Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayıltıp yakıyolar zaten acı hissedilmiyoKadin dogum diyo cildiye git onlarda alet var yakıyorlar dedi 2 doktor bu şekilde konuştu.
Hpv sonucu çıkmadan yakabilirlermi?
Hpv örneği aldırıp laboratuvar gotrucem bu işlemi nerde yapabilirim. Devletlerde ücretsiz yaptırmak istiyorum bilgi fikir
Anestezi almaktan korkuyorum napacamBayıltıp yakıyolar zaten acı hissedilmiyo
Hangi hastaneden bahsettiniz benim vajen girişinde baya var. Yani bana cildiye denildi. Hpv sonucu çıkmadan yakma olabilir .miCildiyede dondurma işlemi yapıyorlar uyuşturmaya gerek olmadan.
Kadın doğumda koterle yakma işlemi yapıyorlar, bu daha kesin çözüm, iğneyle lokal anestezi yapıyorlar.
Özelde lazer var onda da lokal anestezi yapıyorlar iz kalmıyor.
Devlette zaten anesteziyle yapmıyorlar eğer siğiller çok ve yaygınsa özelde anestezi talep edip yaptırılıyor.
Herhangi bir hastaneden bahsetmedim genel olarak böyle. Eğer siğil olduğu söylendiyse yakılır tabii ki sonucu neden bekleyesiniz ki…Hangi hastaneden bahsettiniz benim vajen girişinde baya var. Yani bana cildiye denildi. Hpv sonucu çıkmadan yakma olabilir .mi
Dondurma işlemi nasılHangi hastaneden bahsettiniz benim vajen girişinde baya var. Yani bana cildiye denildi. Hpv sonucu çıkmadan yakma olabilir .mi
Ben kadin doğuma gittim doktor dedi burda alet yok cildiye alet var yakar dediler. Özel hastanede lazer yakiiyor denildi.Herhangi bir hastaneden bahsetmedim genel olarak böyle. Eğer siğil olduğu söylendiyse yakılır tabii ki sonucu neden bekleyesiniz ki…
Dondurmada gaz gibi bir şey sıkıyorlar ve yoğunluğuna göre ilk seansta bitmeyebilir. Maddi durumunuz yeterliyse lazer yaptırın. Değilse devlette koter yaptırın.Dondurma işlemi nasıl
Ben kadin doğuma gittim doktor dedi burda alet yok cildiye alet var yakar dediler. Özel hastanede lazer yakiiyor denildi.
Kararsız kaldım sizce özel mi devlet mi
Vajinal girişte var sizce dondurma mı yapılırDondurmada gaz gibi bir şey sıkıyorlar ve yoğunluğuna göre ilk seansta bitmeyebilir. Maddi durumunuz yeterliyse lazer yaptırın. Değilse devlette koter yaptırın.
Bilemiyorum maalesefVajinal girişte var sizce dondurma mı yapılır