Genitale iğneli yaptrmak istiyorum ama acısına dayanabilirmiyim korkuyorum ve iz kalır mı..Genitale yaptıran var mı ilk seans ne kadar sürer.Maddi açıdanda kesenin ağzını çok açıcak durumda değilim.Lazer epilasyonda zararlı diye ailem yanaşmıyor
bende merak edıyorum gercekten cevaplayacak kımse yokmuuuuuu
fiatı ne kadar koltuk altı için ?*bursa heykeldeki evlendirme memurluğunun yan tarafında güzelce güzellik var ben suan yeni iğneli epilasyona basladım daha ıkıncı seansta koltukaltım bitti diyebilirim genital bölgeyede uygulanıyormus tabi biraz acıyor doğal olarak ama birdaha cıkmayacağı düşüncesıyle katlanabiliyosun =) orda yapıyolar ben cok memnunum tavsiye ederim
geçen çarşamba genitalin tamamnına iğneli yaptırdım
acayip şişti...
uyuşturucu iğne ile yaptırdığım için acı olmadı yaparken
ama o uyuşturucu iğneyi vurdurmak tam işkence,ben iğneden çok korkuyorum aslında iğneyi vururken çok acımadı ama psikolojik olarak çöktüm
alt tarafda uyuşturucuyu vururken 3 kere çok acıdı sadece,sonrasında hiç bişe hissetmiyosun
inş sonucunu alırımda yaptırdıma deyer
canım merhaba bursa da mı yaptırdın? yaptırdıysan nereye yaptırdın acaba öğrenebilirmiyim. ben lazeri genital için biraz riskli buluyorum bursada iyi bi yer arıyorum seninki gibi uyşturucu bi iğne ile yapılan biyer varsa çok iyi
meltemkar merhaba..igne epilasyonla ilgili forumdaki tüm yazilari okudum fakat senin durumun bana en yakin olan o yüzden senden yardim istemeye karar verdim..benim de hormonel duzensizligim var ve dolayisiyla kil tüy isiyle basim feci beladabende bursada setbaşında iğneli epilasyonu yüzüme yaptırıyorum,hormon bozukluğum olduğu için çok tüylenmem vardı fakat yüzüm şuan süper sadece ince tüylerim kaldı onlara yapmamıştık ve onlarda zaten hiç göze batmıyor,iğnelide iz riski var mağlum benim yüzümde hiç iz kalmadı kaş ,bıyık ,çene, çene altı ve favoriyi yaptırdım.kısacası yaptıracağın yeri iyice araştır birde iz klamasın.bu cumarteside koluma başlıyacağım.soruna gelince genitalede yapıyor fiyatıda dakikası 1.10 tl,ama acı oluyor tabi
Kusura bakma uzun ara olmuş ve ben yeni gördüm yazdığını tesadüf eseri. Gittiğim yeri yukarıda arkadaş öneri olarak yazmiş senin mesajindan önce isim vermek yasak sanirim o yüzden yazamiyorum. Ben cok memnunum yüzümde hic iz kalmadan tamamen bitti ve ben kollara gecmistim oda biitmek uzere simdi kalan diger yerlere gecicem sirayla, hormon bozuklugum hala devam etmesine ragmen yuzumde ince tuylerim disinda kil yok hatta ben kaslarimada yaptirdim artik onlarla bile ugrasmiyorum. Eger cok gec olmadiysa gitmeni gercekten tavsiye ederin, evet hormon bozujlugu sebebiyle bizim killarin bitmesi daha uzun suruyor ama tekrar cikmadigini gormek supermeltemkar merhaba..igne epilasyonla ilgili forumdaki tüm yazilari okudum fakat senin durumun bana en yakin olan o yüzden senden yardim istemeye karar verdim..benim de hormonel duzensizligim var ve dolayisiyla kil tüy isiyle basim feci beladabiliyorum bu konu cok olmus konusulali ama forumda henüz yeniyim bu yüzden simdi yaziyorum..setbasinda gittigin yer ve uygulamanin sonuclariyla ilgili bilgi verir misin. .
geçen çarşamba genitalin tamamnına iğneli yaptırdım
acayip şişti...
ama o uyuşturucu iğneyi vurdurmak tam işkence,ben iğneden çok korkuyorum aslında iğneyi vururken çok acımadı ama psikolojik olarak çöktüm
alt tarafda uyuşturucuyu vururken 3 kere çok acıdı sadece,sonrasında hiç bişe hissetmiyosun
Merhaba bisey sormak istiyorum igneli epilasyonla tüyleriniz tamamen bittimi bide hamilesiniz diye tüyler tekrar cıkmaya basladımı hormonal degisikliklerden dolayı cvp yazarsanız sevinirim
Slm uxun zaman olmus ama genital bitti miiz leke kldimi nerde yaptrdinuz söylersniz cok sevinirimbende genital bölgeme,iğneli yaptırmk istiyorum
7 sean lazer epilasyona gittim,tüylerimi inceltmekten başka biişe yaramadı..
ama uyşusturucu iğnesiz yaptramam kesin,çünkü yüzüme iğneli yaptırdığımda gözümden yaşlar geliyodu
orasını düşünemiyorum:18:
bu aralar hamilede kalasım var
ama hazır tüyler incelmişken iğneliye başlıyım diyorum...
:44:
nerde yaptırdınız acaba..genital bir seansta ne kadar sürüyor..emla krem bile aldım pek işe yaramadı..geçen çarşamba genitalin tamamnına iğneli yaptırdım
acayip şişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?