Genital estetik sonrası cinsellik

wxsadeceben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
6
2
47
Selam kızlar🙋🏻‍♀️ ben bir ay kadar önce genital estetik ameliyatı oldum doğumdan kaynaklanan yırtıklarım vardı içten en dış kısma kadar dikilerek en son aşamada da estetik şeklinde bir operasyon gecirdim
Az önce çok eski bir arkadaşımla yıllar sonra görüşürken o da 9 sene önce aynı ameliyatı olmuş ve halen ilişki sırasında çok canım yanıyor dedi çok korkuttu bu beni içinizde budurumu yaşayan varsa
Merak ediyorum acaba bende aynı sıkıntıyı yaşarmıyım
Deneyimlerinizi paylaşın lütfen ay ben panik 😳😱🙏

Cok gecmis olsun sizede .Bende oldum amaliyat ic dis ayni sekilde bende cok merak ediyorum insalalh yaptigima cejtigimz acilara deger

Cok gecmis olsun sizede .Bende oldum amaliyat ic dis ayni sekilde bende cok merak ediyorum insalalh yaptigima cejtigimz acilara deger
Kim yaptı ameliyatınızı nerede oldunuz ,ben şuan sabırsızlıkla 27 hazirandaki kontolümü bekliyorum
Açıkça konuşmak gerekirse sanki vajinam çok daralmış ve ilişkiye giremeyecekmişiz gibi geliyor
Ağrım falan kalmadı batikonlu scak suya oturmamı tavsiye etmişti doktorum öyle yapıyorum ama aklımda deli sorular nasıl olacak o iş 🥹🤔🤔

Ben devlet hastanesinde oldum amaliyat benimde kontrol 27 sinde baya duzeldim gibi sanki ama dikisler duruyor halen bana hic bir sey sur veya surme demediler ama ben genelde batikonu sprey sisesine katip gunluk sktm dikislerin uzerine darlik konusundada 15 gunlukken cok enfeksiyon kaptigim icin acile baska hastaneye gitmistim icden bakti aletle doktor beni dinlemedi ozamn cok agrim olmustu ama sonra gecti ve pek bir sey hissetmiyorum icerden kendi doktorumun konrolunu bekliyorum merakla

X