• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğil? Lütfen yardım!

foolgoomy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
1
0
1
Merhaba arkadaşlar, erkek arkadaşım ile dört yıldır beraberiz ve yaklaşık üç yıldır düzenli bir cinsel hayatımız var. İlk başlarda prezervatif kullanıyorduk ancak 6 aya yakın bir süredir erkek arkadaşım rahat hissetmiyor diye korunmuyoruz, daha önce hiçbir sorunla karşılaşmadık. Bugün erkek arkadaşım vajinal girişimin yanlarında siğil gibi görünen şeyler farketti, bunun HPV olduğunu söyledi ve onu aldatmakla suçladı beni. Şu an aramız çok kötü. Onu kesinlikle aldatmadım. HPV olma ihtimali var mı? Evet, 6 aydır prezervatif kullanmıyoruz ama HPV prezervatife rağmen bulaşan bir hastalık. Erkek arkadaşım onda HPV olmadığını söylüyor. Kuluçka dönemi var mı? Erkekler, siğil olmasa bile hastalığı taşıyabilir mi? HPV ise ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin çok korkuyorum :( :KK61:

Canım erkek arkadasinda görünürde siğil yok diye HPV taşımıyor mu yani bağışıklık sistemi kuvvetlidir ortaya çıkmamıştir.
Siğil bende ilk çıktığında ben de erkek arkadaşımı suçladım. Ve onda hiç siğil yoktu. Garibim ne olduğunu bile bilmiyordu. Senin erkek arkadaşın bayagi bilgiliymis. Şimdi evlendik yine siğil çıktı bende yaktirdim. Onda hala siğil yok şükür. Ben onu aldatmadim onu beni aldatmadi
Ben yapısal olduğunu düşünüyorum ya da en olmadı agdacilardan bulaşıyor bence. Umarım tekrarlamaz

kızlar merhaba birşey merak ettim bu sihiller benim eşimdede var ama ben kendimde öyle birşey hiç yaşamadım görmedim bu sadece cinsel yollamı bulaşan bir şey acaba

özel değil devlet hastanesi ilk defada böyle brşeyle karşılaşıyoruz bakalım bu hafta bir ameliyatını olsun ilerde bakıcaz duruma artık. ne olduğunuda hiç bilmiyorum :/

Merhaba arkadaşlar, erkek arkadaşım ile dört yıldır beraberiz ve yaklaşık üç yıldır düzenli bir cinsel hayatımız var. İlk başlarda prezervatif kullanıyorduk ancak 6 aya yakın bir süredir erkek arkadaşım rahat hissetmiyor diye korunmuyoruz, daha önce hiçbir sorunla karşılaşmadık. Bugün erkek arkadaşım vajinal girişimin yanlarında siğil gibi görünen şeyler farketti, bunun HPV olduğunu söyledi ve onu aldatmakla suçladı beni. Şu an aramız çok kötü. Onu kesinlikle aldatmadım. HPV olma ihtimali var mı? Evet, 6 aydır prezervatif kullanmıyoruz ama HPV prezervatife rağmen bulaşan bir hastalık. Erkek arkadaşım onda HPV olmadığını söylüyor. Kuluçka dönemi var mı? Erkekler, siğil olmasa bile hastalığı taşıyabilir mi? HPV ise ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin çok korkuyorum :KK43: :KK61:

Foolgoomy geçtiğimiz sene benim de başıma gelmişti. Eşimde hiç bir şey olmamasına rağmen bende siğil oluştu.. İlk oluştuğunda önemsemedim, yağ bezesi yada sivilce gibi bir şeydir diye düşündüm çünkü ilk oluştuktan yaklaşık 3 hafta sonra kaybolmuştu ama sonra tekrardan çıktı ve gitmek bilmedi. Konudan bi haber olduğum için doktora gittim ve ertesi gün yaktılar. Doktorum cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğunu ve prezerfatif kullanmamız gerektiğini söyledi. Virüslere karşı bir ilaç verdi. Bağışıklığımı güçlendirmek içinde sigara içmememi, sağlığıma dikkat etmemi, polen, propolis, keçiboynuzunu yada multivitamin gibi bağışıklığı güçlendiren şeyler kullanmamı tavsiye etti. Bu arada düzenli doktora giden biri olarak, eşime daha önce hpv kaptıysam anlardım dedim ve uzun konuşmaların sonunda siğilin ilk çıktığı dönemden kısa bir süre önce bir kadınla tek gecelik bir şey yaşadığını itiraf etti. Aramız bozuk olduğu için ve bir daha bulaştırmasından korktuğun için bir süre ilişkiye girmeyi reddettim. Sonuç olarak o da bir doktora gitti ve Sonuç biz bi şey olmadığını sansak bile onun da siğili varmış!!! Sürtünmeyle bulaşan bir şey olduğu için erkek arkadaşında varmış yokmuş rahat edmiyormuş önemli değil. Önce kendi sağlığını düşün ve korun. Bu arada doktorumun tüm tavsiyelerine uydum siğil tekrar çıkmadı ve tüm kış gerçekten grip bile olmadım :) Moralinizi bozmayın :))

Onda kuluçka döneminde olabilir
Bu herpes gibi değil maalesef.
Havlu veya başka şeylerin ortak kullanımından dolayı bulaşabiliyor.
En kısa sürede pap smear testi yaptırın. Tehlikeli bir türüde olabilir. Allah korusun rahim ağzı kanseri riski var ama 2 tehlikeli türü var umarım sendeki zararsız olanıdır.

Onda kuluçka döneminde olabilir
Bu herpes gibi değil maalesef.
Havlu veya başka şeylerin ortak kullanımından dolayı bulaşabiliyor.
En kısa sürede pap smear testi yaptırın. Tehlikeli bir türüde olabilir. Allah korusun rahim ağzı kanseri riski var ama 2 tehlikeli türü var umarım sendeki zararsız olanıdır.
Canım tehlikeli olan sadece 2 degil 6 tane falan türü var. Ve toplamda 50 60 a yakin tipi var diye biliyorum. hepsi tehlikeli bence. Bazı tipler sigil yapmazmis. Sadece tasiyici olarak tasirmis insan. Ama baska turleri sadece sigil yaparmis. Erkek arkadasin bilgili olduguna gore bence kesinlikle o bulastirdi sana. Eger baska biriyle iliski vs yasamadiysan. Yoksa başina boyle birsey gelmeyen erkek bilmez bu virusu bence..

HPV FORUMU BU LİNKTEDİR https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!!

ERKEKLER BAL GİBİ DE BİLİYORLAR KENDİLERİNDE BİİŞEY ÇIKMIYOR SİĞİL YAPAN TÜRÜ KAPSALAR BİLE ERKEKLERİN BAĞISIKLIGI ONU BASTIRIYOR KADINLAR KENDİNİZE GELİN BİLİNÇLENİN SİZE HASTALIK BULASTIRIP BENDE BİŞEY YOK SENDEN BULASTI DİYE HAYATINIZI KARARTIYORLAR YALAN İNANMAYIN ONLARDA NE BELİRTİSİ NE TESTİ HİÇBİŞEYİ YOK BEN COK CEKTİM SİZ CEKMEYİN.HER ZAMAN KORUNUN ORAL SEKSLE DE BULASYIYOR ORAL YAPMAYIN YAPTIRMAYIN .RAHİM AGZI KANSERİ ASISI OLUN GARDASİLİ BAKİRE OLANLAR ÖZELLİKLE SONRA COK AGLARSINIZ

Merhaba arkadaşlar, erkek arkadaşım ile dört yıldır beraberiz ve yaklaşık üç yıldır düzenli bir cinsel hayatımız var. İlk başlarda prezervatif kullanıyorduk ancak 6 aya yakın bir süredir erkek arkadaşım rahat hissetmiyor diye korunmuyoruz, daha önce hiçbir sorunla karşılaşmadık. Bugün erkek arkadaşım vajinal girişimin yanlarında siğil gibi görünen şeyler farketti, bunun HPV olduğunu söyledi ve onu aldatmakla suçladı beni. Şu an aramız çok kötü. Onu kesinlikle aldatmadım. HPV olma ihtimali var mı? Evet, 6 aydır prezervatif kullanmıyoruz ama HPV prezervatife rağmen bulaşan bir hastalık. Erkek arkadaşım onda HPV olmadığını söylüyor. Kuluçka dönemi var mı? Erkekler, siğil olmasa bile hastalığı taşıyabilir mi? HPV ise ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım edin çok korkuyorum :KK43: :KK61:

Çok bilgili değilim ama erkek arkadaşınızın yaptığı tam bir terbiyesizlik. Aldatmakla suçlamasına nasıl göz yumuyorsunuz? Siğilden daha önemli bu.

Back