- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
Çok ilginç , peki önceleri varmıydı lazerdenden önce yani,
benim sivilcelerim hala geçmedi kızlar,
bugün iyice inceledim sıkıştırdım ama hiçbirşey çıkmıyor içinden,
sert sanki beze gibi bişey bunlar anlamadım
benim sivilcelerim hala geçmedi kızlar,
bugün iyice inceledim sıkıştırdım ama hiçbirşey çıkmıyor içinden,
sert sanki beze gibi bişey bunlar anlamadım
Proing senin de hemen lazerden sonra mı oldu? kaç gündür böyle sivilce sorunun var? benim lazer olalı 22. günüm ve hala sivilceler var. ilaca yeni başladım geçmesini bekliyorum...
Lazer yaptırdığınız yere rice ederseniz sadece o sivilcelere atış yapsınlar . O da iyi gelebilir. Herhalde rötuş gibi bir jest yaparlar.Nihayetinde lazer sonrası olmuş.
nasıl yani? sivilcelerin üzerine mi atış yapılımasını öneriyosunuz sempatiksalakcinni ben de bir sonraki lazere kadar şu sivilcelerin geçmesini istiyordum belki daha beter olur diye... hiç tekrar lazerin buna iyi geleceğini düşünmemiştim. çivi çiviyi söker misali di mi CADIARZU
genelde tekrar lazer atışı iyi geliyor.:lepi:içte kalan kıl olup dışarı atılamıyor ve cilt onu hapsediyor. Orada top gibi bir alan oluşuyor. Antibiotik kullanarak iltihabi bir olayı engelliyoruz ki daha fazla büyümesin. İçteki kılı atmak için de bazen lazer yapmak iyi gelebiliyor.:lepi:
1 şubatta lazer yapıldı,
ondan sonra çıktı zaten nerdeyse 20 günü geçti
Arkadaşlar Lazerden sonra sıkma , sıkıştırma işlemi yapmayın. Lazer merkezindeki Dr. bana uygulama sonrası sıkma ıslemı yapmamam gerektıgını soylemıstı. Dıkkatlı olun
Proing, matmazell
Siz yazalı çok olmuş ama ayni sorunu su anda ben yaşadığım için sormak istedim. Lazere devam ettiniz mi, sivilce sorunu devam etti mi yoksa kullandığınız ilaçlar ise yaradı mı?
Bu sorunu başka yasayan ve çözüm bulan var mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?