Genital uçuk

Lublum07

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
15
13
8
merhaba değerli arkadaşlar.. genital uçuk yaşayanlar bu konu hakkında bildiklerinizi yazar mısınız?
İlk belirti nasıl oluyor?
Kaç tane uçuk çıkıyor
Vajınanın neresinde çıkar?
İlla kaşıntı yapar mı?
Vajinal ülser ile farkı nedir?

Sorular (ozellikle sayi ve mekana iliskin olanlar) mi garip yoksa algimda mi bir tuhaflik var? :KK47:

doktor yok demiş. şimdi burda şöyle oldu böyle oldu yazsalar,sizin durumunuzla da uyuşsa ne yapacaksınız? artık lütfen şu doktorlara güvenin yahu.

Gittim doktor yok dedi. Fakat ikna olamadığım için burda başına gelen siz değerli arkadaşlar varsa diye yardım dileniyorum..
Başka bir Dr git ben konu ne olursa olsun tek Dr a çıkmam güvenmediğini için güvenmiş olsaydım yok yere 1 yaşındaki çocuğumu ameliyat masasına koyacaklardi mesela

Bı kaç Dr git ortak düşünürlerin dediği doğru olur

doktor yok demiş. şimdi burda şöyle oldu böyle oldu yazsalar,sizin durumunuzla da uyuşsa ne yapacaksınız? artık lütfen şu doktorlara güvenin yahu.
Burda bazı arkadaşlar doktorlar bilemedi yazıyorlar. Ah biraz uslubunuzu düzeltseniz de kırmasanız.. zaten kötüyüm..

Başka bir Dr git ben konu ne olursa olsun tek Dr a çıkmam güvenmediğini için güvenmiş olsaydım yok yere 1 yaşındaki çocuğumu ameliyat masasına koyacaklardi mesela

Bı kaç Dr git ortak düşünürlerin dediği doğru olur
Haklısın ben de sizin gibi düşünüyorum. Fakat yaşayanlardan bilgi almak daha donanımlı olunur diye konu açmak istedim..

Burda bazı arkadaşlar doktorlar bilemedi yazıyorlar. Ah biraz uslubunuzu düzeltseniz de kırmasanız.. zaten kötüyüm..

üslubumda ne var ki? kırılacak bir şey yok. ben buradan aldığınız bilgiler doğrultusunda kendi kendinize krem vs sürmemeniz açısından yaptığınız şeyin yanlış olduğunu düşünerek yazdım. doktor muayene etmiştir. her hastalık herkeste farklı şekilde çıkar ortaya. içiniz rahat etmediyse bir doktora daha gidin ama buradan okuyup kafanıza göre iş yapmayın derim.

Valla gordukce ben de sasiriyorum; asgari 10 yil dirsek curutmus adamin soylediklerini ciddiye almayip hic gormedigi insanlarin yorumlarindan medet ummak anlayabilecegim bir sey degil.

Hanım efendi Genital herpes, virüs'ün neden olduğu; ağız, vajinaveya genital bölgede yer alan mukoz membranların teması ile yayılan, cinsel yolla bulaşan hastalıklar sınıfına giren viral bir hastalıktır.

H
Valla gordukce ben de sasiriyorum; asgari 10 yil dirsek curutmus adamin soylediklerini ciddiye almayip hic gormedigi insanlarin yorumlarindan medet ummak anlayabilecegim bir sey degil.
burfa ki bayanlar çok hızlı yürüyor ya hu arkadaşım başına gelenler den yardım istiyorum başına gelmeyen yazmasın bakmasın..

az önce bir üyenin kardeşi için babama bir şey sordum,23 yıllık prof ve hala tereddütle yaklaşıyor. "böyle düşünüyorum ama görmeden bir şey diyemem" diyor. burada birazdan çıkar bakın "cnm bana oldu x kremi sürüm geçti al sen de sür kesssinnn çözüm" yazanlar. ben buna kızıyorum işte.

konu sahipleri de beni yanlış anlayıp kırılıyor.

Hanım efendi Genital herpes, virüs'ün neden olduğu; ağız, vajinaveya genital bölgede yer alan mukoz membranların teması ile yayılan, cinsel yolla bulaşan hastalıklar sınıfına giren viral bir hastalıktır.
:KK57: sizin bilgileriniz mi Google amca mi yardım etti

Back