 seans çok az geçmeyecektir. ilk başlarda bitti gibi gelecek fakat 2 ay geçtikten sonra hiç işe yaramadı diye yazacaksınız buraya.

evet arkadaş doğru söylüyor,orda pek işe yaramıyor,kıl yapısı ince.
inceleri görmüyor zaten.
birde merak etme o dediğin yerler daha az acıyor.
mesela bacak altı da bacak üstünden daha çok ağrılı olur.kıl kalın olduğu için.
inceleri görmüyor zaten.

ütüleme inceleri de görüyor ? öyle değil mi. sadece nemden dolayı geç bitiyor diye duymuştum.

nemli bölge ama zamanla geçiyor benim çok ince bir çizgi kaldı mesela. ütüleme seans daha az olur diyorlar ama 2-3 senas daha az yani 2-3 ay demek oluyor atış hızı daha yüksek. daha pahalı ve biraz daha acılı

Merhaba.

lazerin yapilması sakıncalı oldugu tek bölge kaş alti demişsiniz ama ben anlamadım kaş altini??? :KK70: :KK70:

lazerin yapilması sakıncalı oldugu tek bölge kaş alti demişsiniz ama ben anlamadım kaş altini??? :KK70: :KK70:

Bildiğin kaşın hemen altı göz kapagın yani:)kasin ust bolumüne lazer yapilir ama altina yapilamaz göze cok yakin oldugu ve işinin göze ciddi zararlar verme riski oldugu icin.

X