- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Evet yapılıyor tabi zaten asıl onun için aldım. Ağda işi çok acılıydı. Lazer de öyleydi ben çığlık atarak çıkmıştım. Bu öyle değil. Zaten birçok bölgede farketmiyorsun bile iyi traş ettiysen, ama çok hassas bir iki deri var o kısımda saniyelik bir sıcaklık hissediliyor sinek ısırığı gibi bir tane tüyünü çektiğini düşün cımbızla. Sadece o kadar,zaten saniyelik bir atış. Ben çok memnunum. %80 dökülüyor ama o kısımlara da yine 2 haftada bir atış yapmak gerekiyor. Şöyle de bir şey var normalde jiletleyince ertesi gün hemen geri çıkar. Ama 3. 4. Seanstan sonra dökülmeyen yerler bile jiletten sonra 1-2 haftada ancak 1mm çıkabiliyor üstüne lumea yapınca. Çünkü evet bu bir uyutma yöntemi. Ben ağdadan kurtuldum 2 -3 haftada bir jiletleyip atış yapıyorum bu bile yeterli geldi açıkçası. Kiminin çıkmıyormuş 6 ayda 1 yılda atış yapıyormuş benim öyle olmadı. Bir süre ara vermiştim belki o yüzdendir.Canım genitale uygulanıyor mu ? Acı yapıyor mu ? Ben de düşünüyorum böyle bir cihaz almayı. Önerir misin ?
Zaten ayarları var 1 den 5 e kadar. Ben her yere 5 te yapıyorum etkili olsun diye. Kimisi acıyan bölgelerde 1 e indiriyormuş. Bir de ben acıyan bölgeleri ilk önce yapıyorum makine ucu ısınmadan. Çünkü ısındıkça sona doğru o sıcaklık hissi artıyor. Bir de soğuk yüzeyde etkisi yüksek oluyormuş diye okumuştum yaparken bazen buzlu plastik kalıplar oluyor hani şişlik için filan bulundurduğumuz, onu tutuyorum yapacağım yere, sonra kurulayıp yapıyorum. Soğuk yüzeye sıcak ışık daha çabuk etki ediyormuşCanım genitale uygulanıyor mu ? Acı yapıyor mu ? Ben de düşünüyorum böyle bir cihaz almayı. Önerir misin ?
Lumea ve diğer ipl cihazlar sadece bikini bölgesine uygulanıyor diye okumuştum, genital bölgeye uygulandığına emin misiniz? Sizden duyuyorum şu an.Zaten ayarları var 1 den 5 e kadar. Ben her yere 5 te yapıyorum etkili olsun diye. Kimisi acıyan bölgelerde 1 e indiriyormuş. Bir de ben acıyan bölgeleri ilk önce yapıyorum makine ucu ısınmadan. Çünkü ısındıkça sona doğru o sıcaklık hissi artıyor. Bir de soğuk yüzeyde etkisi yüksek oluyormuş diye okumuştum yaparken bazen buzlu plastik kalıplar oluyor hani şişlik için filan bulundurduğumuz, onu tutuyorum yapacağım yere, sonra kurulayıp yapıyorum. Soğuk yüzeye sıcak ışık daha çabuk etki ediyormuş
Acımıyor mu ya bende düşünüyorum 8 seans bitme garantilitecrübemi paylaşayım git tabikiinan büyük bi rahatlık
Acımıyor mu ya bende düşünüyorum 8 seans bitme garantili
Teşekkür ederim canım detaylıca cevapladigin için. Peki son bir şey sorsam , sence bir doktora klinikte lazer mı daha iyi yoksa bu mu ? Kalıclık olarak tabii .Zaten ayarları var 1 den 5 e kadar. Ben her yere 5 te yapıyorum etkili olsun diye. Kimisi acıyan bölgelerde 1 e indiriyormuş. Bir de ben acıyan bölgeleri ilk önce yapıyorum makine ucu ısınmadan. Çünkü ısındıkça sona doğru o sıcaklık hissi artıyor. Bir de soğuk yüzeyde etkisi yüksek oluyormuş diye okumuştum yaparken bazen buzlu plastik kalıplar oluyor hani şişlik için filan bulundurduğumuz, onu tutuyorum yapacağım yere, sonra kurulayıp yapıyorum. Soğuk yüzeye sıcak ışık daha çabuk etki ediyormuş
Ben uyguluyorum, zaten lazere gittiğümde de uygulamışlardı. Sadece anüs, göğüs ucu ve elmacık kemiğiyle ilgili uyarı var yapılamaz diyeLumea ve diğer ipl cihazlar sadece bikini bölgesine uygulanıyor diye okumuştum, genital bölgeye uygulandığına emin misiniz? Sizden duyuyorum şu an.
Lumeanın kalıcılığı yok bence. Devamlılık istiyor, ancak seanslar arası süre uzuyor. Ama lazerle tamamen biten kişi sayısı daha fazla duydum hormon problemi yoksa. Yani acısına dayanıp güvenilir bir yer bulacaksan tabi ki lazerTeşekkür ederim canım detaylıca cevapladigin için. Peki son bir şey sorsam , sence bir doktora klinikte lazer mı daha iyi yoksa bu mu ? Kalıclık olarak tabii .
Lazerin acısndan korkuyorum ben de. Lazere dayanamazsam lumeaya geçeceğim ben de senin gibi galiba canım. Teşekkür ederim cevapların içinLumeanın kalıcılığı yok bence. Devamlılık istiyor, ancak seanslar arası süre uzuyor. Ama lazerle tamamen biten kişi sayısı daha fazla duydum hormon problemi yoksa. Yani acısına dayanıp güvenilir bir yer bulacaksan tabi ki lazer
Rica ederim ama doktor gözetiminde olacaksan emla kremle yaptırırsan zaten hissetmezsinLazerin acısndan korkuyorum ben de. Lazere dayanamazsam lumeaya geçeceğim ben de senin gibi galiba canım. Teşekkür ederim cevapların için
Doktor düşündüm özel kliniği doktorun ama birine sadece bacak ve kol altı pazarlıklı 400 dedi seans başına. Özel hastane düşündüm o nedenle belki daha ucuz olur diye. Ben ucunu de yaptırmak istiyorum çünkü . Orada emla sürmezler herhalde , ben kendim alırım. Gerçi lazere para bulursam bir emlada alırım, zaten bir tek genitale kullanırım krem. Parası da çok geldi aslında lazerin.Çok kararsızım ben de llazer için araştırma yapıyorumRica ederim ama doktor gözetiminde olacaksan emla kremle yaptırırsan zaten hissetmezsin
Koltuk altı bacak seans başına 400Doktor düşündüm özel kliniği doktorun ama birine sadece bacak ve kol altı pazarlıklı 400 dedi seans başına. Özel hastane düşündüm o nedenle belki daha ucuz olur diye. Ben ucunu de yaptırmak istiyorum çünkü . Orada emla sürmezler herhalde , ben kendim alırım. Gerçi lazere para bulursam bir emlada alırım, zaten bir tek genitale kullanırım krem. Parası da çok geldi aslında lazerin.Çok kararsızım ben de llazer için araştırma yapıyorum
Aynen öyle dedi. Genital bile yok yani. Özel hastane varmış bir de lazer yapan. Ama oradaki cildiyeci erkek. O nedenle hiç sormadım daha oraya fiyat vs. Doktor yapmıyor herhalde diye düşündüm özel hastanede doktor erkek olunca. Burada da imkan kısıtlı. Çok fazla lazer yapan yok, hastane bile bir tane duydum. En kötü ihtimalle Lumia alicam gibi .Koltuk altı bacak seans başına 4006 seans sürse 2400. Biterse için yanmaz ama bitmezse?
Emzirirken yapilmasinda sakinca var miBi estetisyen ve hergün lazer yapan biri olarak yazmadan geçemedim.lazer çok kişisel bir deneyimdir.evet genel olarak siyah ve kalın olan kıllarda daha etkilidir denebilir fakat bunda cilt renginin kıl tipinin ve kılın kişisel özelliğininde etkisi büyük.eğer kullanılan cihaz eski ve başlık etkili atış sayısını doldurmuş bir cihazsa yeterli etkiyi göremezsiniz.böyle bir durumda siz lazer yaptırdıgınız müddetçe kıllar uykuya geçer.lazeri bıraktığınızda dönüş olması muhtemeldir.o yuzden güvenilir ve muhakkak bünyesinde doktor barındıran merkezler seçilmeli.ayrıca bitiş garanti ibarelerinede kanmayınız.lazerde bitiş hiçbirzaman garanti edilemez.
Ben uc yil once 100o tl ye kampanya vardi, doktorun estetik klinigi yeni acilmisti orada yaptrdimCanım genitale uygulanıyor mu ? Acı yapıyor mu ? Ben de düşünüyorum böyle bir cihaz almayı. Önerir misin ?
Lumia bana bosa para vermek gibi geliyorAynen öyle dedi. Genital bile yok yani. Özel hastane varmış bir de lazer yapan. Ama oradaki cildiyeci erkek. O nedenle hiç sormadım daha oraya fiyat vs. Doktor yapmıyor herhalde diye düşündüm özel hastanede doktor erkek olunca. Burada da imkan kısıtlı. Çok fazla lazer yapan yok, hastane bile bir tane duydum. En kötü ihtimalle Lumia alicam gibi .
Siz uyguluyorsunuz anladım ben genital ibaresini görmedim zaten bikini ayrı bir bölge sonuçta lazer daha farklı her yere atıyorlar ipl o şekilde olmuyor bir de lumealar kartuşlu ve sınırlı atım sayısına sahip ancak kartuş doluyor mu daha sonra onu bilmiyorum.Ben uyguluyorum, zaten lazere gittiğümde de uygulamışlardı. Sadece anüs, göğüs ucu ve elmacık kemiğiyle ilgili uyarı var yapılamaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?