kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim lütfen kusura bakmayın...Genital bölgemin iç kısmında kabarıklar var ve çok acıyor üstüne oturamıyorum yürürken bile zorlanıyorum ne oldu anlamadım tuvaletimi yaparkende aşırı yanma var buna isilikmi deniliyor bilmiyor sizinde böyle bir probleminiz oldumu ne yapabiliirim yardım edin...:78:
kızlar pişikte böyle kırmızı kabarcıklar olurya buda aynı şekilde ay nası başıma geldiyse kendiliğinden geçse bari yarına kadar of allahım ..
canım anlattığına göre isilik gibi görünüyor ama doktor tedavisi gerekirmiş. yazları sıcaktan dolayı olurmuş.
bebeklere pudra falan sürerlermiş önceden pişik olduklarında falan. ama sen deneme sonuçta orası hassas bölge. onu düzelteyim derken bide mantar falan olma allah korusun
cnm bnde araştırdım bencede isilik karbonatlı suyla temizlmekten fln bahsetmişler iyi geliyormuş onu yapsammı acaba
yrn gitcem ama yrna kadarda bişey yapim diorum böle boş boş oturmaktansa zararlı bişey diil nasıl olsa karbonat
saol cnm ya allah razı olsun evleniyomuşsun allah bi yastıkta kocatsın i ömür mutlu olun inşallah darısı bize olsun..:)
cnm bnde araştırdım bencede isilik karbonatlı suyla temizlmekten fln bahsetmişler iyi geliyormuş onu yapsammı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?