GENİTAL SİĞİL HAKKINDA BİLİNMEYENLER

Hpv genel olarak bu konunun ismidir 200e yakın tipi vardır bazıları genital siğil (cinsel yolla bulaşan) bazıları (rahim içi siğil cinsel yolla bulaşan) bazılarıda vücudumuzda siğiller çıkartır ve evet siğil bir “temas” ile bulaşır kendi kendine çıkmaz… Fakat siğil “hiv” gibi bir şey değildir çözümü ve kurtulma yöntemi vardır. Düzenli smear testiyle ve aşıyla kanser riskini minimuma indirebiliriz. Evet her siğil hpv dir ama her siğil kanser değildir siğil öldükten sonra bağışıklık güçlendirerek 2 sene içerisinde hpv yi vücudumuzdan atabiliriz!

Elinde çıkan bir nasır gibi düşün yakılarak kurtulabilirsin ya da özel kremlerle

Atanana kadar hov testi ce smear yaptırmayıp .sadece aşı tüt almamak ve siğilleri yok etmek üzerine bu yol ilerleyeceğim ne düşünüyorsun çok korkuyorum çıkarsa hayatıma devam edemem

Siğillerde azalma oldu mu ve akıntın var mıydı ben uyuyamıyorum ya sana ulaşabileceğim fake hesap fakan var mı

Merhaba hala burada mızmız ? Bu bir siğil mi ben ayırt edemiyorum ?

Eklentiler

• DF220105-63D9-453A-A57D-C9A9CF66913C.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 129
en son smear 23 ocakta verdim çok yakın tarih olmaz mı? ne için vermem gerekli tekrar? dört ay sonra yeniden yaptırırım diye düşünüyordum da
Aa bir ay önce verdiyseniz vermenize gerek yok tekrar. Yaptırdıktan 6 ay sonra smear verilmesini daha doğru buluyorlar.. önceden verdğinizi düşünmüştüm

Benimde 8 ay önce makatımda çıktı genel cerrahi ye gittim krem verdi işe yaramadı ve lazerle yaktı ama 3 ay sonra tekrar çıktı bu kez kadın doğuma gittim testlerim negatif çıktı 3 doz aşı da oldum en son cildiyeye gittiğimde dondurucaz dedi sizce tekrar yaktırmam mı lazım yoksa dondur malımıyım kafam çok karışık

Hangi bölüme gittin acaba ben aşıları da oldum bikez yaktım tekrar çıktı ve bu kez büyük bi tane var

cok gecmis olsun umarim daha iyisindir
. bende 19 yasindayim ve 7 8 tane sigilim var e nabizimda cikmasini istemefigim icin özel klinige gittim 20kya yakariz dediler. sen devlete mi gittin ya da özele gittiysen cikiyor mu e nabizda neyle yakiyorlar ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum aileme de söyleyemem cevaplarsan cok sevinirim

ayni yaştayız ve ben daha yaktırmaya da gidemedim 20k istediler saka gibi devlete mi gittin özele mi hangi bölüm bakiyor ve su an nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…