Genital bölgesini almaktan aciz tek genç kız ben miyim acaba ?

guzguluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
81
0
26
Ankara
merhabalar aranıza yeni katıldım.başlıkta da belirttiğim gibi genital bölgedeki tüylerle sorunum var.şimdiye kadar hep traş bıçağı kullandım fakat bikini bölgesinden aşağıya gidemedim cesaret edip çok afedersiniz banyo sırasında vajınanın arasındaki kılları almaya çalışırken bayılıp düştüm geçenlerde.traş bıçağını oraya temas ettiremiyorum bir türlü.zaten vücudum çok hassas nedenini bilmiyorum (bize hep o cinsel bölgenin küçüklükten beri tanıtılmaktan çekinilmesinden mi) dir nedir banyo sırasında başımı eğip oraya bakarken bile zorlanıyorum çok fazla uğraştığımda başım dönüyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum.ileride evlendiğimde nasıl olacak bilmiyorum ama bu sorunu yaşayanlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi acaba?bu hissim zamanla geçer mi ya da traş bıçağından başka o bölge için acısız ve uğraşsız bir yöntem var mı ? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Belki başını fazla eğip odaklanmandan kaynaklanıyordur, başın filan dönüyordur ne biliyim, traş bıçağı kullanmaktan dolayı değildir yani, bence kendi kendine uğraşmak yerine ağdacıya git çok daha pratik olduğunu göreceksin.

düşündüm fakat buna çözüm olacağını sanmıyorum nereye kadar gidip cinsel bölgeyi bir başkasına aldırabilirim ki..sonuçta 19 yaşına gelmiş bir genç kız olarak kendim halletmeliyim diye düşünüyorum ama beceremiyorum işte.teşekkürler cevabın için.

bencede ağdacıda hallet zaten kendinde beceremiyormuşsun.Liletle her hafta yapacağına ağdacıya ayda bir gidersin.Çoğu genç kızlarda ağdacıya gidiyor.

bencede ağdacıya git 10 dk sürmüyo hemde kuş gibi hafiflersin utancak bişeyde yok bunda onlar günde kaç kişiyle muhatap oluyolar işleri bu yani çekinme..

Jiletle mahvedersin o bölgeyi canım üstelikte o şekilde sürekli çıkıyorlar, sinir bozucu bi şekilde.
Kesinlikle ağdacıya git.
Nerden baksan 1-1buçuk ay rahat ediyorsun, üstelikte cillop gibi oluyor.
Sakın utanma onlar için kaşa göze bakmak kadar doğal bişe oraya bakmak:)

canım çok sıcak suyla yıkanıyorsan banyo çok ısınıyor buharlar falan onun için bunalıyor olabilirsin banyo kapısını açık bırak biraz belki çok sıcak oluyordur.

bende aynı şeyleri hissediyordum. genel de nefes alamamaya doğru gidiyordu yaparken. sonra baş dönmesi ve ağrısı.
dedim bu böyle olmayacak.
kıllıyım emme para bende
kendimi kuaförüme bıraktım ve o hallediyor artık.
hem çok pratik hem de daha uzun süre temiz kalıyor.
1 acır 2 acır hadi bilemedin 3 acır ama sonra sen evde bile halledebilirsin.
çok inceliyor ve seyrekleşiyorlar.

canım çok sıcak suyla yıkanıyorsan banyo çok ısınıyor buharlar falan onun için bunalıyor olabilirsin banyo kapısını açık bırak biraz belki çok sıcak oluyordur.

evet canım doktor da öyle söyledi zaten.buhardan kaynaklanıyordur diye.ama tabi sadece buhar değil.o bölgeye o kadar yabancılaşmışım ki afedersin eğilip bakarken bile tuhaf oluyorum vajınanın arasını alırken başım dönüyor ve midem bulanıyor.sanırım çok hassas bünyeye sahip olmamdan kaynaklanıyor.e kansızlık da var tabi..

alemsin ya çok güldüm :)) peki ne kadara mal oluyor bu iş ? :)

nerede olduğuna bağlı.
ilçelerde bile mahalleden mahalleye değişiyor.
ama ben komple 15 tl ye bile gördüm diyebilirim.
tabii herşey ucuzluk demek değil.
özellikle temiz olup olmadığına dikkat et.

bir de eğer ki kuaförlerde çok fazla işlem yaptırıyorsan sana tavsiyem paket fiyat iste.
çünkü bu durumda daha ucuza geliyor.

Bence bir iki defa ağdacıya git daha sonra kendin yapabilirsin bende 2 yıldır kendim yapıyorum ağdamı o kadar rahat oluyo ki insan hem bedenen hemde ruhen temizleniyo insan.

İlk ağdamı anneme yaptırmıştım... Sonra alıştım, şimdi birazcık uzasa rahatsız oluyorum hemen eldivenle hallediveriyorum.

biliyor musun birebir aynı senin gibiydim.. o kadar boğuluyordum ki bu sorundan.. o bayılma hissini kaç kez yaşadığımı hatırlamıyorum bile.. günlerce oraya bakmak dahi istemezdim.
ağdacıya gittim.. açamadım kadına anlattım durumumu, o kadar dikkatlı özenli davrandı ki anlatamam..
ama ağdaya da gitmek ççözüm değil neticede.
lazere git, hem uğraşmana gerek kalmaz hem de zamanla azalacağı için daha az mücadele edersin.

Bence bir iki defa ağdacıya git daha sonra kendin yapabilirsin bende 2 yıldır kendim yapıyorum ağdamı o kadar rahat oluyo ki insan hem bedenen hemde ruhen temizleniyo insan.

var mı temizlik gibisi?
çok rahat oluyor. hem insan kendini güvende hissediyor.

İlk ağdamı anneme yaptırmıştım... Sonra alıştım, şimdi birazcık uzasa rahatsız oluyorum hemen eldivenle hallediveriyorum.

peki eldivenle koltukaltını da mı alıyorsun ? fazla acı oluyor mu ağdaya oranla ? (of ne yapıcam ben ya eşek kadar kız oldum hala temizliğimi yapamıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…