Genital Kaşıntı

Lavinya8955

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
168
219
35
Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 hafta önce adet dönemindeyken bir gece genital bölgemde kaşıntı ile uyandım haliyle bayağı kaşıdım.o bölge tahriş oldu yanma ve kaşıntı çok fazla oluştu. İnternetten araştırmama göre mantar olabilir fakat kötü koku ve akıntı yoktu. Elma sirkesini sulandırıp günde 2-3 kere yıkamak iyi geliyormuş. Denedim bazen ile yaradı bazen işe yaramadı. Koronadan dolayı hastaneye gitmeye korktum sağlık ocağına gidip aile hekimime derdimi anlattım. Bir krem yazdı travozot. Travozolun muadili bir krem. 3 gündür kullanıyorum.iyileşeceği yerde daha çok yanma oluyor. Araştırmaya göre normalde hemen etki gösterir iş. Yanması da iyileşmesine işaretmiş fakat gün içinde beni mahvediyor ağlayacak derecede bir durum moral olarak çöktüm.kaşımamak içim kendimi zor tutuyorum kaşıyınca daha kötü oluyor ve yayılıyor.bekarken böyle sorunum yoktu.genital temizliğe de çok dikkat ederim.nasıl oldu anlam veremiyorum.adet dönemimde olduğu için pedler sentetik olduğundan olmuş olabilir diye de düşünüyorum.krem kullanmanın 3.günündeyim gün içindeki kaşıntılarım biraz da olsa azaldı fakat günlük normal akıntımın 2 katı olan sarı yeşil arası akıntım olmaya başladı.bu durumu yaşayan var mı acaba yardımcı olur musunuz?

Ben yaşadım idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik yaptı sanırım mantar oldum. Kremi sürünce acayip duramıyordum kasintidan. Sirke falan kullanmadim yakar diye ama maydanozla sütü kaynatip oturarak geçirmiş bi arkadasim. Süt sıcak olmasın tabi. Ben kremi kullandim kasinsada. Bide akıntı falan olduğundan nemli birakmadim hiç. Hep kuruladim sik sık kilodumu değiştirdim. Geçti çok şükür.

Ben yaşadım idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik yaptı sanırım mantar oldum. Kremi sürünce acayip duramıyordum kasintidan. Sirke falan kullanmadim yakar diye ama maydanozla sütü kaynatip oturarak geçirmiş bi arkadasim. Süt sıcak olmasın tabi. Ben kremi kullandim kasinsada. Bide akıntı falan olduğundan nemli birakmadim hiç. Hep kuruladim sik sık kilodumu değiştirdim. Geçti çok şükür.
Ben de hiç nemli bırakmıyorum.sürekli kurulu yorum sürekli ütüleyip çamaşır değiştiriyorum.evet maydonozu duymuştum fakat kaynayıp suyunu içmek iyi geliyor diye duydum.geçmezse dediğinizi de deneyeceğim.ne kadar sürede atlattınız?

Ben de hiç nemli bırakmıyorum.sürekli kurulu yorum sürekli ütüleyip çamaşır değiştiriyorum.evet maydonozu duymuştum fakat kaynayıp suyunu içmek iyi geliyor diye duydum.geçmezse dediğinizi de deneyeceğim.ne kadar sürede atlattınız?
Bir iki hafta sürdü. Kaşıntı gecincede kremi birakmadim ben. Ilk zamanlar düzenli kullanin çok kasinsada zamanla geçiyor. Hafif yanma hissedince tekrar sürdüm kremi.

Merhaba Arkadaşlar, sırf size bu bilgiyi yazmak için coook eski olan üyeliğimi güncelledim şifre vs unutmuştum artik :)) Şimdi, özellikle antibiyotik kullanımı sonrasında genital bir kaşıntı oluyor ve buda antibiyotiğin bakterileri öldürürken faydalı bakteriyide yok etmesinden kaynaklı biliyorsunuz. Genital flora bozuluyor. Bunu yakin zamanda yaşadım ve tek bir şeyde fayda buldum. Yoğurt duymuşsunuzdur cok iyi bu durumlar için ama benim size asıl tavsiyem PROBIYOTIK YOĞURT SÜRÜN. Ben aktivya vardi elimde onu kullandim marka farketmez 1 çay kaşığı yoğurdu pamuğun üzerine koyup güzelce sürdüm kaşıntı o an yatisiyor zaten. Bunu 2-3 gün uyguladım ve tamamen normale döndüm şükür. Deneyin ve gorun benden söylemesi :KK66:

Merhaba Arkadaşlar, sırf size bu bilgiyi yazmak için coook eski olan üyeliğimi güncelledim şifre vs unutmuştum artik :)) Şimdi, özellikle antibiyotik kullanımı sonrasında genital bir kaşıntı oluyor ve buda antibiyotiğin bakterileri öldürürken faydalı bakteriyide yok etmesinden kaynaklı biliyorsunuz. Genital flora bozuluyor. Bunu yakin zamanda yaşadım ve tek bir şeyde fayda buldum. Yoğurt duymuşsunuzdur cok iyi bu durumlar için anayasaya benim size asıl tavsiyem PROBIYOTIK YOĞURT SÜRÜN. Ben aktivya vardi elimde onu kullandim marka farketmez 1 çay kaşığı yoğurdu pamuğun üzerine köyüm güzelce sürdüm kaşıntı o an yarışıyor zaten. Bunu 2-3 gün uyguladım ve tamamen normale döndüm şükür. Deneyin ve gorun benden söylemesi :KK66:

Merhaba Arkadaşlar, sırf size bu bilgiyi yazmak için coook eski olan üyeliğimi güncelledim şifre vs unutmuştum artik :)) Şimdi, özellikle antibiyotik kullanımı sonrasında genital bir kaşıntı oluyor ve buda antibiyotiğin bakterileri öldürürken faydalı bakteriyide yok etmesinden kaynaklı biliyorsunuz. Genital flora bozuluyor. Bunu yakin zamanda yaşadım ve tek bir şeyde fayda buldum. Yoğurt duymuşsunuzdur cok iyi bu durumlar için ama benim size asıl tavsiyem PROBIYOTIK YOĞURT SÜRÜN. Ben aktivya vardi elimde onu kullandim marka farketmez 1 çay kaşığı yoğurdu pamuğun üzerine koyup güzelce sürdüm kaşıntı o an yatisiyor zaten. Bunu 2-3 gün uyguladım ve tamamen normale döndüm şükür. Deneyin ve gorun benden söylemesi :KK66:
Güzel bilgi, teşekkürler 🌼

X