Ben elimden geldiğince yardımcı olayım :)
Evet arkadakileri de alıyoruz. Doğum yapmadım ama şimdiden alıyorum. Aldıkça azalıyor biliyorsun. Doktora ayıplığından ziyade temiz olmaz orasının sürekli tüylü olması. Onun dışında cildin alerjik olabilir ve sivilceler bu yüzden oluyor olabilir. Tavsiyem onları elleme. Sıkma çünkü hem yara olur hem iz kalır. Ama miktarı çoksa ve rahatsız oluyorsan doktora gitmelisin. Genital bölgeni göstermeye çekiniyorsan bile göğüs kısmını bir cildiye uzmanına gösterebilirsin. Eğer ağda ile alıyorsan yaklaşık 2 saat o bölgeye su değdirmemeye çalış. Bu da sivilce yapabilir. Bir süre böyle dene, hâlâ geçmezse o zaman doktora görün derim ben.
canım genital bölge her bayanda değişiklik gösterir şekil biçim bakımından, herkesin parmak izinin farklı olması gibi :) bende çok rahatsızım ve çirkin olduğunu düşünüyorm ama yapacak birşey yok, sağlıklı olsun yeter :)
bahsettiğin irinli gibi içinden tüy cıkan sivilceler bende de oluyor, ve bende sıkıyorum. çok nadir oluyor ama bende. bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorm.
klitoris bölgesindeki bahsettiğin kabartılar hakkında bi fikrim yok, yaşamadım, duymadım da. eğer kafana takılıyorsa bence bi doktora git, iki dakikalık bi çekinme durumundan dolayı kafanı sürekli buna takmana değmez.
kıl tüy temizliği benim en büyük çilemcanım çok yanıyor ağdaya hiç vuramadım. eldivenle topluyordum. işin içinden çıkamadım lazer epilasyona gideceğim yakın zamanda. ilerisi için de iyi olacak epilasyon. bahsettiğin doğum döneminde bunu kafama takmayacağım en azından :) ve zaten hamileliğin son aylarında genital bölge temizliği yapmak zorlaşıyor. bende bekarım ama ablalarımdan biliyorm. oyuzden önlem almak lazım
Çok teşekkür ederim yorumun için.. Tüm vücut lazer en büyük hayalim diyebilirim
canım sorularına cevap vereyim evet kılarımı alıyorum her daim temiz olsun istiyorum kuaförde aldırıyrum ama lzerde düşünüyorum bende de sivilce çıkıyor bepanten krem sürüyorum geçiyor sıkma iz kalabilir
bu arada herkez vajinasını begenmeye bilir çok normal
merhaba,ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ,siz araştırdınız mı ,bir yer tavsiyesinde bulunabilir misiniz ve hangi lazer çeşidini yaptırmalıyım ?
canım sorularına cevap vereyim evet kılarımı alıyorum her daim temiz olsun istiyorum kuaförde aldırıyrum ama lzerde düşünüyorum bende de sivilce çıkıyor bepanten krem sürüyorum geçiyor sıkma iz kalabilir
bu arada herkez vajinasını begenmeye bilir çok normal
bunun bi standardımı var ben ne açıdan beğenmiyosunuzki:26: bilmediğim için soruyorum birinden duymuştum doktora kist için gittiğinde istersen ameliyatla düzeltelim demişler kıza estetik yapalım demiş doktor kızda nesini beğenmediyse artıkdedi aklıma geldikçe gülerim
ben izmirde yaşıyorum siz de izmirde misiniz ? bir kaç merkezden görüşme randevusu aldım yarın gidip görüşeceğim...isterseniz size de bilgi verebilirim
Ön kısımda çıkan o küçük içi dolu kabarcıklar mikrop belirtisi olabılır canım,herpes diye arat bi görünüşü o şekilde oluyorsa hep eğer kan tahlılı yaptırman gerekir.sadece kıl dönmesi diye göz ardı etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?