Lazer Epilasyon Genital lazer epilasyon sonrası oluşan sivilceler...

Çok ilginç , peki önceleri varmıydı lazerdenden önce yani,

Çok ilginç , peki önceleri varmıydı lazerdenden önce yani,

hayır canım lazerden önce bir tane bile sivicem yoktu. ya benim bu sivilceler kesin doktor hanımın da dediği gibi lazer öncesi uyguladığım tüy dökücü kremden kaynaklanıyor. zaten bir de aşırı hassas bir cildim var. bundan sonra daha dikkatli olacağım. inşallah sizlerin de başına gelmez çünkü çok sinir bozucu birşey ve can acıtıyor...

Son düzenleme:
benim sivilcelerim hala geçmedi kızlar,
bugün iyice inceledim sıkıştırdım ama hiçbirşey çıkmıyor içinden,
sert sanki beze gibi bişey bunlar anlamadım

Sivilceleri kurcalamayın. İlaç tedavinizden sonra bir süre geçince iyileşirler.İlaç kullanmanın sebebi büyüyüp abse halini almaması için.Zamanla geçer ama sıkarsanız daha kötü olur. lazer olarak da bulursanız alex ile yaptırın. Batığı en hızlı temizleyen , sivilcelenmeyi engelleyen en etkili lazerlerden biridir.

Proing senin de hemen lazerden sonra mı oldu? kaç gündür böyle sivilce sorunun var? benim lazer olalı 22. günüm ve hala sivilceler var. ilaca yeni başladım geçmesini bekliyorum...

Proing senin de hemen lazerden sonra mı oldu? kaç gündür böyle sivilce sorunun var? benim lazer olalı 22. günüm ve hala sivilceler var. ilaca yeni başladım geçmesini bekliyorum...

Lazer yaptırdığınız yere rice ederseniz sadece o sivilcelere atış yapsınlar . O da iyi gelebilir. Herhalde rötuş gibi bir jest yaparlar.Nihayetinde lazer sonrası olmuş.

Lazer yaptırdığınız yere rice ederseniz sadece o sivilcelere atış yapsınlar . O da iyi gelebilir. Herhalde rötuş gibi bir jest yaparlar.Nihayetinde lazer sonrası olmuş.

nasıl yani? sivilcelerin üzerine mi atış yapılımasını öneriyosunuz sempatiksalakcinni ben de bir sonraki lazere kadar şu sivilcelerin geçmesini istiyordum belki daha beter olur diye... hiç tekrar lazerin buna iyi geleceğini düşünmemiştim. çivi çiviyi söker misali di mi CADIARZU

genelde tekrar lazer atışı iyi geliyor.:lepi:içte kalan kıl olup dışarı atılamıyor ve cilt onu hapsediyor. Orada top gibi bir alan oluşuyor. Antibiotik kullanarak iltihabi bir olayı engelliyoruz ki daha fazla büyümesin. İçteki kılı atmak için de bazen lazer yapmak iyi gelebiliyor.:lepi:

hımm anladım teşekkürler.... a.s.

Arkadaşlar Lazerden sonra sıkma , sıkıştırma işlemi yapmayın. Lazer merkezindeki Dr. bana uygulama sonrası sıkma ıslemı yapmamam gerektıgını soylemıstı. Dıkkatlı olun

1 şubatta lazer yapıldı,
ondan sonra çıktı zaten nerdeyse 20 günü geçti

canım sende mi benim gibi lazer öncesi tüy dökücü krem kullandın? o yüzden sivilceler oluşabilirmiş. benim bugün sivilcelerim görünüşü çok hafifledi çok mutluyum hihoyyyt

Arkadaşlar Lazerden sonra sıkma , sıkıştırma işlemi yapmayın. Lazer merkezindeki Dr. bana uygulama sonrası sıkma ıslemı yapmamam gerektıgını soylemıstı. Dıkkatlı olun

yok canım kesinlikle sıkmadım ben. zaten acıyordu....

merhabalar.aynı sorun annemde de oldu çene kısmında sivilde çıktı ve çok sert.ilacın ismini bana da gönderebilirmsiniz?teşekkürler

Proing, matmazell
Siz yazalı çok olmuş ama ayni sorunu su anda ben yaşadığım için sormak istedim. Lazere devam ettiniz mi, sivilce sorunu devam etti mi yoksa kullandığınız ilaçlar ise yaradı mı?
Bu sorunu başka yasayan ve çözüm bulan var mi kızlar?

Merhaba uzun süre olmuş ama benimde alt çenemde çıktı küçük 5-6 tane sarı renli sivilce gibi lazeri bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz sivilceler için ne yaptınız lütfen bu sorunun cevabı venim için çok önemli

Yazalı çok olmuş ama benim de çene altımda 5-6 tane küçük sarı renkli sivilce tarzında şeyler çıktı siz lazere devam mı ettiniz yoksa bıraktınız mı sivilceler için ne yaptınız lütfen bu sorunun cevabı benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…