Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu sorun ıcın ınternette 2 ılac buldum bunlardan bırını doktor tavsıye etmıstı ki. bıcok ulkede cok yaygın kullanılan ılaclar. ben alıpdeneyecegım baya arastırdım. bı zararıa olmadıgını abartmadıkca tabı bılıyorum. dıelrsenız arastırın. ben sızın ıcın bırseyler buldum.
ANAL/VAGINAL/NIPPLES LIGHTENING (BLEACHING) CREAM - 2oz
ANAL VAGINAL SKIN BLEACH LIGHTENING BLEACHING CREAM KIT
googlea yazarsanız karsınıza cıkacaktır. sıte ısmı veremıyorum onlıne satın alabılırsınız. cok guvenılır onlıne satıs yapan sıtelerden bırı. iyi günler.
kendine fazla özen gosteren bakımlı ve bu durumdan rahatsız olan arkadaşlar için. arkadaşlar ıcın.
ya aslında açık konuşmak gerekirse koyu renk olmasına bende bi ara takmıştım kafayı ama artık takmıyorum..depresyon dönemlerinde kendime takacak bişiler arıyordum bunu da takmaya başlamıştım ama salladım sonra gayet normalll
Gel gelelim bu tarz kremler kullanmayı düşünmedim.. Işe yarayacağını sanmıyorummm çünkü... :1closedeyes:
Arkadaşlar bu kremlerın tum genıtal bolgede yurtdısında yaygınca kullanıldııgını bılıyorum. yalnız burada sanıyorumkı bulmak bıraz zor. genital bolgemde ozellıkle daha hassas olan yerlerde renk farklılıkları var. bıraz daha koyu bu konuda bilgisi olan varmı? biliyorsanız yurtdısındanda sıparıs etmek ıstıyorum.