- 31 Mart 2010
- 667
- 4
-
- Konu Sahibi greeneyes3543
canım bende aldım kantaronu ama kullanmadım daha..gece sürüyon sabah yıkıyormusun acaba
kantaron yaginin yaniklara iyi geldigini biliyordum ama bu ise yaradigini hic duymamistim, denemek lazim.
yanik icin gercekten bire bir cunku bacagim motordan yaninda bir iki kez surmustum sadece ve iz falan kalmadi bayanssulusmile
yok yıkamıyorum..sabah kalıyo vücutta...akşam banyo yap tekrar sür..banyo yapamazsan bile yine sür üstüne..etkisi olur öyleyken bile...
çok faydalı bişey ya..netten araştırdım da cilde de çok faydalıymış..nemlendirmek için..ama onu bi iyice araştırmak gerek...
of ya bende de var bu sorun. sadece üst bölgede oluyor ama sürüyle minik batıklar ve arada sırada oluşan içi kıl dolu devasa sivilceler.. nasıl da ağrıyor,,kocaman bezeleri var.
ben yıllardır sir ağda kullanıyorum el ile çekiyorum. hiç epilasyon aleti kullanmadım genital bölgemde .. buna ragmen oluyor bende.. vucut elverişli sanırım...
kabak lifi ile kese yapıcam..
limon olayı sadece renk için mi yoksa batıklarada faydalı mı ? bu arada epilasyondan sonra mı uygulayacaz limonu? yoksa her gün düzenli olarak mı?
aydınlatır mısınız kızlar?
çok oldum ama limonu direk mi sürüyoruz, peçeteye falan mı?
ya lütfen arkadslar sadece hafta sonu girebiliyorum internete fikri olanlar yazsın lütfenn.... kalıcı yöntemler bilenler var mı .. ben jiletle nasıl alınır bilmiyorum.sakal gibi cıkar dediler dye hiç kullanmadım tüylerim çok ince ve 2ay temizlemesem de cok seyrek cıkıyo.cünkü cogu derimin altından büyüyo.. sivilce gibi olanlar da sıktıgımda uzun kıvırcık olmus yani dönmüş tüyler cıkıyo:S korkuyrm ömün boyu hiç geçmeyck gibi geliyooo ..:s
hayır canım kesinliklee jilet kullanmaa!! Allahtan nasıl alınırr bilmioomuşsun sakın jilet kullanmaa! alışmasın sakın
En iyi canım sir makinesi al bacakalr için kartuşlar çok iyi bikini bölgesinde konserveler bu www.bakimliolmak.com sitesi süper sir ağda üzerine herşey var ve fiyatlar çok ucuz piyasaya göre
arkadaşlar malesef aynı sorun bende de var mafoldumben
limonu rengi açmak için denicem bakalım iyi gelecek mi
bunun dışında eskiden batıklar vardı yani kırmızı küçük noktalar tüy dökücü krem kullanıyordum zaten o bölgeme şunana kadr ne ağda ne makine kullandım bitek tüy dökücü ve ona da sabun değdiğinden mi oldu bilmem böle küçük beyaz noktalar çıktı
artık tüy dökücü kullanmıorum yine batık fln olur die hemde tüylerim seyrek ve ince çıkıo die sadece eldivenle alıorum ama beyaz noktalar hala gitmedi birde sadece üst kısımdalar :gitme:
ne yapcam bilmiorum aynı sizin gibi bende sonsuza kadar böle kalıcam die korkuorum böle kalıcaklarını da düşünüorum ztn mafoldumben
ya bna doktor bi ilac vermişti furacin di sanırım adı o izlerin gitmesine yardımcı oluo herkese tavsiye ederim. üzerinde yanık yara izlerine diye yazıyo annemin yüzünde dikiş izleri vardı.düşmüstü sürekli bu ilacı kullanmıştı.iz kalmadı yüzünde.bana da batıklardan dolayı izler kaldı demiştim o yüzden vermişti.ama sadece izler degilki bnm sorunum tüyler resmen derinin baya altından cıkıyoo.sizinde oluyo mu öyle arkdslar..böyle sert oluyo sisik ve icinde beyaz pembe sıvılar oluyo:S
şimdi bu ilacı almam için doktora mı gitmem lazım? ve ne doktoruna gitcem cildiye mi?
hemde kesin gidio mu noktaların hepsi!!?? öleyse hemen almam lazımm!!!!!!
sert şişik derken kırmızı nokta gibi mi diosun içinde beyaz pembe sıvı olduğunu nerden anladın? benim eskiden çıkan kırmızı noktalar sonra kendiliğinden geçti krem kullanmayı kesince geçti aslında
hani bu sivilce gibi siskinliklerin icinde dönmüs tüyler oluyo ya bende öle oluyo en azından onu sıktıgım zaman peceteyle falan beyaz bi sıvı cıkıyo ve siskinlik iniyo. canım sağlık ocagındaki doktor vermişti bana aile hekimimiz ama cildiyeye de olabilir fark etmez ben hepsine gittim
hea tmm cnm şimdi anladım evt bendede kırmızı nokların içinden zorla tüy çıkıodu ama hiç sıkmadım onları sıkmam da! bu tür şeyleri sıkmam yasak! xdxd
çok yakında gidicem doktora inş. geçerler o kremi sürünce (krem dimi bu ilaç?)
evet cnm yanlıs bi terim kullanmak istemiyorum ama sarı merhem diye biliyo sanırım genelde yanık izlerine falan kullanıyo vücüdnzda bi iz varsa tavsiye ederim
ne demek canım bak bi de dusta kese yapmanı tavsiye ederim fazla bastırmadan yuvarlk yuvarlak yap ama hep yap yani sabırla...
kese yapıyorum zaten ben merak etme geçirmio ki kese =/
kremi bi alsam ben xd
benim anlamadığım gibi expigmenti öneriyo kimisi fucudin diye bi krem...
fucudini alsam mı ki ya..kantaron kullanıyorum ben...iyi geliyo sanki açtı biraz rengini ama daha hızlı olacak bişiy lazım bana yaa