• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgeyi jiletleyenler aşağıları nası alıyosunuz

jilet işi sakat bence kullanmayın yaa bide bişi sorcam bikini bölgesinede jilet kullanıyorsanız yayılmıyormuu

evlenmeden önce çok kulandım hıc tavsıye etmıyorum her tarafa yayılıyor..Evlendıkten sora cok problem yasadım yasıyorumda magara adamı gıbı dolanıyorum.Ağda kullanıyorum artık ama alırken cok zorlanıyorum o yüzden şiddetle tavsiye etmiyorum...:45::45::45::45::45::45::20::20::20::20::20::20::20::20:

evlenmeden önce çok kulandım hıc tavsıye etmıyorum her tarafa yayılıyor..Evlendıkten sora cok problem yasadım yasıyorumda magara adamı gıbı dolanıyorum.Ağda kullanıyorum artık ama alırken cok zorlanıyorum o yüzden şiddetle tavsiye etmiyorum...:45::45::45::45::45::45::20::20::20::20::20::20::20::20:

canım brn lazere başlicam o yüzden altları nası alıcam die şey ettim bgn geçti de yarın aynanın karşısına geçip düzgünce jiletlemeyi denicem krem kullancaktmda vajinaya zararlı olur heralde ha?:18:

benim evimde büyükçe bi ayna var.karşısına geçiyorum ve doğum yapar gibi yatıyorum.köpükleyip jiletliyorum.tertemiz oluyo.böylelikle popomun aralarını bile alabiliyorum ama 2 gün sonra dehşet batma oluyo.haliyle kaşıntıdan çıldıracak gibi oluyorum.her 2 günde 1 jiletlemek zorunda kalıyorum yani:((((

yaklaşık 15 sene jiletle aldım. kenarlara yayıldı. denizde bile etekli mayo giyiyordum. uzun zamadır ağda yaptırmak istiyordum. ama utanıyordum. yıllardır kaşım için gittiğim bir güzellik merkezi var. hep söylediler gl yapalım olmaz dedim. en sonunda topladım cesaretimi gittim ve aldırdım. allahım ne büyük rahatlık. bu yıl ilk kez bikini giydim. şimdi öldürseler jilet sürmem. size tavsiyem gidin bir an önce kurtulun jiletten

Bende jiletle alıyorum kol altı bacak ve genital bölgiyi her yeri jiletle alıyorum.
Ağda yaptırdığım yada yaptığım zaman heryerim morarıyor.Makinayla alsam batıklar oluşuyor.Tek çarem jilet fakat yıllardır kullanmama rağmen çoğalma yada yayılma gibi bir durum olmadı haftada bir çıkıyor jiletle almama rağmen ve çıkarkende ne kaşıntı nede batık olmuyor yani ben çok memnunum jiletten.Genitel bölgenin alt kısımlarında hiç tüy çıkmadığı için nasıl alınır bilemiyorum ama bazı arkadaşların yazdığı gibi ayna yardımıyla olabilir sanırım...

Bende jiletle alıyorum kol altı bacak ve genital bölgiyi her yeri jiletle alıyorum.
Ağda yaptırdığım yada yaptığım zaman heryerim morarıyor.Makinayla alsam batıklar oluşuyor.Tek çarem jilet fakat yıllardır kullanmama rağmen çoğalma yada yayılma gibi bir durum olmadı haftada bir çıkıyor jiletle almama rağmen ve çıkarkende ne kaşıntı nede batık olmuyor yani ben çok memnunum jiletten.Genitel bölgenin alt kısımlarında hiç tüy çıkmadığı için nasıl alınır bilemiyorum ama bazı arkadaşların yazdığı gibi ayna yardımıyla olabilir sanırım...

canm herkes senin gibi şanslı olmayabilir ben jiletle alınca iki günonra kaşıntıdan duramazdım ayrıca çok geniş alana yayılmıştı ama sende olmamsı çok iyi

Back