Lazer Epilasyon genitalde alex mi soprano xl mı?

jokerbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
602
2
46
Balıkesir
evet kızlar genitalde lazer uygulamasında alexandrite lazer aleti mi yoksa soprano xl lazer aleti mi daha başarılı önerilerinizi bekliyorum bu arada beyaza yakın buğday tenliyim

evet kızlar genitalde lazer uygulamasında alexandrite lazer aleti mi yoksa soprano xl lazer aleti mi daha başarılı önerilerinizi bekliyorum bu arada beyaza yakın buğday tenliyim

Tatlım alex ince tüyleri de tetikliyor diye biliyorum ve acısı da cabası... Ben sopranoya gidiyorum, 3 seans oldu ve o kadar farketti ki anlatamam, çok memnunum...

genitale mi gidiyosun canım ben de soprano düşünüyorum acısız dediler bi de alex de yanık olabiliyomus o yuzden:26:

Tüm vücut gidiyorum tatlım, genital de var yani..
Evet acısı çok ama çoook az. Bunda yanık riski de yok

Sopranonun farkı ne acaba ben daha önce iki seans koltuk altım için alexe gitmiştim baya azaldı ama çok canım yandı bununla tüm vücut düşünemiyorum demiştim. İstanbul'da soprano yapan yerler hakkında bilginiz var mı acaba? Bir de daha mı hızlıdır soprano bunu merak ediyorum komple vücut istiyorum ben de çünkü.

Son düzenleme:
Tüm vücut gidiyorum tatlım, genital de var yani..
Evet acısı çok ama çoook az. Bunda yanık riski de yok
çok saol canım ben de genital alt bacak ve bıyık düşünüyorum koltuk altımı alexle yaptırdım ama inceldikçe ve azaldıkça atki etmemeye başladı kalan tüyleri de yapıvercekler saolsunlar

uygulama öncesi jel srülüyor ve ütüler gibi o bölgenin üzerinden geçiliyor. Hafif bir ısınma hissdiyorsun o bölgede ama soğutucu özellik de var aynı zamanda. Evet çok daa hızlı bir işlem oluyor tek atışlar şeklinde olmadığı için. İstanbul'da neresi var bilmiyorum canım ama internetten araştırırsan oriinal ütülem soprano cihaza sahip yerleri bulabilirsin canım..

Baktım İstanbul'da bana yakın iki yerde varmış kesinlikle bu yöntemle başlayacağım tekrardan karar verdim. Teşekkürler bu arada.

genital bölgedeki kıllar kalın ve siyah olduğu için kesin ve kalıcı çözüm alex ilerleyen seanslarda kıl yapısı inceldiğinde merkezdeki uzman otomatikman sopranoya geçiş yaptırıyor zaten

evet kıllar kalın ve siyah ise alex daha etkili ,yalnız herkeste ayni sonuç alınmıyor nedense ,sanıyorum buda kişinin cilt yapısıylada ilgili ,beyaz tenli olmak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…