• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital siğil yaktırma sonrası şişlik olurmu??? lütfenn??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
merhaba, dün genital siğilimi yaktırdım bu gün vajinamda aşırı bir şişlik söz konusu sanki dünkünden daha da fazla şiş yakma işlemi sonrasında verilen yanık kremini temizliğini falan uyguluyorum ama saat geç olduğu için doktora soramyiorum yarın arıycam sizce normalmii ??

yaktırmak cözüm diyil igşallah cıkmaz ama cıkarsa bana ulaşırsanız size yardımcı ola bilirim. gecmiş olsun.

yaktırmak cözüm diyil igşallah cıkmaz ama cıkarsa bana ulaşırsanız size yardımcı ola bilirim. gecmiş olsun.

canım selam ya merak ettim bendede var o dert nedir çözümü ya çok merak ettim?yardımcı olursan çok sevinirim...bilmiyorumkismile

canım selam ya merak ettim bendede var o dert nedir çözümü ya çok merak ettim?yardımcı olursan çok sevinirim...bilmiyorumkismile

sewgılı arkadsım vajıanl sıgıl kosemısde onerımlerımız okumanı tawısye ederım

tekrar sıgıl cıkmamamsını ıstıosan koter sonrası mutlaka ası ol kı yuksek tııpten korun
ben mesela 10 aydır cıkmıyorrrr gunde b bır tane balık yag kapsulu ıcıorm
yesılı bol tuketıyorm bıde apıkobal arada wıtamın ıcıormmm sıgılın arasıtırmalara gore tekrar cıkması ıcın a we c wıtamını eksıklı den kaynaklandı soylenmekte amerıkada bır turk doktor hatta rahım kanserıyle alakalı vucutte kanserı tetıkleyen seyın glıkoz vucuttakı seker mıktarı oldunu belırttı sımdı kendıne ıyı bak ası ol wıtamınsız kalmaaaaa hepsı buuuu tabı bıdeee koter sonrası agdacıya havuzaa hamama gıtmeeee ortak kımsenın esyasını kullanmaaaa eskı camasırlarını attt... bıde bızım kosemızı bı oku derım

hı bu arada aktardan bı macun all arı sutu polen cınseng ıcınde bulunan acayıp ıse yarıoooo dedım gbı sayfamızı okursan gorursun :D

sewgılı arkadsım vajıanl sıgıl kosemısde onerımlerımız okumanı tawısye ederım

tekrar sıgıl cıkmamamsını ıstıosan koter sonrası mutlaka ası ol kı yuksek tııpten korun
ben mesela 10 aydır cıkmıyorrrr gunde b bır tane balık yag kapsulu ıcıorm
yesılı bol tuketıyorm bıde apıkobal arada wıtamın ıcıormmm sıgılın arasıtırmalara gore tekrar cıkması ıcın a we c wıtamını eksıklı den kaynaklandı soylenmekte amerıkada bır turk doktor hatta rahım kanserıyle alakalı vucutte kanserı tetıkleyen seyın glıkoz vucuttakı seker mıktarı oldunu belırttı sımdı kendıne ıyı bak ası ol wıtamınsız kalmaaaaa hepsı buuuu tabı bıdeee koter sonrası agdacıya havuzaa hamama gıtmeeee ortak kımsenın esyasını kullanmaaaa eskı camasırlarını attt... bıde bızım kosemızı bı oku derım

hı bu arada aktardan bı macun all arı sutu polen cınseng ıcınde bulunan acayıp ıse yarıoooo dedım gbı sayfamızı okursan gorursun :D

bende bir kaç gün içinde gidip aşımı olacağım kurtulacağımmm umarım bir dahada çıkmaz

Back