• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital de nd yag

angeloflove

--Sevdiğiyle beraber--
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
3.624
499
198
Kocaeli
merhaba arkadaşlar
valla forumu okuya okuya kafam karısıyor yaw. en iyisi alex sanıodum koltukaltı için alexle yeni başladım. genital içinde düşünüyorum ama son dönemde nd yag daha iyiymiş sanırım ama benim alexle koltuk altı bile baya acıdı. nd yag ile genital yaptıran var mı ? dayanabilir miyim acaba ? ya da alexle mi genital yapsam kararsızım..

nd yag daha iyi diye bir şey yok.cilt ve kıl rengi ile ilgili birşey bu.bembeyaz cilt simsiyah kıl varsa alex en iyisidir.nd yag ise melanin duyarlığı az olduğu için esmerlerde daha çok kullanılır.tabi nd yag sadece esmerlerde kullanılır diye bir şey yok.ancal alexin dalga boyu daha düşük olduğu için acısı az ve beyaz ten ve siyah kıla sahip olanlar bunu tercih ediyor.ben de nd yag yaptırıyorum ve memnunum

genelde o bölge daha esmer olduu için böle düşündüm :kedi: alex kullananlar arka tarafların pek bitmediğini söylüyorlar. siz genital de mi nd yag kullanıyorsunuz ? acıyo mu nasıl oluyor ? ben koltukaltı alex de baya acıdı. benim mi ağrı eşiğim düşük cihaz mı acıttı anlamadım.

ben tüm vücut için nd yag yaptırıyorum.acı olayında da dalga boyu farkından ötürü nd yag daha acılı dedim.ancak söyle söyleyeyyimilkolarak alex denediğimde geberdimacıdan doktor hemen bıraktı.cildimde yandı zaten.evet nd yag da bana acılı geliyor.en azından yanıkla uğraşmıyorum.

nd yag da karar verıcem gıbı ama hala arastırıom bı de koltukaltım bıtınce 6-8 ay denıcem bakalım cıkcak mı nd yag daha pahalı eger gusel sonuc alamazsam bosuna para sacmak ıstemıorum acıkcası

Back