- 8 Ekim 2020
- 69
- 16
- 39
- Konu Sahibi denizderen00000
Arkadaşlar fikir ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şekilde bende İstanbul için araştırmadayımBen de yaptırmak istiyorum. bir yıldır araştırıyorum fakat antalya da güvenebileceğim bir doktor bulamadım.
Bnde düşünüyorum Esra cabuk comerttte nasılBende Esra Çabuk Cömert ve Özgür Kartalı araştırıyorum bilgin var mı acaba. Senin aklında kimler var ?
Ben 3 ay önce oldum.Gercekten evliliğim değişti.Doktorum esra cabuk çömertti.Oneririm beni evliliğinin başına dondurdu.Arkadaşlar fikir ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Ben 3 ay önce oldum.Gercekten evliliğim değişti.Doktorum esra cabuk çömertti.Oneririm beni evliliğinin başına dondurdu.
Ben şu salgını yeni atlattım 2 ay öyle gitti daha yeni muayene oldum Esra Hanıma ameliyat 8bin tl kombine daha da yükselmiş.Benim için başarı önemli bir doktorda yani revizyon için yazanları görünce ürperiyorum.Fiyatı bana uygun yani yeter ki istediğim sonucu alayım.Önümüzdeki haftaya randevu oluşturcam.Bnde düşünüyorum Esra cabuk comerttte nasıl
Ben 3 ay önce oldum.Gercekten evliliğim değişti.Doktorum esra cabuk çömertti.Oneririm beni evliliğinin başına dondurdu.
Ben şu salgını yeni atlattım 2 ay öyle gitti daha yeni muayene oldum Esra Hanıma ameliyat 8bin tl kombine daha da yükselmiş.Benim için başarı önemli bir doktorda yani revizyon için yazanları görünce ürperiyorum.Fiyatı bana uygun yani yeter ki istediğim sonucu alayım.Önümüzdeki haftaya randevu oluşturcam.Hesap açılıp bir gün kullanılıyor sadece.Hic öncesinde doktor araştırması soru vs yok reklam old o kadar bariz belli ki. Belki gerçekten iyi bir doktor ama böyle reklam kokusu alınca insan doktora bile şüpheyle yaklaşıyorBen 3 ay önce oldum.Gercekten evliliğim değişti.Doktorum esra cabuk çömertti.Oneririm beni evliliğinin başına dondurdu.
8 ekimde yaptırdım. Şuan için sorun yok süreç iyi. Sonucu henüz bilmiyorumKoskoca sitede
Kimse yaptırmadı mı