GENİTAL SİĞİL HAKKINDA BİLİNMEYENLER

Bende 22 yaşındayım bekarım ilişki yaşamadım ama benimde vajinada küçük küçük beyaz noktalar var doktora gittim mantar enfeksiyonu dedi sizce napmalıyım

Bende 22 yaşındayım bekarım ilişki yaşamadım ama benimde vajinada küçük küçük beyaz noktalar var doktora gittim mantar enfeksiyonu dedi sizce napmalıyım
Bunun için mantar ilacı vermiş olmalı onları kullanmalısın… Bir de geçmezse tekrar git “sürtünme yoluyla bir ilişki yaşamaktanda geçer” ama önce doktorun söylediklerini yapmanı öneririrm..

C
Cok gecmis olsun bende de aynı seyler çıktı 2 seans dondurma işlemi yapıldı ilkinde bi taneyken dondurma işleminden sonra bi kaç güne kanayarak yok oldu ama bi kaç gün sonrasında sivilce benzeri çıkıntılar renk değiştirerek kahverengimsi sigiller çıktı tekrar dondurma yaptırdım şuan şişlik yanma ve ağrılarım oluyor dediğin gibi çok olduğu için sanırım umarım bir daha çıkmaz en kısa zamanda ben de aşı olmaya calisacam onun dışında bol bol vitaminli yiyecek içecek almamız gerekiyor bağışıklık sistemimizin güçlü olması gerekiyor stres yapmamaya çalış ilişki yaşamazsanız en kısa zamanda vücut bunu kendisi atıyormuş

Dün madecasol sürdüm o sivilce benzeri kahverengilikler bende de vardı zaten en başından beri hiç karnabahar şeklinde çıkmadı hep sivilce tarzı ve çoktu.. aşıdan sonra bir çoğalmam olmadı dün sürdüğüm kremde yanık izlerim geçsin diyeydi fakat sanki o sivilcemsi siğiller hafiflemiş gibi geldi 5 tane siğil hafiflemiş inmiş gibi sanırım aşı ve kremin cilt yenileme özelliği ile gerçekleşti ama psikolojikte olabilir…

İkisidr aynı mantar kremi diye biliyorum o kaşıntıyı alır aslında…
Bol su tüketmeye özen göster ve alabiliyorsan C vitamini al
C vitaminin idrar söktürücü özelliği var
Tamam çok teşekkür ederim bu hap Dı 4 kapsül vardı içinde bitane de krem yazdı dış dudağa sürülecek dedi İçe değil.

Benimkileri doktor baktığı gibi siğil dedi sivilce tarzı çıkıyor benimde sonrada sigile donusuyorlar

O zaman en başında yakaladığımız için ne mutlu bize..
Aynen oyle erken yakaladık ablamın da vardi utancından gidememiş ne olduğunu da bilmediğinden bütün rahmini bacak arasını kaplamisti bi de üstüne jiletle tüylerini temizlemesi daha da yayılma olmuştu ameliyatla kurtulabildi bende çıktıkça yaktircam bakalim artk sonuç ne olacak

Yıllarca aynı dertten muzdariptim
Buraya yazılan yazılmayan ne varsa uyguladım
Geçip geçip tekrarladı yıllar boyunca
En son doğru doktoru buldum
Roaccutane tedavisiyle tamamen kurtuldum hani şu akne sivilce ilacı olan
Allah o doktorun tuttuğunu altın etsin

Sigil e sivilce ilacı mi kullandınız ne alaka

Hpv aşı fiyatları ne kadar kaç doz olmamız gerekiyor güncel fiyatı nedir yeni zamlardan sonra onlarda pahalilasti mi acaba

Hpv aşı fiyatları ne kadar kaç doz olmamız gerekiyor güncel fiyatı nedir yeni zamlardan sonra onlarda pahalilasti mi acaba
3 hafta önce 2575 liraya oldum ama pazartesi zam gelecek diyorlar 3800 civarı olur diye düşünüyorum… 0-2-6 ay olarak 3 doz olmamız gerekiyor birde 5 sene sonra hatırlatma dozu olun diyorlar

İzler için mutlaka madecasol kullan cidden şok içinde kaldım 2-3 gün içinde izler hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…