• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgemdeki sorun

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
54
Puanlar
123
Yer
Ankara
kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim lütfen kusura bakmayın...Genital bölgemin iç kısmında kabarıklar var ve çok acıyor üstüne oturamıyorum yürürken bile zorlanıyorum ne oldu anlamadım tuvaletimi yaparkende aşırı yanma var buna isilikmi deniliyor bilmiyor sizinde böyle bir probleminiz oldumu ne yapabiliirim yardım edin...:78:

yapmayın ya hiç zamanım yokki 5e kadar çalışıyorum zaten kimsenin başına gelmedimi böyle bişey doktordan başka bi yolu yokmu bunun tşekkr ederim cnm yinede ilgilendiğin için ..:(

kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim lütfen kusura bakmayın...Genital bölgemin iç kısmında kabarıklar var ve çok acıyor üstüne oturamıyorum yürürken bile zorlanıyorum ne oldu anlamadım tuvaletimi yaparkende aşırı yanma var buna isilikmi deniliyor bilmiyor sizinde böyle bir probleminiz oldumu ne yapabiliirim yardım edin...:78:

nasıl bişeyki o. sert sertmi mesela?
Pişik gibimi?
GEçmiş olsun arkadaşım

canım bu öyle başka yolla geçiştirilecek bi şey değil ki
mutlaka gitmelisin doktora
o bölge çok önemli ve hassas kulaktan duyma şeyler sakın uygulama

hiç vakit kaybetmeden doktora görünmelisin.. ciddi bir problem olabilir..

ustune oturamamak kadar ciddi bir durumdan bahsediyosun. hic duymadim boyle bisey. ne benim basima geldi ne basina geleni duydum o yuzden doktora gidip sebebini ogrenmekten baska caren yok. hic ihmale gelmez. burda benzer bisey yasayan biri olsa bile sorununuz ayni olmayabilir. o yuzden sen yine de izin alabiliyosan al, ihmal etmeden bir doktora git canim.

kızlar pişikte böyle kırmızı kabarcıklar olurya buda aynı şekilde ay nası başıma geldiyse kendiliğinden geçse bari yarına kadar of allahım ..:(

vaktım yok dıyorsun saglıgın bu sonucta ızın al bısey yap allah korusun ılerde daha cok zamana ıhtıyacın olmasın sona...hemen doktora koş bence ...bu arada geçmiş olsun...

saolun arkadşlar hepinize tşk.ler ben yrn gitmeye çalışıyım ozaman

kızlar pişikte böyle kırmızı kabarcıklar olurya buda aynı şekilde ay nası başıma geldiyse kendiliğinden geçse bari yarına kadar of allahım ..:(

canım anlattığına göre isilik gibi görünüyor ama doktor tedavisi gerekirmiş. yazları sıcaktan dolayı olurmuş.

bebeklere pudra falan sürerlermiş önceden pişik olduklarında falan. ama sen deneme sonuçta orası hassas bölge. onu düzelteyim derken bide mantar falan olma allah korusun

Son düzenleyen: Moderatör:
canım anlattığına göre isilik gibi görünüyor ama doktor tedavisi gerekirmiş. yazları sıcaktan dolayı olurmuş.

bebeklere pudra falan sürerlermiş önceden pişik olduklarında falan. ama sen deneme sonuçta orası hassas bölge. onu düzelteyim derken bide mantar falan olma allah korusun

cnm bnde araştırdım bencede isilik karbonatlı suyla temizlmekten fln bahsetmişler iyi geliyormuş onu yapsammı acaba

kendı kendımızın doktoru olma rolunden ne zaman vazgecıcez anlamıyorum dogrusu ...canımm bu ınsanlar 6 sene bosuna mı dırsek curutuyorlar anlamadım kı sımdı...bırak yok karbonatmıs yok suymus falan... bı doktora gıt tatlım yaa....

yrn gitcem ama yrna kadarda bişey yapim diorum böle boş boş oturmaktansa zararlı bişey diil nasıl olsa karbonat

cnm bnde araştırdım bencede isilik karbonatlı suyla temizlmekten fln bahsetmişler iyi geliyormuş onu yapsammı acaba

sakın öyle bişey yapma.. daha kötü yaparsın.
Herkes bişey söyler bu konuda. ama sakın..
bende mesela ne zaman antibiyotik alsam mantar olurum, şaşmaz:1:
Boğazıız ağrısa antibiyotik içen kültürün insanıyız:1: ama ben kesinlikle doktora gitmeden içmem. Ki o yazsa bile antibiyotikten başk açaresi yokmu diye de sorarım..
Senin rahatsızlığın çok hassas bi yerde. Doktora git. Sağlık ocağı en fazla yarım saatini alır..

yrn gitcem ama yrna kadarda bişey yapim diorum böle boş boş oturmaktansa zararlı bişey diil nasıl olsa karbonat

tatlım karbonat belki o bolgenın daha kotu olmasını saglıcak....yarın ola hayrola sabah ılk ısın doktora gıtmek olsun...madem bu kadar endıselenıyorsun sakın elleme doktora bırakk....

saol cnm ya allah razı olsun evleniyomuşsun allah bi yastıkta kocatsın i ömür mutlu olun inşallah darısı bize olsun..:)

saol cnm ya allah razı olsun evleniyomuşsun allah bi yastıkta kocatsın i ömür mutlu olun inşallah darısı bize olsun..:)

Senden de razı olsun canım ne yaptımki:31:
:34:

Sağolasın canım Allah size de nasip etsin inşallah:70::70:

Bencede doktora gitmelisin yarin. Hassas bolge oldugu icin, kimsenin tavsiye ettigi birseyi yapma sakin. Belki mantar belki isilik belki sigil bile olabilir, bunu doktor anlar sadece. Isten onemli diil sagligin dimi canim. Gecmis olsun tekrardan...

arkadasim ben yilda 2 defa kadin dogum hastanesine kontrole giderim. koredeki bayanlar gibi tedbiri elden birakmamak icin gidiyorum. bazen bende kizariklik ve kasinti olurdu. doktorum bana genital bolge temizleyici jel kopuklerinden onerdi. sabah aksam bu jel ile temizle dedi. genital bolgede bakteriyi ancak bu jellerle temizleniyormus. dedigi gibi hakikaten kasintim falan gecti. birde ben gunluk ped kullaniyorum ve gunde iki defa degistiriyorum. allah sukur hic bir sorunum yok. sende hastaneye gidecek zamanin yoksa bile bir telefon acarak sorabilirsin. ben bazen gitmeden doktora telefon acip soruyorum. jel temizleyicileri eczaneden almani oneririrm cunku turkiyede her kozmetige ben guvenmem!

Back