- Konu Sahibi sevval888888
-
Epilasyon yaptiran bir arkadasim vardi o deriye lastik atisi gibi agrilar oluyor demisti.
Agrilar öylemi dayanilir agrimi bende cok istiyorum ama korkuyorum ya birde
jiletledikten sonra mi epilasyona gitmek gerekiyor yoksa tüylü tüylümü
ben istanbulda bir merkeze 8 seans 1300 tl ye yaptırıyorummaliyeti çokmu bu seyansların canım bende düşünüyorunda cevap verirsen sevinirim
canım ben samsunda yaptırıyorum..ama istanbul anakara gibi daha büyük şehirlerde rekabetten dolayı indirim oluyor veya daha ucuz oluyor..boş ver ömür boyu ağdaya verdiğin ve çektiğin zahmete say laelaelaelaelae
sevval sen samsunda nerde yaptırıyorsun ben yeni üye olduğum için yazamadım özelden yazıcaktım sen özel atabiliyorsan samsunda nerde yaptırdığını ve ne derece memnun kaldığını yazarmısın a.s.
özel mesaj attım bakarsınız..sorun olursa özelden yazarsın :hulya:
TŞK EDERİM ÖZELDEN YAZDIN AMA BEN CVP YAZAMIYORUM 40 MSJ OLMASI GEREKİYORMUŞ. :çok üzgünüm: NASIL TAMAMEN KURTULDUNMU PEKİ BEN MEYDANDA FBM VAR PRAYA SORDUM ARKADAŞ ORDA YAPTIRMIŞ. TAMAMEN HİÇ ÇIKMIYORMU YANİ İNŞ. KURTULURUMkaydirigubbakcemile2
çenemde var tüy eskiden gözükmüyodu şimdi var bende epilasyona gideyim diyorum nerede nekadar
slm kızlar.. bende istanbul anadolu yakasında bir yere gidiyorum... nakitte 70 TL ve çokta memnunum.. yarı yarıya azaldı 2. senasttan sonra... bazı yerler çok yüksek rakamlar alıyorlar ... bence iyice araştırıp öyle gitmek laızm ve kensinlikle kullandıkları cihazı sormak lazım.. bu konuda kulanılan cihaz önemli çünkü...
merhaba canım bende anadolu yakasındayım nereye gittiğni söyleyebilirmisin..istersen özele at msj... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?