Esim izin vermiyoNiçin kuaföre gitmiyorsunuz emla krem var yada anestol sürersin gidene kadar.etkisini gösterir 5 dakikada hallolur hemde acısız uyuşturuyor cunku
Ne yapacaklarmış size kuaförde acaba hemde bayan off bu erkeler yaaa anestol daha uygun emla krem biraz daha fiyatlı diye biliyorum bi dene istersenEsim izin vermiyobunlarla kendim alabilirmiyim peki
Valla ya bu anestolun fiyati ne kadar uyusturuyomu napiyoNe yapacaklarmış size kuaförde acaba hemde bayan off bu erkeler yaaa anestol daha uygun emla krem biraz daha fiyatlı diye biliyorum bi dene istersen
Valla cok bisey degil.diye biliyorum fiyat tam bilmiyorum ama ise yarayan var ben denemedim aslında bütçen müsaitse evde lazer alsan o daha kolayValla ya bu anestolun fiyati ne kadar uyusturuyomu napiyo
Onuda dusunuyorumda bi ilk agdayi deneyim diyorum :)Valla cok bisey degil.diye biliyorum fiyat tam bilmiyorum ama ise yarayan var ben denemedim aslında bütçen müsaitse evde lazer alsan o daha kolay
Gerci lazerdede cocuk olmaz demisler amaValla cok bisey degil.diye biliyorum fiyat tam bilmiyorum ama ise yarayan var ben denemedim aslında bütçen müsaitse evde lazer alsan o daha kolay
Kim.demiş alanların çocukları olmamismiGerci lazerdede cocuk olmaz demisler ama
Uyuşturuyor , evet.Valla ya bu anestolun fiyati ne kadar uyusturuyomu napiyo
Yaa gerçekten öyle bisey var mı yeni gördüm ben hep ağda yaparım acisin a alıştım ama öyle bisey varsa neden olmasın nerde satılıyor bu krem acabaNiçin kuaföre gitmiyorsunuz emla krem var yada anestol sürersin gidene kadar.etkisini gösterir 5 dakikada hallolur hemde acısız uyuşturuyor cunku
Oyle duydumda bende hamilelige karsi bi takinti oldugu icin agdayla bi bakiyim gidisat nasil olcak :)Kim.demiş alanların çocukları olmamismi
Emlayi begenen var begenmeyende ama onlarsiz dayanamayacak kadar kotumu aciyo aynen o sekilde deneyim :)Uyuşturuyor , evet.
Ben lazere başlamadan önce emla almıştım ufak bir tüp. 20 tl falandı fiyatı. En az genital bölgende iki üç kez kullanırsın. Alt tarafta zorlanırsan altına ayna kullanmayı dene daha rhat halledersin. Ama lazere gitmen çok daha mantıklı hem iyi sonuç alırsın kılların sertse. Tavsiye ederim ağdadan çok daha az acıtır.
Mesela ilk jiletle temizleyip tam cikmasina dogru yapsak nasil olur acisi azalirmi sonrada az az ciktikca alsam peki siz arkalari falan nasil hallediyosunuzKıllar tam uzamadan yapın uzadıkça acı artar
Anestol krem sürün sonra yıkayıp kurulayın iyice yoksa ağda yapışmaz
Ilık saten ağdalar var elinize alın ve bir bölgeye yayın üstüne ağda bezi kapatıp çekin (hem pratik hemde acısı daha az oluyor)
Zamanla alışırsınız tüyler de azalır gider
Cisi azaldimi nasil aliyosunuz acaba anlatabilirmisiniz ben asiri korkuyorumYaa gerçekten öyle bisey var mı yeni gördüm ben hep ağda yaparım acisin a alıştım ama öyle bisey varsa neden olmasın nerde satılıyor bu krem acaba
Vallaa acıyor işte :) insandan insana fark eder tabiki acı eşiği .Uzun süre Temiz kalmak istiyorsan ağda veya lazer canım yaaEmlayi begenen var begenmeyende ama onlarsiz dayanamayacak kadar kotumu aciyo aynen o sekilde deneyim :)
Jiletten biktim cok kasindiriyo hemen cikiyoVallaa acıyor işte :) insandan insana fark eder tabiki acı eşiği .Uzun süre Temiz kalmak istiyorsan ağda veya lazer canım yaa
Eczanelerden temin edebilirsiniz kremi...Yaa gerçekten öyle bisey var mı yeni gördüm ben hep ağda yaparım acisin a alıştım ama öyle bisey varsa neden olmasın nerde satılıyor bu krem acaba
Valla bim de ki epi diye bi hazır bantlar var onlarla alıyorum tertemiz mis gibi oluyor hem ucuz hem de pratik yalnız elimle isitmiyorum yanıma küçük bi bez alıyorum arasına koyup ütü ile ısıtip sonra yapıştır çek yapıyorumA
Cisi azaldimi nasil aliyosunuz acaba anlatabilirmisiniz ben asiri korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?