• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgeye lazer hakkında sorular???

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
40
herkese merhabalar 7 seanstır tüm bacak ve kol altıma lazer yaptırıyorum bölge bölge memnun olduğum yerler var. 5 ay sonra evleniyorum ve genital epilasyon benim için tam bi kabus şimdiye kadar hep jilete maruz kaldı lazer istiyorum ama çekincelerim var bekar ve çocuğum olmadığı için lazerin yumurtalıklara kötü etki edeceğini duymuştum bu konular yüzünden tereddütte kalıp vazgeçtim ama böylede olmuyo genital bölge lazer yaptıranlardan görüşlerini alabilirmiyim mutlaka onlarında güzellik uzmanları bişiler demiştir benimki asla öyle bişi olmaz dedi ama yinede çekindim :çok üzgünüm: ve şimdi başlarsam 5 ay gibi bi süre bana olumlu sonuçlar doğururmu?*

Canım ben başladım senden daha çekingendm vede korkuyodum ağda bile oraya yaptıramadım korkudan :))) şimdi iyki başlamışım diyorum ama diod mudur nedir tam kabusssssss yaptırıcağın yer personel ne bilim hangi cihazı kullandıkları çok önemli ben hala devam ediyorum 5 seansım bittii gerçekten maşallah diyorummm :)))))) çoook ta memnunum ne kafasızmışımki helak olmuşum bu zamana kadar bence güvenecein yeri araştır ve başla :))

yaa kısırlık yapar korkusu daha çok acıması falan o kadar önemsemiyorum ama diğer konuya güvenemiyorum sonuçta ışın ve doğurganlığın olduğu bölgeye yapılıyor

Yumurtalıklar filan için bişey diyemem tabi lazer teknolojisi çok yeni daha. Lazerin etki alanı çok derinler değil derinin hemen altındaki kıl kökleri bu açıdan çok sakıncalı olacağını sanmıyorum. Bende genital bölgeye lazer yaptırıyorum. Önceden sadece yüz ve koltuk altı yaptırıyordum çok şükür çok az kaldı. Benim en sorunlu bölgem yüz ve genital bölgeydi. Yüzde iyi sonuç elde edince şimdi genitale de başladım 3 seans oldu yer yer azalma var. Ağrı oluyor ama benim yaptırdığım yer soğutmalı gerçekten çok yararını görüyorum soğutma olmasaydı sanırım mümkün değil yaptıramazdım ağrı eşiğim çok düşük çünkü. Bence yaptır evlenecekmişsin tertemiz olursun. Kafan rahat olur. 5 ayda sanırım 2 seans yaptırırsın ancak. Daha sonra da seanslara devam edersin.

Lazerin bir zararı yok yumurtalıklar için, çünkü zaten lazer ışınları kıl kökleri için. Yani daha derine ulaşma gibi bir durum yok. Ayrıca zaten eğer bu kadar şüphe uyandırıcı ya da sorun verebilme kapasitesi olsaydı bir sürü genç de tercih etmezdi. Bence denemelisin, ancak mutlaka emla kremini kullan ki acıdan ölme lazerde yerimseniben Genellikle 1,5-2 ay aralıklarla seanslar yapılıyor. 5 ayda tamamen bitmez belki ama, zaten lazerle alındığında bile normale göre çok daha uzun sürede kıllar uzuyor. Bence tereddüt etmeden gidebilirsin lazere kaydirigubbakcemile4

ayın 1inde senasım var valla kanıma giriyosunuz gibi ama lazerden başkada kurtuluşum yok çünkü hiç ağda falan o tür epilasyonlar yapmadım yapamıyorum bu seansta bi iki atış denetiyim bakalım acısına dayanabilicekmiyim sanırım 5 ayda bi 3 seans girerim ordaki tüyler yeteri kadar sertleştiğinden bana daha çabuk biter gibi geliyo peki yaptıran arkadaşlar bilirler vücudun diğer bölgelerine göre azalma oranı nasıl dahamı hızlı yoksa dahamı yavaş

Daha cabuk bitiyor diye biliyorum. Eğer o bölgedeki tüy sert ve siyahsa çok çabuk sonuç alınabilir. Canının acımaması için soğutucusu olan bir yeri tercih et derim. Ben mesela soğutucusuz nasıl yaptırabilirmişim diye düşünüyorum mümkün değil sanırım. Ama bu emla krem sürerekde acısını azaltabilirsiniz hoş bende hiç işe yaramadı ama çoğu kişi kullanıyor.

lazer yaptırdığım yerdede sordum uzmanlara bu kısırlık konusunu asla yok öyle bişi dediler kadının kızı ordaydı ben onada yaptırdım dedi ve henüz kız 17 yaşında böyle bi risk olsa ben kızıma izin vermezdim diye söyledi

söyle soyleyeyım ozman bende,
madem bu lazer bu kadar derine iniyor (yumurtalıklara zararı olabilir diyenlere)ozman nasıl oluyorda kıllar tekrar çıkıyor :dilcikar:
okadar derine inse zaten kıllar birdaha asla çıkmaz:sm_cool:
bende yaptırıyorum çok memnunum surdan genitale lazer yaptırıp çocuğu olan bayan çıksın bakayım:lepi:

selincim işte soruyu sormuşsun canım alkisalkisalkisşimdide anketmi açsak ne evet selinin sorusunu destekliyorum lazer yaptırıp çocuğu olan bayanlar yol gösterin bizeee

Bu üreme işlevlerine zarar verme olasılığı konusunu ben de duymuştum. Ama sanırım burada asıl önemli olan yapan kişi ve kullandığı cihaz... Benim teyzem de evlenmeden önce tüm vücuduna yaptırmıştı. Şimdi de çoluğu çocuğu var, herhangi bir problem olmadı.

Ben de evlendiğim güne kadar hep jilet kullanmıştım ve tahmin edersinz ki gayet siyah ve güçlüydü kıllar.. sadece düğünden önce bir kere sir ağda yaptırdm sonrasında 4. seanstayım lazere gidiyorum...
Aynı endişeleri taşıyarak baya bir araştırmıştım ben de ama güzellik merkezine genital için lazer yaptırmaya gelen hamile bayanları görünce ,dedim endişelenmeye gerek yok.. 3 aylık gelen var 8 aylık gelen var ve hepsi de durumdan pek bir memnun, hiç bir yan etki olmadığını söylediler, içim rahatladı....

benim tek tavsiyem şu olabilir, ağdaya filan gayet dayanıklıyımdır, ağrı eşiğim yüksektir ama lazeri genital bölgede asla EMLA kremsiz düşünemiyorum...
ilk seansta emlasız girmiştim koltukaltıma daha önceden yaptırınca aynı olur sandım ama daha üst kısımlarda 2. 3. atıştan sonra kızın ellerine yapıştım allah rızası için dur,dayanamıycam diye.. ve ertesi gün emlayı sürüp bir güzel streçle sarrıp sarmalanıp öyle gitmiştim.. umarım acısız geçer sizinki de.. soğutma çok önemli.. mutlaka olmalı,bence :)

poisa ağdaya dayanıp lazeremi dayanamadın:uhm: :1shok:eğer öyleyse yandım ben ağdadan korkuma lazeri kurtuluş olarak seçtim:sinifsinif:

benim kafam çok karıştı valla CADIARZU kimi hiç acımıo dio kimi çok acıo dio .. en iyi deneyip gormek kendi tecrubeni kendin edinmek ben yarın gidiorum kimse tutamaz beni .. kaydirigubbakcemile4

34bilgen84 .. ağdada en azından dişimi sıkmıştım 4 parçada hepsi cart-cart-cart diye bitmişti hemenkaydirigubbakcemile3 saniyelikti yani.. tabii o da acıdı ama en azından kısa sürüyodu 40-50 saniye.. ama genital lazer 8 dk. sürüyo.. gerçi daha kısa da çıkanlar oluyo 6 dk.da filan.. ama her atışta ah uhh diye kasılıyorsun en iyisi Emla ile uyuşturup ohhh bi güzel yatıyorsun ne olduğunu anlamıyrsn bile hiç bir acı duymadan bitti gitti oluyoo.. hem de 2,5-3 ay temiz gezmek süper : )

Back