genital bölgemde 1yıldan fazladır batık sorunu ve kararma var LÜTFEN YARDIM..

greeneyes3543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.671
49
35
kızlar bende epilasyon aleti yüzünden çok sorun yasıyrm..geçen yıl bi ara sürekli epilasyon aletiyle temizlik yapıyrdum uzayınca acılı oluyo diye hafif cıktıgında temizliyrdum ama epilasyon aletimi ıslak mendille falan temizledigim için mikrp kapmıs 1yılı askın süredir batık sorunum var genital bölgemde... tüyler derinin altından gidiyor sivilce gibi sisiyor icinden beyaz bi sıvı ve tüy çıkıyor neredeyse bütün kökler öyle oldu su an agdayla yapıyorum. ama yönleri farklı oldu bu hastalık yüzünden ayrıca birde derim çok karardı.4 ayrı doktra gittim ilaclar kullandım.ama yok gecmiyo dusta hafif kese yapıyorum ama çok da faydalı olmadı biraz hafifletti yaraları. ömür boyu böyle kalıcam diye korkuuyrm

Bende de batik ve kararma var...
bunlarin epilasyon aletini kullanmakla alakasi yok canim, kullanmayanlarda da oluyor.
mesela ben agda kullaniyorum ama bende de senin sikayetlerin var.
kese yapmayi kesme, kese cok iyi gelir.
bi de ara sira jiletle alip killari guclendirmek gerek diyorlar cunku batiklar kil kokleri gucsuzlestigi icin olusuyormus.

benden tavsiyeler bunlar canim...kararmaya cozumu olan varsa cok sevinirim.
limon surmek iyi diyorlar ama aylarca limon surmeye useniyor insan yaaaa...
ne yapsak acaba bilmiyorumkismile

bende böle bi başlık açmıştım..bende epilasyon aletiyle aldım ve sonrası felaket..sir ağdaya geçtim sana tek tavsiyem önce doktora gitmendir çünkü ben öle yaptım yokk limonmuş yok naneymiş olmaz o işler önce bi düzene sokman gerek..orası şuan sorunlu belki limon sürcen daha beter olcak..benmki düzeldi losyon verdi hergün sürdüm.ondan sorna limon falan sürersin bide ben hergün kabak lifilekesseleniyrum

ya ben izmir de bi kac doktora gittim ilaclarımı kullandım ama olmadı hem krem hem hap olarak ama yok gecmiyoo:S

ya lütfen arkadslar sadece hafta sonu girebiliyorum internete fikri olanlar yazsın lütfenn.... kalıcı yöntemler bilenler var mı .. ben jiletle nasıl alınır bilmiyorum.sakal gibi cıkar dediler dye hiç kullanmadım tüylerim çok ince ve 2ay temizlemesem de cok seyrek cıkıyo.cünkü cogu derimin altından büyüyo.. sivilce gibi olanlar da sıktıgımda uzun kıvırcık olmus yani dönmüş tüyler cıkıyo:S korkuyrm ömün boyu hiç geçmeyck gibi geliyooo ..:s

canın batıklar için stopngrow kol dönmesi batık spreyi var ben bakimliolmak.com sitesinden adım 2 aydır kullanıyorum bana iyi geldi yarısından çoğu gitti birde sir ağda uygula epilasyon olarak sir ağdadan sonrada bunu kullan iyi gelir.

bi yan etkisi varmı malum hasssas bölge bi de fiyatını da yazabilir misn

canım bakımlıolmak.com dan sipariş ediliyor o losyon fiyatı 38 tl olması lazım sen bi gir bak istersen...doktorda bana bşi losyon önermişti aldım tend skin losyon diye bişiy oda bana iyi geldi fakat pahalı 59 tl arkadaşın dediği bitkisel bişiy yan etkisi olmaz diye düşünüyorum bnm kullandığım da yeni çıkan bi ürün

canım bide ben o siteden sir ağda seti aldım sen nasıl alıyosun o gölgeyi suda kaynatılan ağdalar mı yoksa

fiyao celnurumda dediği gibi 38 tl ben 2 aydır kullanıyorum çok iyi geldi batıklarınm çok azaldı brde eskiden sıktığım deşdiğim için delilk değşik olmıştu onları bile giderdi baya pürüzsüzleşti çok memnunum birde o malum bölgeyi konserve sir ağdayla en az 6 saatda su değdirme sivilceler ondan çıakr

brn de ayını sorunu yaşıyorum yıllardır...
kantaron yağı aldım 2 gündür kulanıyorum ve şimdiden faydasını gördüm..inanamadım...geceleri sürüyorum sadece...genital bölgeye uyguluyorum..yanık izini geçiriyomuş kantaron...bende düz mantık kullanıp kararma da yanık gibi bişey olduğundan kullanayım dedim...bende fayda sağladı ama sende nasıl olur bilemem...batıklar düzenli ağda yapınca geçiyo..kese yap bi de...

canım bende aldım kantaronu ama kullanmadım daha..gece sürüyon sabah yıkıyormusun acaba

ben 1 haftadır batık için tend skin losyon kullanıyorum harika bşiy batıklar dışarı fırlamaya başladı. ama işte önceden batık çıkmıyor diye iğneyle deştim hep iz kaldı

Limonun icindeki asit nedeniyle renk acici ozelligi var. gonul rahatligiyla vucudunuzun heryerinde kullanabilirsiniz kulaktan dolma bir bilgi degil bu, estetisyenlere, guzellik uzmanlarina falan da sorabilirsiniz ayrica. ben yuzumde kullaniyorum ozellikle, hem mikrop olduruyor yani siyah nokta ve sivilceleri azaltiyor hem de kahverengi lekelerin rengini aciyor. yani limonla olur bu isler...

kantaron yaginin yaniklara iyi geldigini biliyordum ama bu ise yaradigini hic duymamistim, denemek lazim.

yanik icin gercekten bire bir cunku bacagim motordan yandiginda bir iki kez surmustum sadece ve iz falan kalmadi bayanssulusmile

Son düzenleme:

limonu denicem...

of ya bende de var bu sorun. sadece üst bölgede oluyor ama sürüyle minik batıklar ve arada sırada oluşan içi kıl dolu devasa sivilceler.. nasıl da ağrıyor,,kocaman bezeleri var.

ben yıllardır sir ağda kullanıyorum el ile çekiyorum. hiç epilasyon aleti kullanmadım genital bölgemde .. buna ragmen oluyor bende.. vucut elverişli sanırım...

kabak lifi ile kese yapıcam..
limon olayı sadece renk için mi yoksa batıklarada faydalı mı ? bu arada epilasyondan sonra mı uygulayacaz limonu? yoksa her gün düzenli olarak mı?
aydınlatır mısınız kızlar?

çok oldum ama limonu direk mi sürüyoruz, peçeteye falan mı?

doktora gittinmi cnm ne zmndır var bu sorun

doktora gittinmi cnm ne zmndır var bu sorun

gitmedim hiç. 3-4 senedir var. ama belli olmuyor bazen senede 2 adet büyük olandan oluyor. bazen ayda 2-3 tane olabiliyor...
aslında yapı itibariyle kıl dönmesine yatkınım sanırım. alt bacaklarımda da minik minik dönüyor .. ama sivilce olmuyor oralar..

bir arkadaş tüylerinin inceliğinden bahsetmiş benimkiler kalın aslında.. köklü de neden dönüyor anlamıyorum. cildim çok gözeneksiz ve sıkı, oyüzden dönüyor diyenler oldu ama mantıklı gelmedi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…