• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgelmle başım beladaa .s

ben zar demedimki canım vajina yırtılır diye korkuyorum daha önce haberlerde okudum ve kuzenimde yanlışlıkla şeyini biraz yırtmıştı ama bunun kızlık zarına zarar vermeyeceğini biliyorum korkum ö yönde değil ..:34:

canım eger işi bilene yaptırmassan olabilir onun için gittigin kuaför cok önemli bence

canım mrb.bu mesajına ilişkin bişi sormak istiyorum.ben emla kullandım önceden.onuda buradan öğrenmiştim ama bende fayda etmedi.bu spray cidden işe yarıyor değil mi canım.yani yaparken hiiç hissetmiyorsun.almadan sorayım dedim madem kullanıyorsun :8: birde sgk karşılıyor mu acaba?netten baktımda hastanede yatan hastalar için karşılıyormuş sadece.sen gidip direk alıyorsun eczaneden sanırım.saol şimdiden canım..:70:

canım ssk karsılamıyor zaten pahalı bısye deıl 13 tl bu zanda bı sıgaraya 5 tl verıyoruz dusun

arkadaşım sorununu nasıl anlıyorum anlatamam çeken bilir derler:60: ben ağdamı hep evde yapıyordum yazın yapış yapış, hemen uzar, batıklar olur, iz bırakır:36: felaket jilet desen daha beteri daha önce kuaförde bile aldırmamıştım bu yaz gittim lazere nasıl yattıysam o koltuğa ben bile şaştım kendime :1: ama vallahi şimdi rahatım ilk seans 1 ay oldu daha bir tane bile çıkmadı birde tamamen biteceğini düşün ...

arkadaşım sorununu nasıl anlıyorum anlatamam çeken bilir derler:60: ben ağdamı hep evde yapıyordum yazın yapış yapış, hemen uzar, batıklar olur, iz bırakır:36: felaket jilet desen daha beteri daha önce kuaförde bile aldırmamıştım bu yaz gittim lazere nasıl yattıysam o koltuğa ben bile şaştım kendime :1: ama vallahi şimdi rahatım ilk seans 1 ay oldu daha bir tane bile çıkmadı birde tamamen biteceğini düşün ...

zaten ilerde onu yaptırmayı düşünüyorum canım ama şuan yaptıramam şu spreyi deniyeceğm etki eder inş :)

Back