- 2 Nisan 2021
- 11
- 4
- 39
Merhaba bende de genital sigile benzer birsey var ve yeni farkettim. Sizinle aynı durumdayım. 39.haftaydayim ve normal dogum düşünüyorum kısmet olursa. Siz nasıl bir yol izlediniz. Bebek gelmezse salı günü doktor randevum var. Ama o zamana kadar gelebilir de. Ne yapacağımı bilemiyorum suan.HPV testi nasıl yapılıyor acaba bende de genital siğile benzer bir şey var ve 39
. Haftadayim
Selam canım Allah sağlıkla dogurmayi nasıp etsin ben doğum yaptım sezaryen ile iyiyiz çok şükür siğilleri doktorum onemsemedi siğil gibi değil dedi ben de unuttum gitti açıkçası doğum sonrası simir yaptırın ben de 3 ay dolduğu için gidip yaptıracağım eğer doktor size normal doğumda risk yok dediyse korkmayinMerhaba bende de genital sigile benzer birsey var ve yeni farkettim. Sizinle aynı durumdayım. 39.haftaydayim ve normal dogum düşünüyorum kısmet olursa. Siz nasıl bir yol izlediniz. Bebek gelmezse salı günü doktor randevum var. Ama o zamana kadar gelebilir de. Ne yapacağımı bilemiyorum suan.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.Selam canım Allah sağlıkla dogurmayi nasıp etsin ben doğum yaptım sezaryen ile iyiyiz çok şükür siğilleri doktorum onemsemedi siğil gibi değil dedi ben de unuttum gitti açıkçası doğum sonrası simir yaptırın ben de 3 ay dolduğu için gidip yaptıracağım eğer doktor size normal doğumda risk yok dediyse korkmayin
Merhaba ben de hpv olduğumu bilmeden normal doğum yaptım. 1 hafta oluyor her gün ağlıyorum bebeğime Bir şey olacak diye. bı de ne kadar süre sonra farkettiniz test falan yaptırdınız mi?Sırf bu mesaja cevap verebilmek için üye oldum buraya sitede birşeye bakarken denk geldi.Sigil olduğundan emin misin nasıl negatif çıkiyor varken çok ilginç.Ben siğillerim varken doktorun ısrarla normal doğum yapabilirsin güvenle, bulaşma olmaz demesiyle normal doğum yaptım ve hayatım karardı çocuğa bulaştı ve nerdeyse her ay ameliyat oluyor. Çocuğumun hasta olmasına ben sebep oldum diye çektiğim vicdan azabı ve pişmanlıkları tahmin edemezsin. Asla riske atma derim Keşke kelimesinden daha berbat bir kelime yok çünkü
Merhaba üyeliğimi pasiflestirmistim tesadüfen gelen mesajları görünce tekrar aktifleştirdim cevap verebilmek için. Yaşadığım şeylere önceki gibi karamsar bakmıyorum artık bunu söylemek isterim öncelikle.. Rabbim alnimiza ne yazdıysa onu göreceğiz.. Hastalık yazdıysa kaderimize ne yaparsan yap engel olamazsın yazmadiysa da mikrop yuvasına düşsen hastalanmazsin. Her şerde bir hayır varmış bunu öğrendim Boş yaşıyormuşum bunu öğrendim doğal olandan temiz olandan ne kadar uzakmışız bunu öğrendim. Dediğim gibi bu Allah'ın yazgısı belki milyonlarca çocuk bu virüsle doğuyor ama bağışıklık sistemi yeniyor ve baskılıyor. Yüzde biri yada binde biri de yenemiyor çok ilginç dimi.. ister sezaryenle dogur ister normal. Hiç korkmayın Allah'a tevekkül edin hacamat yaptırın bebeğinize. Siz iyi olmazsanız bebeğiniz de iyi olmaz. Benim oğlum yedi kez ameliyat oldu bir sene gibi bir sürede şimdi Elhamdülillah iyi arada bir damardan bi ilaç alıyor büyümesi yok ameliyat olmadı beş aydır büyüdükçe de kendi kendine yenecek bağışıklığı inşallah. Yazılmış olana engel olamazsınız bu hastalıkla birlikte hayatımda o kadar güzel değişiklikler yaşadım ki anlatamam. Sormak istediğiniz birşey varsa yanitlayabilirim Allah'a emanet olunÇoook üzüldm şuaaan. Rabbim şifasını versinn.hepimiz başka bişeyle imtihan oluyoruz. bence çokça dua okutun. Bende de tip 18 le tip 6 var. 5 haftalık hamileyim. O kadar korkuyorm ki. Nasıl olacak benden geçecekmi diye . Konu hakkında konuşmak istemiyorum üzülmeyin diye ama bişey sorabilirmiym. Yani bilgili oldugunuz için yardımcı olursunuz diye...bebeğinize Nasıl anladınız bulaştığını belirtisi neydi
Merhaba üyeliğimi pasiflestirmistim tesadüfen gelen mesajları görünce tekrar aktifleştirdim cevap verebilmek için. Yaşadığım şeylere önceki gibi karamsar bakmıyorum artık bunu söylemek isterim öncelikle.. Rabbim alnimiza ne yazdıysa onu göreceğiz.. Hastalık yazdıysa kaderimize ne yaparsan yap engel olamazsın yazmadiysa da mikrop yuvasına düşsen hastalanmazsin. Her şerde bir hayır varmış bunu öğrendim Boş yaşıyormuşum bunu öğrendim doğal olandan temiz olandan ne kadar uzakmışız bunu öğrendim. Dediğim gibi bu Allah'ın yazgısı belki milyonlarca çocuk bu virüsle doğuyor ama bağışıklık sistemi yeniyor ve baskılıyor. Yüzde biri yada binde biri de yenemiyor çok ilginç dimi.. ister sezaryenle dogur ister normal. Hiç korkmayın Allah'a tevekkül edin hacamat yaptırın bebeğinize. Siz iyi olmazsanız bebeğiniz de iyi olmaz. Benim oğlum yedi kez ameliyat oldu bir sene gibi bir sürede şimdi Elhamdülillah iyi arada bir damardan bi ilaç alıyor büyümesi yok ameliyat olmadı beş aydır büyüdükçe de kendi kendine yenecek bağışıklığı inşallah. Yazılmış olana engel olamazsınız bu hastalıkla birlikte hayatımda o kadar güzel değişiklikler yaşadım ki anlatamam. Sormak istediğiniz birşey varsa yanitlayabilirim Allah'a emanet olunMerhaba ben de hpv olduğumu bilmeden normal doğum yaptım. 1 hafta oluyor her gün ağlıyorum bebeğime Bir şey olacak diye. bı de ne kadar süre sonra farkettiniz test falan yaptırdınız mi?
Allah şifa versin yavrulamiza onları Rabbim korusun
9. Ayda sesi kisilmaya başladı. Öyle olunca içime bir ateş düştü zaten inanmak istemesemde.. ama her çocuk farklı zamanda belirti gösteriyor kimi erken kimi geç.. hacamat yaptırın doğal ve temiz besleyin bebeğinizi diyebileceklerim bunlar şimdilik sormak istediğiniz birşey varsa yanitlayabilirim tekrardanMerhaba ben de hpv olduğumu bilmeden normal doğum yaptım. 1 hafta oluyor her gün ağlıyorum bebeğime Bir şey olacak diye. bı de ne kadar süre sonra farkettiniz test falan yaptırdınız mi?
Allah şifa versin yavrulamiza onları Rabbim korusun
Çok doğru yazmışsınız bazı şeyler bizim kontrolümüz dışında Rabbim yazınca sorgu sual edemiyor. Derdi veren dermanını da hazırlamıştır. Tez zamanda şifasını da versin yavrunuza. İnşallah son ameliyatı olmuştur o. Üzerinden atar gider bir daha tekrarlamaz. Sizde nasıl oldu tedavi süreci ? Vücudunuz attı mı HPV yiMerhaba üyeliğimi pasiflestirmistim tesadüfen gelen mesajları görünce tekrar aktifleştirdim cevap verebilmek için. Yaşadığım şeylere önceki gibi karamsar bakmıyorum artık bunu söylemek isterim öncelikle.. Rabbim alnimiza ne yazdıysa onu göreceğiz.. Hastalık yazdıysa kaderimize ne yaparsan yap engel olamazsın yazmadiysa da mikrop yuvasına düşsen hastalanmazsin. Her şerde bir hayır varmış bunu öğrendim Boş yaşıyormuşum bunu öğrendim doğal olandan temiz olandan ne kadar uzakmışız bunu öğrendim. Dediğim gibi bu Allah'ın yazgısı belki milyonlarca çocuk bu virüsle doğuyor ama bağışıklık sistemi yeniyor ve baskılıyor. Yüzde biri yada binde biri de yenemiyor çok ilginç dimi.. ister sezaryenle dogur ister normal. Hiç korkmayın Allah'a tevekkül edin hacamat yaptırın bebeğinize. Siz iyi olmazsanız bebeğiniz de iyi olmaz. Benim oğlum yedi kez ameliyat oldu bir sene gibi bir sürede şimdi Elhamdülillah iyi arada bir damardan bi ilaç alıyor büyümesi yok ameliyat olmadı beş aydır büyüdükçe de kendi kendine yenecek bağışıklığı inşallah. Yazılmış olana engel olamazsınız bu hastalıkla birlikte hayatımda o kadar güzel değişiklikler yaşadım ki anlatamam. Sormak istediğiniz birşey varsa yanitlayabilirim Allah'a emanet olun
Sizdeki siğiller ne boyuttaydi ve çok muydu9. Ayda sesi kisilmaya başladı. Öyle olunca içime bir ateş düştü zaten inanmak istemesemde.. ama her çocuk farklı zamanda belirti gösteriyor kimi erken kimi geç.. hacamat yaptırın doğal ve temiz besleyin bebeğinizi diyebileceklerim bunlar şimdilik sormak istediğiniz birşey varsa yanitlayabilirim tekrardan
Coktu evet aslında hamileliğimin hemen hemen altıncı ayında bir tane çıkmıştı böyle birşeyin olduğunu hiç bilmedigimden kıl dönmesi yada sivilce sanmıştım ve jiletle daha da yaymışım heryere.heryerde vardı iç kısımda yoktu sadece büyüklü küçüklü oldukça fazlaydı doğumdan sonra koterle yakıldı sonrasında çok ufak bir iki tane çıktı onlar da aldara kremle yokoldu kendiliğinden. İki buçuk sene oldu nerdeyse bidaha çıkmayalı en son yaptırdığım test de negatifti. Eşimde varken ben de negatif çıkabiliyor düşünün işte olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor takdiri ilahi bu.Sizdeki siğiller ne boyuttaydi ve çok muydu
Bu arada Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. Hacamatlarımızı oluyoruz, düzgün beslenmeye ve açlık yapmaya çalışıyoruz bu hastalıktan sonra gözümüz açıldı farklı bir bakış açısı geldi diyebilirimÇok doğru yazmışsınız bazı şeyler bizim kontrolümüz dışında Rabbim yazınca sorgu sual edemiyor. Derdi veren dermanını da hazırlamıştır. Tez zamanda şifasını da versin yavrunuza. İnşallah son ameliyatı olmuştur o. Üzerinden atar gider bir daha tekrarlamaz. Sizde nasıl oldu tedavi süreci ? Vücudunuz attı mı HPV yi
Merhaba siğil can acitmaz aslında gerçi bulunduğu yer de önemli ama propolis ve çörekotu yağı sürmeyi deneyebilirsin ben de hamileyim şuan balla karıştırıp polen propolis bazen de çörekotu yiyorum doğal olsun ama doğal sirke de öneririm Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba çok acil yardıma ihtiyacım var.. Şuan 5 haftalık hamileyim ve genital bölge siğil gibi bisey çıktı ama inanilmazzzz canım acıtıyor.. 4 yıldır hpv virüsü var bende oyuzden çıktı biliyorum ama hamile olduğum için çok korkuyorum.. bu nasıl geçer canım çok acıyor bebeğe zararı olur diyede korkuyorum
Bu arada üç dört ayın dolunca güvenilir birine hacamat yaptırabilirsin bağışıklığın için. Allah büyük belki gerileme olur kimbilir..Arkadaşlar merhaba çok acil yardıma ihtiyacım var.. Şuan 5 haftalık hamileyim ve genital bölge siğil gibi bisey çıktı ama inanilmazzzz canım acıtıyor.. 4 yıldır hpv virüsü var bende oyuzden çıktı biliyorum ama hamile olduğum için çok korkuyorum.. bu nasıl geçer canım çok acıyor bebeğe zararı olur diyede korkuyorum