Lazer Epilasyon Genital bölgeye Lazer

Ben de normal lazer istiyorum. Fiyat çok geldi ama uygun bir yer bulursam büyük makinelerle yapılana gideceğim. Çok çaresiz kalırsam Lumia alabilirim. Ancak ben de siz gibi büyük makine taraftariyim. Biraz ucuzlasa hemen başlayacağım. Teşekkür ederim

Evet aynen kalın siyah erkek kılı gibi ki çok çabuk etkisi oldu 4.seansda bayağı azalma olmuştu 16.seansti 12.seansda bitti .benden sonra kız kardeşim yaptırdı o beyaz tenli ve ince tüy yapısı benim kadar kısa sürmedi onun
Canım tüy yapın nasıldı?benim siyah ve kalın.
Ve altı yıldır hiç çıkmadı mı bir daha?

Merhabalar rowenta IPL kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı? Değiştirilen birkaç atım başlığı var. Philips Lumea ile rowentayı karşılaştırıyorum. Hangisi atış sayısı bakımından ve etkililik açısından daha avantajlı diye.. rowenta kullanan var mı aranızda ?

Pkos u olan biri icin lumea onerir misiniz acaba? Ozellikle genital icin istiyorum

Senede bir altı tane çıkıyor dediniz özel bölgeniz için. Bu durumda çıkanları nasıl alıyorsunuz jilet mi tekrardan?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Yanlış kopyalama oldu pardon
Ben genital bölgeye karşıyım lazere
Toptan Yok etmek mantıklı mı sizce sağlık açısından
Çünkü Allah'ın vardır bi bildiği

Yanlış kopyalama oldu pardon
Ben genital bölgeye karşıyım lazere
Toptan Yok etmek mantıklı mı sizce sağlık açısından
Çünkü Allah'ın vardır bi bildiği
Hikayesini biliyormusun tüylenme konusunun faydasının olduğunu düşünmüyorum cidden tabii ki bir bildiği uğruna verilmiştir ama sınav ve temizlik imandan gelir.

En nemli ve en sancılı süreç en geç biten bölgem ve ayva tüylerim burda kaldı çok rahatım gözüken rahatsız eden uzayan tüyler yok çok rahatladım herkese öneririm.

Hikayesini biliyormusun tüylenme konusunun faydasının olduğunu düşünmüyorum cidden tabii ki bir bildiği uğruna verilmiştir ama sınav ve temizlik imandan gelir.
Evet bilşorum hikayeyi ama hormonlara da etkili bence
Temizlik imandan katılıyorum kim tüylü olmak ister ama ben çıkınca almak istiyorum hiç olmamasını garipsiyorum işte

Ogrencilik zamanlarimd yanlis htirlamiyorsam sadece 3 seans gitmistim. İ bile azaltti ve suan agda yapabiliyorum sayesinde. Biraktigim icin pisman oldum. Bir 3 seans daha gitseydim bitmisti. Dogumdan sonra yeniden baslamayi dusunuyorum. Cunku hamilelikte sikinti.

Hikyesi ney merak ettim cnm
Dini konuların açıklaması nekadar doğru bilmediğim için yazıyorum Hz.Adem babamıza ve Hz.Havva Anamıza hurma yasaklanıyor yenme dediği halde şeytana uyup yiyorlar ve çıkan pisliği saklamak için görünmediğini düşündüğü tüm bölgelere sürüyorlar ve sonrasında tüyler çıkıyor koltuk altı vs..

Lazer saniyelik bir acı iğneli daha zor ne tur old hiç bilmiyorum ama çok kıllı olmama rağmen erken sonuç vermişti utanmanoza gerek yok ilkinde biraz utangaçlık oluyor sonra zaten alisiyorsunuz iğne epilasyon yaptircaksaniz onunda lazerinde uyuşturucu kremleri var kullanabilirsiz.Agda hiç kullandığınız mı bilmiyorum ama ondan çok çok daha az acı cekiyorsunuz
Merhaba pelin hanım:) Sizde ne tür lazer kullanıldı ve acısı nasıldı:0 Bende yaptırmak istiyorum ama cok utaniyorum ve acıdan korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…