genital uçuk ve lazer

leyla123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
68
35
23
Kizlar henüz dr a gitmedim. Fakat son birkac gündür genital herpese örnek fotoğraflara bakıyorum ve bende çıkan su kabarciklari herseyyy aynıı.. cok ağrı cekiyorum karincalanma vs yaşıyorum tüm belirtiler var. Ayni zamanda lazer yaptırıyorum cok kararsizim gitmeli miyim bilmiyorum. Bunu yasayan varsa tecrübelerini paylasabilirrr mi acill

Genital uçuk bulaşma riski olan bir hastalık. Bu durumda lazer epilasyona gitmeyi düşünmüyorsunuz değil mi ? Önce bir doktora gidip muayene ve tedavi olun.

Bende uçuk sanmıştım bende de aynı belirtiler vardı ama mantarmış. Dışına vurmuş. Önce bi kadın doğum doktoruna gidip tedavi olun bence.

Merhaba mantar olduğunu yazmışsınız da googledaki örnek fotolardan hangisine benziyordu atabilir misiniz bana özelden

Tabi ki gitmeyin. Lütfen bencil olmayın. Hastalık bu başkasına bulaştırma riskiniz var. Çok temiz bir yer dahi olsa size bu işlemi yapan kişiye bulaşma ihtimali var.

Genital herpes diyelim artık hiç oral ilişki sürtünme falan yapılamıyo mu kalıcı olduğunu okudum atakları azaltmanın bir yolu var mı 2 3 yıla azalır mı ataklar
Kalıcılığı vücutta ne zaman bi bağışıklık düşse hemen çıktığı anlamına geliyor. Sürekli aktif bi şekilde uçuk yok yani. Bende 2 senede 1 kere çıktı geçtiğimiz günlerde, muhtemelen çok fazla antibiyotik kullandığım dönemde bağışıklığım zortladı, o sebeple.
Bilmem ben sürtüşüyorum hala aktif uçuk yokken tabii varken zaten çok kaşıntı oluyor

Her bağışıklık düştüğünde çıkıyor mu cidden ya çıkıyordur ama yinede bence her yıl çıkmaz mı bi müdetten sonra çünkü bağışıklık durduk yere de düşüyor yılda 10 kere düşse 10 kere mi çıkar çok stres oldum ya ben de hpv ve siğil var bide hpvyi sıkıntı etmiyorum o vücuttan atılıyo ama bu çok üzdü beni bakalım 1 haftaya anlarım nasıl olsa umarım siğillerdir demek istiyorum

İleride biriyle tanışırsam napıcam bilmiyorum gerçi erkeklere çok sıkıntısı olmuyormuş bu virüsün baktım da

Dudaktaki uçuk gibi düşünebilirsin, bazılarında çat çut sürekli çıkıyor uykuda korksa bile çıkıyor, o hesap. Ama aynı yoğunlukta olmuyor, ben ilk çıktığında yürüyemedim, ikincisinde sadece kaşıntı oldu ve 1-2 tane çıktı 2 güne de geçti

Ben hayatımda hiç dudağımda uçuk çıkartmadım hatta küçükken bile o yüzden dudak uçuğu nasıl oluyor bilmiyorum ama sanırım düşündüğüm kadar ciddi yaralar olmuycak en fazla 1 2 yıl sonra hatta belki uzun süre de çıkmaz burdan okudum okudum psikolojim bozuldu iyice sürekli çıkıyo diyolar falan diye sonra da kendime herkes bir değil kafanı bozma falan diyorum delirdim galiba djdhhd reglm bi bitsin duruma göre bakıcam ama

Bende de olmadı dudak uçuğu da yani görmüşsündür diye :) yok sürekli çıkmaz o kadar da değil

Bende de olmadı dudak uçuğu da yani görmüşsündür diye :) yok sürekli çıkmaz o kadar da değil
Yani ufak bir şeye bile kafaya taktığımda çıkmaz umarım herpesse en çok bundan korkuyorum 1 2 yıl çekerim belki ama umarım böyle 5 yıl 10 yıl 20 yıl her kafayı bir şeye taktığımda çıkmaz

1-2 yıl sonra vücuttan virüs atılmıyor ki. 20 yıl sonra da çıkar ama her canın sıkıldığında çıkmaz. Kremini sürdüğünde de gider. Bu kadar dert edilecek bi şey değil yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…