Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde varda ondan mı soruyorsun uz konu hakkında bilgi mi almak istiyorsunuz
Ya şüpheleniyorum
ve bilgi almak istiyorum...Sizde varda ondan mı soruyorsun uz konu hakkında bilgi mi almak istiyorsunuz anlamadım![]()
Gittim doktor yok dedi. Fakat ikna olamadığım için burda başına gelen siz değerli arkadaşlar varsa diye yardım dileniyorum..O zaman dr gidin
Yok hayır bilakis açık ve net olsun diye soruyorum..Sorular (ozellikle sayi ve mekana iliskin olanlar) mi garip yoksa algimda mi bir tuhaflik var?![]()
Başka bir Dr git ben konu ne olursa olsun tek Dr a çıkmam güvenmediğini için güvenmiş olsaydım yok yere 1 yaşındaki çocuğumu ameliyat masasına koyacaklardi meselaGittim doktor yok dedi. Fakat ikna olamadığım için burda başına gelen siz değerli arkadaşlar varsa diye yardım dileniyorum..
Burda bazı arkadaşlar doktorlar bilemedi yazıyorlar. Ah biraz uslubunuzu düzeltseniz de kırmasanız.. zaten kötüyüm..doktor yok demiş. şimdi burda şöyle oldu böyle oldu yazsalar,sizin durumunuzla da uyuşsa ne yapacaksınız? artık lütfen şu doktorlara güvenin yahu.
Uçuk mu kötü ettiBurda bazı arkadaşlar doktorlar bilemedi yazıyorlar. Ah biraz uslubunuzu düzeltseniz de kırmasanız.. zaten kötüyüm..
Haklısın ben de sizin gibi düşünüyorum. Fakat yaşayanlardan bilgi almak daha donanımlı olunur diye konu açmak istedim..Başka bir Dr git ben konu ne olursa olsun tek Dr a çıkmam güvenmediğini için güvenmiş olsaydım yok yere 1 yaşındaki çocuğumu ameliyat masasına koyacaklardi mesela
Bı kaç Dr git ortak düşünürlerin dediği doğru olur
Burda bazı arkadaşlar doktorlar bilemedi yazıyorlar. Ah biraz uslubunuzu düzeltseniz de kırmasanız.. zaten kötüyüm..
Valla gordukce ben de sasiriyorum; asgari 10 yil dirsek curutmus adamin soylediklerini ciddiye almayip hic gormedigi insanlarin yorumlarindan medet ummak anlayabilecegim bir sey degil.doktor yok demiş. şimdi burda şöyle oldu böyle oldu yazsalar,sizin durumunuzla da uyuşsa ne yapacaksınız? artık lütfen şu doktorlara güvenin yahu.
burfa ki bayanlar çok hızlı yürüyor ya hu arkadaşım başına gelenler den yardım istiyorum başına gelmeyen yazmasın bakmasın..Valla gordukce ben de sasiriyorum; asgari 10 yil dirsek curutmus adamin soylediklerini ciddiye almayip hic gormedigi insanlarin yorumlarindan medet ummak anlayabilecegim bir sey degil.
Valla gordukce ben de sasiriyorum; asgari 10 yil dirsek curutmus adamin soylediklerini ciddiye almayip hic gormedigi insanlarin yorumlarindan medet ummak anlayabilecegim bir sey degil.
Hanım efendi Genital herpes, virüs'ün neden olduğu; ağız, vajinaveya genital bölgede yer alan mukoz membranların teması ile yayılan, cinsel yolla bulaşan hastalıklar sınıfına giren viral bir hastalıktır.