- 10 Şubat 2015
- 98
- 13
- 18
ay çok teşekkür ederim artık çantamda elma sirkesi alıcam küçük şişeye,bende duydum sirkeyi önlüyormuş,çokmersi cnm.Ağıza çok zor tutunuyomuş siğiller ama yinede dikkat et derim aynı korkuyo bende yaşadım ya ağzıma bulaşırsa diye. Ağzını sirkeyle gargara yap oral ilişkinden sonra hatta aklına geldikce sirkenin cidde anlamda siğillerin önüne geçiyo tavsiye ederim.
ya cnm cinsel organ üstü zaten lekeler,yanı etrafı sayılır sanırım. :)Öncelikle şanslı olduğunu belirteyim bu hastalık bir hayat kurmanıza engel değil bence ilişki yaşamış olsanız bile kafanda kurup büyütmemelisin karın bölgesindede çıkmıyor ayrıca cinsel organ etrafında olabilir aşısını olup kendini koruya bilirsin senin için çözüm basit
Öncelikle şanslı olduğunu belirteyim bu hastalık bir hayat kurmanıza engel değil bence ilişki yaşamış olsanız bile kafanda kurup büyütmemelisin karın bölgesindede çıkmıyor ayrıca cinsel organ etrafında olabilir aşısını olup kendini koruya bilirsin senin için çözüm basit
Ne demek :) bu arada aşı olmayı ihmal etme tırı vırı türlere karşı korumuyo ama rahmine zarar verecek olan türlere karşı önlem almış olursun :)ay çok teşekkür ederim artık çantamda elma sirkesi alıcam küçük şişeye,bende duydum sirkeyi önlüyormuş,çokmersi cnm.
Bende de çıktı malesefMerhaba ben 1 aydir bu hpv ile ugrasiyorum hayatimin en berbat gunleri olabilir.. 2.5 senelik bir iliskim var ve bendede 2 tane cikti hemen gittim doktora smear aldi ve yakti o parcalari snra patolojiye gonderdi kontrle gittigimde bir egitim ve arastirma hastanesine git ben bisey yapamam cerrahi mudahale lazim dedi ve baska doktra gttim bir guzel yine yakildi hpv tasiyorm kanser riskli olanlarindan doktr bana sevgilinden ayril devam edemezsin dedi oda test yaptiricak ne yapicagim bilmiyorum
Merhaba ben 1 aydir bu hpv ile ugrasiyorum hayatimin en berbat gunleri olabilir.. 2.5 senelik bir iliskim var ve bendede 2 tane cikti hemen gittim doktora smear aldi ve yakti o parcalari snra patolojiye gonderdi kontrle gittigimde bir egitim ve arastirma hastanesine git ben bisey yapamam cerrahi mudahale lazim dedi ve baska doktra gttim bir guzel yine yakildi hpv tasiyorm kanser riskli olanlarindan doktr bana sevgilinden ayril devam edemezsin dedi oda test yaptiricak ne yapicagim bilmiyorum
Cok tesekkur ederm zaten burda okudukca rahatliyorum :) istanbuldaysa doktor tavsiyeni isterm tabiki daha umutluyum artk atlatanda oluyormus zaten bagisikligi cok dusuk bir insanim ben smdi balik yagi hapi c vitaminleryle sgrayi azalttim birakamiyorum saglikli besleniyorum alkol icmiyorum daha umutluyum insallah atlaticaz
Merhabalar gecmis olsun cnm. Bazi genital sigiller yakiliyor bazilarida krem le geciriliyor. Doktorun sevgilinden ayril demesi cok yanlis bu herkesin basina gelebilir. Sevgiliden ayrilarak bunu onleyemezsin. Cozum olarak tedavi olucaksin ayrica HPV demek kansersin demek degil. Sigillerin tiplerine gore 2 ay asi var gardasil ve cervarix diye arastirabilirsin . Bu asilardan birini olarak en azindan korunmus olursun. Devamli gittigin bi doktor yoksa doktor tavsiyesindede bulunabilirm:) unutma herseyin cozumu oncelikle pozitif olmak:) gecmis olsun tekrar.
Kızlar doktor tavsiyenizi benimle de paylaşabilir misiniz?Benim bi doktorum var ama kendisinden çok emin olamadım biraz ilgisiz gibi
Teşekkürler handecim. Siğilleri yaktırdıktan sonra aşı da olsam mı? Yani zaten kaptığımız için bu virüsü bi işe yaramaz belki ama.. zaten nişanlmda da olduğu için aynı virüsü birbirimize geçirip durucaz gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?