- 16 Şubat 2010
- 1.671
- 49
- 35
-
- Konu Sahibi greeneyes3543
bende böle bi başlık açmıştım..bende epilasyon aletiyle aldım ve sonrası felaket..sir ağdaya geçtim sana tek tavsiyem önce doktora gitmendir çünkü ben öle yaptım yokk limonmuş yok naneymiş olmaz o işler önce bi düzene sokman gerek..orası şuan sorunlu belki limon sürcen daha beter olcak..benmki düzeldi losyon verdi hergün sürdüm.ondan sorna limon falan sürersin bide ben hergün kabak lifilekesseleniyrum
canın batıklar için stopngrow kol dönmesi batık spreyi var ben bakimliolmak.com sitesinden adım 2 aydır kullanıyorum bana iyi geldi yarısından çoğu gitti birde sir ağda uygula epilasyon olarak sir ağdadan sonrada bunu kullan iyi gelir.
brn de ayını sorunu yaşıyorum yıllardır...
kantaron yağı aldım 2 gündür kulanıyorum ve şimdiden faydasını gördüm..inanamadım...geceleri sürüyorum sadece...genital bölgeye uyguluyorum..yanık izini geçiriyomuş kantaron...bende düz mantık kullanıp kararma da yanık gibi bişey olduğundan kullanayım dedim...bende fayda sağladı ama sende nasıl olur bilemem...batıklar düzenli ağda yapınca geçiyo..kese yap bi de...
bende böle bi başlık açmıştım..bende epilasyon aletiyle aldım ve sonrası felaket..sir ağdaya geçtim sana tek tavsiyem önce doktora gitmendir çünkü ben öle yaptım yokk limonmuş yok naneymiş olmaz o işler önce bi düzene sokman gerek..orası şuan sorunlu belki limon sürcen daha beter olcak..benmki düzeldi losyon verdi hergün sürdüm.ondan sorna limon falan sürersin bide ben hergün kabak lifilekesseleniyrum
brn de ayını sorunu yaşıyorum yıllardır...
kantaron yağı aldım 2 gündür kulanıyorum ve şimdiden faydasını gördüm..inanamadım...geceleri sürüyorum sadece...genital bölgeye uyguluyorum..yanık izini geçiriyomuş kantaron...bende düz mantık kullanıp kararma da yanık gibi bişey olduğundan kullanayım dedim...bende fayda sağladı ama sende nasıl olur bilemem...batıklar düzenli ağda yapınca geçiyo..kese yap bi de...
Limonun icindeki asit nedeniyle renk acici ozelligi var. gonul rahatligiyla vucudunuzun heryerinde kullanabilirsiniz kulaktan dolma bir bilgi degil bu, estetisyenlere, guzellik uzmanlarina falan da sorabilirsiniz ayrica. ben yuzumde kullaniyorum ozellikle, hem mikrop olduruyor yani siyah nokta ve sivilceleri azaltiyor hem de kahverengi lekelerin rengini aciyor. yani limonla olur bu isler...
of ya bende de var bu sorun. sadece üst bölgede oluyor ama sürüyle minik batıklar ve arada sırada oluşan içi kıl dolu devasa sivilceler.. nasıl da ağrıyor,,kocaman bezeleri var.
ben yıllardır sir ağda kullanıyorum el ile çekiyorum. hiç epilasyon aleti kullanmadım genital bölgemde .. buna ragmen oluyor bende.. vucut elverişli sanırım...
kabak lifi ile kese yapıcam..
limon olayı sadece renk için mi yoksa batıklarada faydalı mı ? bu arada epilasyondan sonra mı uygulayacaz limonu? yoksa her gün düzenli olarak mı?
aydınlatır mısınız kızlar?
çok oldum ama limonu direk mi sürüyoruz, peçeteye falan mı?
doktora gittinmi cnm ne zmndır var bu sorun