genital uçuk ve lazer

1-2 yıl sonra vücuttan virüs atılmıyor ki. 20 yıl sonra da çıkar ama her canın sıkıldığında çıkmaz. Kremini sürdüğünde de gider. Bu kadar dert edilecek bi şey değil yav
Belki ataklarda ben çıktığını anlamadan bile geçer sonradan yaaa umarım çok bela olmaz başıma paranoyak etti burası beni en iyisi okumamak diyorum açıyorum yine okuyorum djdhdh

Belki ataklarda ben çıktığını anlamadan bile geçer sonradan yaaa umarım çok bela olmaz başıma paranoyak etti burası beni en iyisi okumamak diyorum açıyorum yine okuyorum djdhdh
Kremini sürcen sürdükten sonra geçiyor. Ben ilk çıkardığımda canımdan can gitti su içmedim idrara çıkmayayım diye. Atakta kaşıntı başladı krem sürdüm gitti bitti bu kadar djfj

Kremini sürcen sürdükten sonra geçiyor. Ben ilk çıkardığımda canımdan can gitti su içmedim idrara çıkmayayım diye. Atakta kaşıntı başladı krem sürdüm gitti bitti bu kadar djfj
Hadi yaa ağır geçmiş sizin baya çok geçmiş olsun sağolun yardımlarınız için iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…