az önce bir üyenin kardeşi için babama bir şey sordum,23 yıllık prof ve hala tereddütle yaklaşıyor. "böyle düşünüyorum ama görmeden bir şey diyemem" diyor. burada birazdan çıkar bakın "cnm bana oldu x kremi sürüm geçti al sen de sür kesssinnn çözüm" yazanlar. ben buna kızıyorum işte.
Enfeksiyon kaynaklı da olabilir dediği gibi.Korkmayın.İçinize sinmiyorsa bir doktora daha görünün.Bilmeden ilaç kullanmayın sakın tavsiyeyle.Daha beter hale gelmesin.Geçmiş olsun.
Enfeksiyon kaynaklı da olabilir dediği gibi.Korkmayın.İçinize sinmiyorsa bir doktora daha görünün.Bilmeden ilaç kullanmayın sakın tavsiyeyle.Daha beter hale gelmesin.Geçmiş olsun.
Rica ederim.Başkasını bilmem ama Ssassyassyy
yardımcı olmak istemiş.Objektif bakıp söylüyorum.Kimseyi tanımam sonuçta.Avukatlık yapma durumum yok yani:)Gördüğüm bu.Hassassın şu an durumundan dolayı.Yanlış anlaşılmalar olur.Sıkma canını:)Bir an önce doktora git için rahatlasın.
kırmak istemem sizi hiç. sabah yine aynı mevzu oldu millet doktora güvenmeyip buraya yazıyor,buranın doktorları da meşhur hemen ilaç tavsiyesi vs yapıyorlar. bence korkunç bir şey yani şahsen ben o sorumluluğun altına girmem. sizin de içiniz rahat etsin bir doktora daha gidin. :)
Herpesliler olarak kendi kurduğumuz sitemiz var burada faydalı gelen yiyecekler ve aşı çalışmalarını takip edip paylaşıyoruz ayrıca konuşamadığımız şeyleri birlikte paylaşıyoruz. Katılmak isterseniz ...... adresine göz atabilirsiniz. Geçmiş olsun yalnız değilsiniz.