- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Ben de normal lazer istiyorum. Fiyat çok geldi ama uygun bir yer bulursam büyük makinelerle yapılana gideceğim. Çok çaresiz kalırsam Lumia alabilirim. Ancak ben de siz gibi büyük makine taraftariyim. Biraz ucuzlasa hemen başlayacağım. Teşekkür ederimBen uc yil once 100o tl ye kampanya vardi, doktorun estetik klinigi yeni acilmisti orada yaptrdim
6 seans falan gidebildim, cocuk istyrm diye ara vermek zorunda kaldim
Daha oncesinde baska biyere kol alti icin denemek icin gitmistim, seansi o zaman 50 tl idi
Alexsqndr mi nedir bir cihaz var
Iki kol alti toplam bir dk da bitiyor nerdeyse cok kisa ancak oyle bir aci yok
Kzigin demir degdiriyor sanki, hic hoslanmamistim
Ama diger gittigim yerde, vucuduma ultrason jelinden surup vucudumda cihazi gezdiriyordu ilik bir sicaklik sanki masaj yaptiriyor gibi hissediyrdum
Sonucu soyleyeyim
Hamile kaldim, emzirdim ve yine hamileyim
Hormonlarim degismesine ve uc yil gecmesine ragmen
Bacaklarim, kol altim ve kasik bolgemde azicik cansiz sayili kil var, kol altimda beyaz var uc tane falan
Okadar az yani
Genitalin alt tarafi tam
Bitmedi cunku zaten orasi gec bitiyordu ve ben devam edeemedim
Tiras ediyrm ve agda gibi uzun surede cikan cansiz kil seklindeler
Bu lazer turu utuleme laZer oluyor sanirim
Valla oyle rahatlik ki anlatamam
Geri cikarsa da ciksin
Hamilelik ve emzirme surecimde bana yasattigi rahatlik paha bicilmeZdi
Uc yildir sorunjm yok valla
Canım tüy yapın nasıldı?benim siyah ve kalın.
Ve altı yıldır hiç çıkmadı mı bir daha?
Senede bir altı tane çıkıyor dediniz özel bölgeniz için. Bu durumda çıkanları nasıl alıyorsunuz jilet mi tekrardan?Tek seferde bıtmez tum vucut yuzde yuz de bıtmez duzenlı ve dogru kullanırsanız uyguladıgınız bolgede yuzde 80 oranında azalır ve gucsuzlesır
Her ay cıkan tuy 3 aya sonra 6 aya sonra nerdeyse senede bıre kadar uzar mesela bende senede bir 6 tane cıkıyor ozel bolgemde
Hıc bı merkez de yuzde yuz bıtıremez bunu soyleyende yalan soyler
Philps lumia merkezdekı lazerler gıbı profosyonel egıtım ve tecrube gerektırmıyor her bolgenın derecesı var oyle uyguluyorsunuz
Ev tipi aletler ipl sistemdir. Biraktiginizda tuyler aynen geri cikar.Merhaba eger imkanin varsa Philips Lumea al kendine. Kiz kardesim 2 ay kadar önce aldi ve cok memnun. Yüzüne, intim bölge ve heryerine kullaniyor.
Kesinlikte evet. En az %70 kurtulursun.Arkadaşlar selam,
Fikirlerinizi almak istiyorum çünkü emin olamadıgım için genital bölge tüylerini yok etmek için Lazere gitsem mi?
Teçrübelerinizi paylaşabilirmisiniz lütfen..
Hikayesini biliyormusun tüylenme konusunun faydasının olduğunu düşünmüyorum cidden tabii ki bir bildiği uğruna verilmiştir ama sınav ve temizlik imandan gelir.Yanlış kopyalama oldu pardon
Ben genital bölgeye karşıyım lazere
Toptan Yok etmek mantıklı mı sizce sağlık açısından
Çünkü Allah'ın vardır bi bildiği
Evet bilşorum hikayeyi ama hormonlara da etkili benceHikayesini biliyormusun tüylenme konusunun faydasının olduğunu düşünmüyorum cidden tabii ki bir bildiği uğruna verilmiştir ama sınav ve temizlik imandan gelir.
Hikyesi ney merak ettim cnmHikayesini biliyormusun tüylenme konusunun faydasının olduğunu düşünmüyorum cidden tabii ki bir bildiği uğruna verilmiştir ama sınav ve temizlik imandan gelir.
Dini konuların açıklaması nekadar doğru bilmediğim için yazıyorum Hz.Adem babamıza ve Hz.Havva Anamıza hurma yasaklanıyor yenme dediği halde şeytana uyup yiyorlar ve çıkan pisliği saklamak için görünmediğini düşündüğü tüm bölgelere sürüyorlar ve sonrasında tüyler çıkıyor koltuk altı vs..Hikyesi ney merak ettim cnm
Merhaba pelin hanım:) Sizde ne tür lazer kullanıldı ve acısı nasıldı:0 Bende yaptırmak istiyorum ama cok utaniyorum ve acıdan korkuyorummmmKesinlikle gitmelisin 6 sene önce yaptırdım bekardim o kadar rahatim ki hep temiz büyük rahatlık
Merhaba pelin hanım:) Sizde ne tür lazer kullanıldı ve acısı nasıldı:0 Bende yaptırmak istiyorum ama cok utaniyorum ve acıdan korkuyorummmm
nerede yaptırdınız acaba? bu konuda öneriler çok önemliEn nemli ve en sancılı süreç en geç biten bölgem ve ayva tüylerim burda kaldı çok rahatım gözüken rahatsız eden uzayan tüyler yok çok rahatladım herkese öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?