genital bolgemde ciban gibi bisey cokti:(:(:(

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.820
248
Ankara
Yaklasik 26 gun once genital bolgeme lazer yaptirdim ilk seansimdi , suan tam genital bolgemde canimi asiri yakan yurumeme bile engel olan ismini bilmedigim ciban gibi birsey cikti canim cokyaniyor ,sizce lazerden dolayimidir ,dr gitmek istemiyorum canimi yakmalarindan korkuyorum yardim edermisiniz

Bekle 1 hafta kadar bakalım , bence lazerden değildir, kıl dönmesi olabilir , iltihaplanma olabilir sivilce tarzı .

Bekle 1 hafta kadar bakalım , bence lazerden değildir, kıl dönmesi olabilir , iltihaplanma olabilir sivilce tarzı .

Yok kil donmesi degil sanirim ,yara oldu cok yaniyor ilk defa basima geldi 4gundur hayat kalitem cok dustu,dr gitcem ilac verop gececek ama tekrar lazeryaptirdigimda ayni seyle karsilasirmiyim cok korkuyorum heralde kimsede boyle birsey olmamis tek yasayan benmiyim acaba

Lazerden olduğunu sanmıyorum
Ben tene degen lazer türüne gıdıyorum hiç öyle bı sorun yaşamadım. Yaşayanda duymadım açıkcası

lazer sonrası bende de oluyordu,büyük iltihaplı sivilce,çıban değil.

Bu sivilcenin gitmesi icin ne yapmamiz gerekiyor? Cok aci veriyor :-(

bende de ara ara çıkıyor. sakın oynamayın veya sivilce gibi sıkmayın. Doktor söylemişti bana, oynadıkça derinin iç tarafından yayılır iltihaplı doku diye. Bu şekilde iltihaplı sivilce çıktığında beticol müydü neydi adını hatırlamıyorum onun gibi bir tendürdiot gibi bişey vermişti.

Bir kere cikti mi zaten hep cikiyor nedense... ozaman bnde bi doktora gideyim. Kil dönmeside cok oluyor bnde :-( cevabin icin cookk tesekkür ederim ;-)

lazerden sonra bende de sivilceler çıkıyor hep birde normalde kıl dönmesi olmazdı lazerden sonra kıl dönmeleri de oluyor iğneyle çıkartmaya çalışıyorum.geçiyor ama genital bölgemde iz kaldı biraz

lazerden sonra bende de sivilceler çıkıyor hep birde normalde kıl dönmesi olmazdı lazerden sonra kıl dönmeleri de oluyor iğneyle çıkartmaya çalışıyorum.geçiyor ama genital bölgemde iz kaldı biraz

Nasil iz kaldi canim lazerden dolayimi,ikinci seansimi yaptirdim simdilik busefer olmadi olmasinda

Merhaba ben de ilk seansımı bir hafta önce yaptırdım ancak 5-6 tane küçük sarı renki sivilce tarzında şeyler çuktı korkuyorum önemli bir şey mi lazeri bırakıyim mi anlamadım vücudumun diğer tarafında böyle bir olmadı normal mi

lazer sonrası bende de oluyordu,büyük iltihaplı sivilce,çıban değil.

Merhaba ben de ilk seansımı bir hafta önce yaptırdım ancak 5-6 tane küçük sarı renki sivilce tarzında şeyler çuktı korkuyorum önemli bir şey mi lazeri bırakıyim mi anlamadım vücudumun diğer tarafında böyle bir olmadı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…