- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Yaklasik 26 gun once genital bolgeme lazer yaptirdim ilk seansimdi , suan tam genital bolgemde canimi asiri yakan yurumeme bile engel olan ismini bilmedigim ciban gibi birsey cikti canim cokyaniyor ,sizce lazerden dolayimidir ,dr gitmek istemiyorum canimi yakmalarindan korkuyorum yardim edermisiniz
Bekle 1 hafta kadar bakalım , bence lazerden değildir, kıl dönmesi olabilir , iltihaplanma olabilir sivilce tarzı .
Yaklasik 26 gun once genital bolgeme lazer yaptirdim ilk seansimdi , suan tam genital bolgemde canimi asiri yakan yurumeme bile engel olan ismini bilmedigim ciban gibi birsey cikti canim cokyaniyor ,sizce lazerden dolayimidir ,dr gitmek istemiyorum canimi yakmalarindan korkuyorum yardim edermisiniz
Bu sivilcenin gitmesi icin ne yapmamiz gerekiyor? Cok aci veriyor :-(
bende de ara ara çıkıyor. sakın oynamayın veya sivilce gibi sıkmayın. Doktor söylemişti bana, oynadıkça derinin iç tarafından yayılır iltihaplı doku diye. Bu şekilde iltihaplı sivilce çıktığında beticol müydü neydi adını hatırlamıyorum onun gibi bir tendürdiot gibi bişey vermişti.
lazerden sonra bende de sivilceler çıkıyor hep birde normalde kıl dönmesi olmazdı lazerden sonra kıl dönmeleri de oluyor iğneyle çıkartmaya çalışıyorum.geçiyor ama genital bölgemde iz kaldı biraz
yara çıkar bir yerinde koparırsın yaa öyle bi iz çıktı canım geçer diye düşünüyorum.pek belli olmuyor zaten.
Alerji yapmış biseyMerhaba ben de ilk seansımı bir hafta önce yaptırdım ancak 5-6 tane küçük sarı renki sivilce tarzında şeyler çuktı korkuyorum önemli bir şey mi lazeri bırakıyim mi anlamadım vücudumun diğer tarafında böyle bir olmadı normal miEki Görüntüle 2706982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?