Genitalde 2 seans uygulama ve sonuç

sevval888888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
264
0
96
44
Samsun
Dün genitalde 2 seansa gittim..zaten ilk seans olması ve düşük derecede uygulanmasına rağmen %30 azalmıştı..hatta ben göremediğim için kadın popoda çoğunluk çıkmadığı için uyguladı ama para bile almadılar... bu sefer emla kremi 1.30 saat önce sürdüm ..tavsiye ederim hiç acımadı ..kadın bir başladı tıktıktık 15 dakkada bitti..Şuan ikinci gündeyim kabarık kabarıklar bolca bepanthen sürüyorum..3 seansada 2 ay sonra gidicem ondan sonrakilere ise çıktıkça gidicem..AAA birde kadının biri hiç acımasın diye emla kremin 5 tüpünüde sürmüş kadının genitali acayip tahriş olmuş..ben bu sefer 1 bucuk tüp sürdüm gitgidede tüp sayısını azltıcam...Benim uygulama tecrübem böle geçti kaydirigubbakcemile2

bende ilk seansıma dün gittim makinam nd yag benim üst kısımlar baya bi acıdı inşallah benimde sen gibi 2 seansta bu kadar etkili olur şu an hiç dökülmeyecek gibi duruyo bende çok sabırsızım ya:enbuyukkk:

canım bana kullandıkları alet alexsandırydı..dökülmeler anca 10 gün sonra olur..krem sürünce daha çabuk dökülüyor gibi geliyor bana.WC de peçete ile silerken zaten 10 gün sonra hep peçeteye yanan kıllar dökülüyor..umarım iyi sonuç alırsın..çok büyü rahatlık

dökülüyo ama geç dökülüyo.. ben ilk seyansıma gittim şimdi bekliyorum çıkmasını ama benimki ormanki ne ormandı bakalım çıkınca nasıl olcak

yüzümede uygulatıyorum bir buçuk yıldır bitiremedim

kızlar bende 1 hafta önce ilk seans yaptırdım genital uçları çıktı kılların ama dökülme falan yok öyle duruyo kıllar ama elimle çekersem kopuyo :bbo:

ayrıca beyaz tenli ve siyah kalın kıllıyım resmen acıdan öldüm

Emla kremi fazla sürmemek gerekiyo bende gidicem yakında ama kremim yoook napıcam bulmam lazımm zaten yeni yeni jiletliyorum biraz daha sertleşsin

Emla kremi fazla sürmemek gerekiyo bende gidicem yakında ama kremim yoook napıcam bulmam lazımm zaten yeni yeni jiletliyorum biraz daha sertleşsin

canım karnene varsa sağlık ocağında yazdır..eğer niye diye sorarlarsa ağda için dersin..bana yazdılar hatta hiç soru falan sormadılar..kadın doktor denk getirirsen daha iyi olur..mübarekte az uz değil 27 tl yazık yani

Ewet canım ya bende öyle düşünüyorum saol tatlımopuyorumnanaktan

benim ilk 3 seans çok acıdı ama dayandım 3.den sonra azalınca acıda azaldı tabi genitalde çıkmıoyr zaten en zoru orasıydı aman yarabbi acıdan bayılabilirdim

maliyeti çokmu bu seyansların canım bende düşünüyorunda cevap verirsen sevinirim

aslında çok fazla değil genital popo ile birlikte 150tl ve 2 ay rahat ediyorsun 3 seanstan sonra bu süre daha çok uzuyor ..istanbul gibi büyük şehirlerde çok merkez olduğu için daha düşük fiyatlarda olabilir..birde kıllar azaldıkca fiyatı düşürüyorlar

genital yaptıran arkadaşlar umarım ilerde zararını görmezsiniz.

ben yaptırmadan önce hem genel cerrah hemde opreatör kadın doğum doktoruna sordum..ikiside hiç bir zararının olmadığını ..çünkü ışık o kadar derine inmezmiş...zaten kadın doğumcular hormon bozukluğu olan kadınlarada öneriyorlarmış..zaten merkezde de doktor var...hadi o ticari amaçlı olsun..zararı olsa merkezin açılmasına izin verilmezdi dimi

nasıl yapıyorlar peki canım? yani içini ayırıp içine kadar yapıyorlar mı? utanıyorum da aslında ama çok büyük rahatlık olucak..

ayrıca

eskişehirde nerde yapıyorlar acaba bilen varsa yazabilir mi?

harika o halde ama pahalıymış

ağdada değil direk jiletle alıyorum ben heryeri..o da tam bi felaket tahmin edersin ki..yine de tüylerim zayıf ama

Epilasyon yaptiran bir arkadasim vardi o deriye lastik atisi gibi agrilar oluyor demisti.
Agrilar öylemi dayanilir agrimi bende cok istiyorum ama korkuyorum ya birde
jiletledikten sonra mi epilasyona gitmek gerekiyor yoksa tüylü tüylümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…