• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genitalde 2 seans uygulama ve sonuç

Epilasyon yaptiran bir arkadasim vardi o deriye lastik atisi gibi agrilar oluyor demisti.
Agrilar öylemi dayanilir agrimi bende cok istiyorum ama korkuyorum ya birde
jiletledikten sonra mi epilasyona gitmek gerekiyor yoksa tüylü tüylümü

Canım agdayla birden çekiyomuşsun gibi epilasyon aletiyle alıyomuşsun gbi bir acı oluyo agrıya dayanıklıysan dayanırsın sadece alt dudak kısmında fazla ağrı oluyo dayanırsın yani

ÖÇnceden ağda yapıyosan kılların sertleşmesi için 2-3 ay jilet yap sert we siyahlaşsın sonra gitmeden 4-5 gün öncesinden jiletliyceksin ki yapan kişi kıllarını görsün üzünsa onlar makineyle kısaltıyolar önemli değil
bence lazere git çok rahat ediceksin tawsiye ediyorum sewgileropuyorumnanaktan

canım ben samsunda yaptırıyorum..ama istanbul anakara gibi daha büyük şehirlerde rekabetten dolayı indirim oluyor veya daha ucuz oluyor..boş ver ömür boyu ağdaya verdiğin ve çektiğin zahmete say laelaelaelaelae

sevval sen samsunda nerde yaptırıyorsun ben yeni üye olduğum için yazamadım özelden yazıcaktım sen özel atabiliyorsan samsunda nerde yaptırdığını ve ne derece memnun kaldığını yazarmısın a.s.

özel mesaj attım bakarsınız..sorun olursa özelden yazarsın :hulya:

TŞK EDERİM ÖZELDEN YAZDIN AMA BEN CVP YAZAMIYORUM 40 MSJ OLMASI GEREKİYORMUŞ. :çok üzgünüm: NASIL TAMAMEN KURTULDUNMU PEKİ BEN MEYDANDA FBM VAR PRAYA SORDUM ARKADAŞ ORDA YAPTIRMIŞ. TAMAMEN HİÇ ÇIKMIYORMU YANİ İNŞ. KURTULURUMkaydirigubbakcemile2

TŞK EDERİM ÖZELDEN YAZDIN AMA BEN CVP YAZAMIYORUM 40 MSJ OLMASI GEREKİYORMUŞ. :çok üzgünüm: NASIL TAMAMEN KURTULDUNMU PEKİ BEN MEYDANDA FBM VAR PRAYA SORDUM ARKADAŞ ORDA YAPTIRMIŞ. TAMAMEN HİÇ ÇIKMIYORMU YANİ İNŞ. KURTULURUMkaydirigubbakcemile2

FBM yi benim gittiğim lazer merkezine giden bir kızdan duydum..yüz için gitmiş memenun kalmamış benim dediğim merkeze gelmişti...ordakiler alexs makinesi kullanmıyorlarmış..ben ilk koltuk altı ile başladım şu an en son 6 seas yaptırdım 2 aya yakın oldu sadece sarı tüyler var kısa..artık eskisi gibi sert ve siyah değil çıkanlar sarı bebek tüyü gibi..onlarda rahatsız etmiyor..aynı zamanada bacak ve genitalide yaptırıyorum..ben memnunum temiz bir merkez ve 6 bin müşterileri varmış..10 yıllık olan bir merkezmiş

çenemde var tüy eskiden gözükmüyodu şimdi var bende epilasyona gideyim diyorum nerede nekadar

slm kızlar.. bende istanbul anadolu yakasında bir yere gidiyorum... nakitte 70 TL ve çokta memnunum.. yarı yarıya azaldı 2. senasttan sonra... bazı yerler çok yüksek rakamlar alıyorlar ... bence iyice araştırıp öyle gitmek laızm ve kensinlikle kullandıkları cihazı sormak lazım.. bu konuda kulanılan cihaz önemli çünkü...

çenemde var tüy eskiden gözükmüyodu şimdi var bende epilasyona gideyim diyorum nerede nekadar

mrb umram.. sanaa bildiğim kadarıyla yardımcı olayım...
benim gittğim yere senin gibi çenesinde ve bıyık bölgesindeki tüyleri olan bir arkadaşımı götürdüm.. 2 senasa baya farketti... ama onun teni beyaz tüyleri siyahtı... yüzdeki tüyler ince ve açık renk ise lazerin etkisi azalıyor.. hatta bazılarını göremiyor bile.. arkadaşım senasına 30 TL veriyor..
bilgine canım..

slm kızlar.. bende istanbul anadolu yakasında bir yere gidiyorum... nakitte 70 TL ve çokta memnunum.. yarı yarıya azaldı 2. senasttan sonra... bazı yerler çok yüksek rakamlar alıyorlar ... bence iyice araştırıp öyle gitmek laızm ve kensinlikle kullandıkları cihazı sormak lazım.. bu konuda kulanılan cihaz önemli çünkü...

merhaba canım bende anadolu yakasındayım nereye gittiğni söyleyebilirmisin..istersen özele at msj... a.s.

BEN BURSADA Bı MERKEZE GıDıYORUM ilk seansta %70 azalma oldu hiçte acımadı çok memnunum 2.seansımda güzel geçti herkese tavsiye ederim

benimkiler çıktı seansa gitmem lazım ama fazla azalmadı gibi geldi.. koltuk altım için aynını söyleyemicem orda çok fazla azalma oldu.,

merhaba captanınkarısı.cnm bende bursadayım ve bende yakın zamanda pilasyona gitmek istiyorum.sen nereye gittik acaba.zafer ya da kağan güzellik merkezine mi?

ben de 3 senedir her türlü lazer cihazını yüzümde ve boynumda denedim ama olan parama oldu..zaten lazer hiçbizaman kesin çözüm değil maalesef...bunu merkezdekiler de söylüyo artık..tek çözüm iğneli epilasyon..mecburen artık ona gidicem elim mahkum..ama acısından okadar çok korkuyorum ki..
vücuduma da alex yaptırıcam...komple vücut paket program aldım ben...herkes gibi ben de genitalden çok korkuyorum..çünkü yüzüme de alex yaptırmıştım zamanında çok acıyodu..çok gıcık bir acısı var lazerin yaa:( emla kremi ne kadar önce süreyim kızlar

yaaa özel meseaj atamıyorumm.kaptanın karısııı duyy sesimiiii:)nerde yaptırdınnn??

Arkadaşlar ben lazer epilasyonda 2 aralıkta 7. seansıma gideceğim. Tek tük kaldı. Sayıyorumsositososito Nokta atışı yapıyorlar. Daha önce koltuk altımda iğneli denemiştim. Pozitif sonuç aldım ama hem zaman hem de lazere göre çok acıtıyordu. Lazerde çok araştırdım. Çünkü maşallah önüne gelen lazer cihazı alıp bir güzellik salonu açmış.Bide üstüne başak burcu olan ben eklenince:jeyyar: Ben toptan bi pazarlık yaptım. Bitinceye kadar fiyat ve garanti aldım. Fiyatlar çok oynuyor. Makine çok önemli. Benim gittiğim merkez soprano XL kullanıyor..Sonuç olarak lazer epilasyon kendim için yaptığım isabetli kararlardanhihoyyyt

Back