Merhaba canım 2016 dan beri buradayım hpv yi hem vajinada hemde makatta yoğun Bi şekilde yaşadım yaktırdım 31 59 tip şuanda makatımdaki çatlakta zaman zaman türeyen siğil var ama ilk zamanlarki gibi değil gidip yaktırıcam eline gelen pütürlük siğildir her doktor pek önemsemiyor bendede öyle oldu foto çekip yok diyen doktora gösterip yaktırdım çünki artık beyaz nohut kadar büyümüşlerdi neyse vajina içinde.. 2019 Nisan da gebe kaldım çok korkuyordum hem siğilden hem doğumdan ve buralara gelip senin gibi çare aradım ve sezeryan oldum spinal anestezi ile normal doğum kesinlikle yapmadım kulağımı kendini bilmez herkese kapattım yok kendini kestir git yok sezeryan olunca göbek kalıyor yok efendim ağır kaldıramıyorsun eskisi gibi bilmem ne hepsi hikaye hepsi hurafe ne göbek kaldı ne bişi kesikten eser yok ağırda kaldırıyorum ve çok kolay Bi doğumdu şuan 7 aylık oğluşum ayrıyetten herkes aklı verir ama asla bebeğin hastalanınca yanında olmaz hastanelerde tek başına sen sürünürsün bebeğinin hayatını riske atma normal doğum yapıcaksın diye inan doğunca onun saçının teline zarar gelsin istemezsin.. İçin yanar düşünsene vajina kanalından boğazında siğiller çıktığını küçücük bedeniyle nasıl savaşsın var olan siğillerinide yaktır ben ilk ay yaktırdım 2. 3 tane vardı şuan oğlum benim herşeyim.. Gözümden sakınıyorum öyle diyim sağlıcakla kucağına al inş