Genital Uçuk (Herpes)

Canim
Üzerinden baya geçmiş ama bende genital herpes olduğumu ogrendim ve adet oldum nasıl geçirdiniz o dönemi çok berbat bir acı
Yazin bende yasadim bunu cok yayilmadi ama aci vericiydi ben denize girdim sanirm.iyi geldi deniz suyu 10gunde gecti

Oooo okadar yayildimi yahu kabus gibi
evet ne yazık ki oldukça bilinçsizdim pişik zannetmiştim ilk başta. üstüne regl olunca çok yayılmıştı neyse ki şimdi bir şey hissedince hemen müdahale edip krem vs kullanıyorum.

Merhabalar,

Kiz kardesim de asi olduktan bir süre sonra bu hastaliga yakalandi. Asi ve herpes arasindaki iliskiye dair birkac ingilizce yazi okudum. Acaba siz de asi olduktan ya da covid hastaligi gecirdikten sonra ortaya cikmis olabilir mi?
Merhaba
Inanain bende aynısını düşünüyorum aşıdan sonra patlak verdi 2 kez adet sonrası şu damlası gibi gördüm önemsemedim. Ama bu ay kasik kalça agrisi ve Yanma yapıyor idrar yolu enfeksiyonunmu 1 aydır düşürmeye calsiyoruz. Sizde vulva ici yanma var mı? Ben de ucuk geçti ama yanma halen var

Çözüm bagisikliginizi cok kuvvetli tutmak 1000 mg C vitamini eksik etmeyin hayatınızdan ve alerjiniz yoksa ari sütü. Cay ağacı yağını sormuşsunuz yukarıda ki yorumumda evet kuzenim o sekilde bir karışım yaparak geçirdiğini söylemişti sonrasinda pek bi bilgim yok açıkçası ama surekli bagisikligini kuvvetlendirdigini biliyorum

Merhaba umarım durumuz iyidir benim şuan lezyon yok ama vsjinam sürekli iç dudaklari yaniyor zamanla geçiyor mu

Hamilelikte hangi ilacı verdi acaba ben de çocuk istiyorum ama çok korkuyorum şuan hamilelikte tekrarlarsa naparım diye. Son regl olduğumda yine çıktı.

Ayni durum bende de var 1 senedir çekiyorum ama kan verdigimiz halde temiz ciktik eşimle. Yani virüs yok dendi. Ben eminim genital uçuk olduğuna. Benim tüm vajinami sarıyor ve ici iltihap dolu kabarciklarla savas veriyorum. Aglayarak tuvaletimi yaptigimi beynimin uyusana kadar ağladığımi biliyorum. Allah yardimcimiz olsun. 1 ay felçli gibi yattim, tasla su dökmeden asla tuvalet yapamiyordum. Hala tekrarliyor bu durum, bu seferde makata doğru çıktı ve şuan ağrı içindeyim. Tekrar cildiyeye gideceğim bakalım bu sefer ne dicek

Zona testi yaptırdınız mı hiç

Merhaba, bana da yeni HSV 2 teşhisi kondu. Erkek arkadaşımdan aldım. Kendimi çok aptal hissediyorum. Normalde o kadar dikkat eden bir insandım ki hayatıma kolay kolay birini almam her şeye dikkat etmeye çalışırım. Ama böyle bişey geldi başıma.
Onunla konuşmadım, görüşmek istemiyorum. Belki biliyordu tahmin ediyordu ve bilerek söylemedi..emin değilim.
Hafif atlattım. Doktor anlamak için kan testi istedi orada anlaşıldı net olarak. Asiviral tablete başladım, krem vermedi. Şu an aklımda dönüp duran düşünce evlenmek istesem nasıl evlenirim.Bu nasıl söylenir. Bu rahatsızlıkla cinsel hayat nasıl oluyor? Baskılayıcı ilaç ve kondom kullansam bir süre, bebek istediğimiz zaman ne yapıcam? Bunlar kafamda dönüp duruyor. Ne olur evli olan arkadaşlar ve bu konuyu tecrübe etmiş olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Herpes sürekli lezyon taşıdığınız bi hastalık değil. Cinsel hayatınızda da bebek isteminde de bi değişiklik olmuyor aktif lezyon yoksa.

Herpes sürekli lezyon taşıdığınız bi hastalık değil. Cinsel hayatınızda da bebek isteminde de bi değişiklik olmuyor aktif lezyon yoksa.
Çok teşekkür ederim rahatladım mesajınızı okuyunca. Ama bu virüsü aldığım kişide de görünürde aktif lezyon yoktu. O yüzden sanki lezyonların geçtiği ve iyileştiği zamanlarda da karşı tarafa bulaştırabilirmişim gibi geliyor. Psikolojim bozuldu.

Sallıyor da olabilirim ama erkekler daha lezyonsuz geçirebilirken kadınlar daha çok lezyon yoluyla aktarıyor gibi bi şey okumuştum akşam bi araştırayım neydi şu aklımda kalan diye

Kuzenimde vardi baya bir arastirmamiz sonucu propolis hindistancevizi yagi ve cay agaci yaginin surulmesinin etkili oldugunu bulduk ve cok ise yaradi kuzenim surdugum an 3-4 gunde geciyor diyor.
Tam olarak hangi propolis kaç ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…