Genital siğil (hpv,kondilom)

ay çok teşekkür ederim artık çantamda elma sirkesi alıcam küçük şişeye,bende duydum sirkeyi önlüyormuş,çokmersi cnm.

ya cnm cinsel organ üstü zaten lekeler,yanı etrafı sayılır sanırım. :)

Aşının yanetkilerinin çok olduğunu öğrendim,bu bi nevi ilaç firmalarının tıpkı domuz gribi gibi aşı çıkarıp para amaçlı satıldığını düşünüyorum.Netten doktorların yorumunu okursan zaten bu aşı tam korumuyormuş 6 ayda veya yılda bi kontrolleri yine aynı şekilde yaptırmak zorunluymuş.Artık kime güvenceğimizi şaşırdık :)

Meraba arkadaslar bi kac ay once bana da hpv tanisi kondu ama hic bir test yapilmadi suan 9 aylik gebeyim ve sigillerimde hamileligimde cikti. Ayni sekilde benim esimde eski hayatinda cok esli bi cinsel hayat gecirmis. Korkuyorum suan bana hic bir test yapilamiyo hamile oldugum icin ama doktorumla konustum normal dogum yapamayacgimi soyledi bebege gecme riski de varmis bu sigillerin dusuk bi ihtimal de olsa.. Ama sezeryan dogumdan cok korkuyorum cunku ayni zamanda epilepsi hastasiyim narkoz tehlikeli olabiliyomus benim icin .. Arkadaslar lutfen yardimci olun bu konuda yeterli bilgisi olan varsa . bebegiminde kafasi asagi inmis yavrum kendini normal doguma hazirliyor korkuyorm bende sigillerim nasil gecebilir ya da bu sekilde dogum yapmis olan var mi lutfen yardimci olunn

Merhaba ben 1 aydir bu hpv ile ugrasiyorum hayatimin en berbat gunleri olabilir.. 2.5 senelik bir iliskim var ve bendede 2 tane cikti hemen gittim doktora smear aldi ve yakti o parcalari snra patolojiye gonderdi kontrle gittigimde bir egitim ve arastirma hastanesine git ben bisey yapamam cerrahi mudahale lazim dedi ve baska doktra gttim bir guzel yine yakildi hpv tasiyorm kanser riskli olanlarindan doktr bana sevgilinden ayril devam edemezsin dedi oda test yaptiricak ne yapicagim bilmiyorum

Bende de çıktı malesef ama ben riskli türlerden biri mi bilmiyorum henüz. biz de 8 yıldır birlikteyiz ve ilk defa böyle bişeyle karşılaştım, onda da olduğundan eminim ama henüz konuşamadım, cesaret topluyorum, üstelik evleneceğiz 6 ay sonra. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun..

Sevgilinden ayrılmak ne saçma bir yorumdur ya, bence sen doktorunu değiştir, moralini de bu şekilde bozma bence. erkek arkadaşında görünsün bi doktora belki bi sorun yoktur onda, aşı filan olur..

Geciktirmeden soyleyin ondan size gecmistir mutluluklar diliyorum sizede insallah atlatiriz bagisiklik sistemine dikkat etmek gerekiyor

Merhabalar gecmis olsun cnm. Bazi genital sigiller yakiliyor bazilarida krem le geciriliyor. Doktorun sevgilinden ayril demesi cok yanlis bu herkesin basina gelebilir. Sevgiliden ayrilarak bunu onleyemezsin. Cozum olarak tedavi olucaksin ayrica HPV demek kansersin demek degil. Sigillerin tiplerine gore 2 ay asi var gardasil ve cervarix diye arastirabilirsin . Bu asilardan birini olarak en azindan korunmus olursun. Devamli gittigin bi doktor yoksa doktor tavsiyesindede bulunabilirm:) unutma herseyin cozumu oncelikle pozitif olmak:) gecmis olsun tekrar.

Cok tesekkur ederm zaten burda okudukca rahatliyorum :) istanbuldaysa doktor tavsiyeni isterm tabiki daha umutluyum artk atlatanda oluyormus zaten bagisikligi cok dusuk bir insanim ben smdi balik yagi hapi c vitaminleryle sgrayi azalttim birakamiyorum saglikli besleniyorum alkol icmiyorum daha umutluyum insallah atlaticaz

Rica ederim:) en iyisini yapmissin sigara ve beslenme cok buyuk etken. Acibadem kadikoy hastanesi dr. Habibe seyisoglu veya dr. Harika bodur ozturk arastirip karar verip gidebilirsin:)

Kızlar doktor tavsiyenizi benimle de paylaşabilir misiniz? Benim bi doktorum var ama kendisinden çok emin olamadım biraz ilgisiz gibi

Kızlar doktor tavsiyenizi benimle de paylaşabilir misiniz? Benim bi doktorum var ama kendisinden çok emin olamadım biraz ilgisiz gibi

Canim acibadem kadikoy hastanesinden dr. Habibe seyisoglu ve ya dr. Harika boduk ozturk ikiside mukemmel arastirip gidebilirsin:)

Teşekkürler handecim. Siğilleri yaktırdıktan sonra aşı da olsam mı? Yani zaten kaptığımız için bu virüsü bi işe yaramaz belki ama.. zaten nişanlmda da olduğu için aynı virüsü birbirimize geçirip durucaz gibi duruyor

Kesinlikle yaptir canim. Doktorada danis mutlaka cunku sigillerin tip leri var ona gore 2 asidan biri tercih ediliyor. Ayrica erkeklerin yaptirdigi bi asida var diye biliyorum. Onemli olan dikkat etmek ve korunmak kaliyor geriye:)

Bunla yaşamaya alışmalıyız bence.. moralimi çok yüksek tutmaya çalışıyorm kızlar. sonuçta Allah korusun daha büyük hastalıklar rahatsızlıklar var hayatta. Kahveyi bıraktım artık sürekli yeşilçaya abanıyorum, ha bi de meyve ve çörekotu.. şu elma şirkesi mevzusunu hiç denemedim ama, belki genital bölgeyi dezenfekte tutmak için her akşam silinebilir.

Ya ben erğenliğimden beri 50 kilo kalmak için diyet yapan biriyim, bu bağışıklık sistemini güçlendirme işi benim için zor olacak :) önerebileceğiniz vitamin var mıdır kızlar?

Bana doktorum efa 1200 balik yagi hapini onerdi hergun 1 tane bagisiklik icin iyiymis benim arastirmalarima gore limon bagisiklik icin cok iyiymis bol bol limonlu su iciyorum yesil cayimda normal cayima limon katiyorum bide her gun imuneks plus iciyorum duzenli uyku da cok onemli tabi

Uyku benim için çok zor canım. çok yoğun çalıştığım bir işim var gece yarılarına kadar çalışıyorum, sanırım işimi de bırakmam gerekicek, hayatımı kökten değiştiriyorum :)

Merhaba, öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben de anal bolgemde sigillere denk geldim, İstanbul ümraniye veya sarigazide doktor arastiriyorum. Utandigim için öyle her doktora gidemrm. Beni ayiplamayacak, rahatlatacak bi doktora ihtiyacim var. Moral olarak bitik durumdayim

Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Hangi bölüme gitmem lazım, bari bu konuda yardımcı olun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…