• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgelmle başım beladaa .s

kuaförde aldırabilirsin....ben öyle yapıyorum....keşke daha önce kuaföre gitseydim...kimisine göre kuaförde başkasına aldırmak ayıp günah ..vs... dini boyutunu bilem. başka bir topıkte bununda tartışması olmuştu.kuaförde 10-15 dk. işin bitiyor....

doğru yanlış göreceli olsaydı 'doğru' ve 'yanlış' diye bağımsız birer tabir olmazdı.ayşenin doğrusu fatmanın yanlışı olurdu.ya da her şey doğru olurdu ona kalırsa.kimse kabul etmez yanlış yapıyorum demeyi.madem kişiden kişiye değişiyor,biri de desin ki adam öldürmek bana göre doğru.ya da hafifleştirirsek birine küfretmek.buna ne diceksiniz?insanlar yaratılıp kendi başına bırakılmadı.herhalde ki hayatımızı bir şeylere göre tanzim etmemiz gerekiyo.kafamıza göre yaşamak değil.yoksa ortalık karışır ki karışık zaten malesef.ayrıca bazı insanlara doğru/yanlış hatırlatılınca yaygın bi tabir olan'herkesin doğrusu kendine' vb. cümleler sarfediliyor.bu da yaptığı şeyi meşru görme/gösterme çabası.ve bu da ne yazık ki 'boş' ve 'yanlış' bi çabadır:61:

yıllardır kk dayım hiç kimseyle tartışmaya girmedim girmemde seninle de girmeyeceğim..sinirlerini boşaltmak için bana saldırıyorsun ama bu mesajdan sonra sana cevap dahi vermeyeceğim..ben diyeceğimi dedim.

Son düzenleme:
offf bu tüylerle benimde başım dertte :2:
heryerimi alabiliyorum ama bikini bölgesini bi türlü beceremiyorum yaaa :25:
ağda çok acıtıyor,eldivende :59:
bide o bölgede ne kadar yıkarsam yıkayım tenime göre bi koyuluk var,bunun çaresi var mıdır acaba :5:

canım eczaneye gıdorsun bır adet xylocaine spreyden sıtoyorsun sonra sıkıyorsun usten asagı dogru akıor alt tarafa da az daha sıkıyrosun 5 dakıkada uyusuyor zaten sonra 5 dakıkada agdanı yapıorsun bıtıyor:D

konu başkasına gösterip göstermeme değil bana göre en hijenik şekilde kalma olayı bende yıllardır evlenmeden önceden beri kuaförde aldırıyorum o bölgenin hijeni çok önemli kadın hastalıklarına davetşye o kılların uzun olması sağlığım için önce gerekli temiz olması tüylerin kısa olması açmışım görmüş görmemiş hiç düşünmedim bile
insanın düşüncesi bozuksa gerisi boş tın

kıldan tüyden mevzular için tartışmayın kızlar
konu ayıp, gösterme, göstermeme, doğru, yanlış değil
istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri
ikili tartışmalardan uzak durunuz lütfen

canım eczaneye gıdorsun bır adet xylocaine spreyden sıtoyorsun sonra sıkıyorsun usten asagı dogru akıor alt tarafa da az daha sıkıyrosun 5 dakıkada uyusuyor zaten sonra 5 dakıkada agdanı yapıorsun bıtıyor:D

spreyin fiyatı ne peki canım?
bide uyuşturucu etkisi varya?yan etkisi olmaz değil mi :44:

canım 13 tl 1 1.5 saat uyusuk kalıyor ben aylardır kulanıorum hıc bı zararını gormedım tam tersıne faydasını gorudm:D 2 saate alacagım yerı 5 dakıkada alıp cıkıyorum tertemız

fiyatıda çok uygunmuş :81:
bende alıp deneyeyim,inşallah kurtulurum şu sorundan artık ya :96:

eldiveni alıcaksın yolacaksınn :34:

ağda yapmak istedim ama korkuyorum yırtacam bi yerimi elimde kalacak die .. kuaförde gitmek istemiyorum istesemde korkuyorum yırtar die bi kaç olay duydum tırsıyrum eldivenle hallediyorum artık azaldı biraz

yah nasıl sevaba girdin bilemezsinn dün genital bölge için epilasyona gittim böyle ağrı yok ağdanın acısı yanında hiç kalıyor dayanamadım yarıda bıraktırdım bugün bir daha gidicem ve senin sayende tabiki önce eczaneye :)

hiç acı hıssetmıyomsn uyustuktan sonra?
yok canım acı sahsen hısetmıorum ben tamamen uyusuyor ben mınık mınık alırıdm afda ıle sımdık uc defada bıtıryorum bıkere uste ıkı kere alta komple yapıstır cek:D
fiyatıda çok uygunmuş :81:
bende alıp deneyeyim,inşallah kurtulurum şu sorundan artık ya :96:
ınsallah canım dene guzle bısye fıyatıda uygun
yah nasıl sevaba girdin bilemezsinn dün genital bölge için epilasyona gittim böyle ağrı yok ağdanın acısı yanında hiç kalıyor dayanamadım yarıda bıraktırdım bugün bir daha gidicem ve senin sayende tabiki önce eczaneye :)

ınsallah ısıne yarar canım dıorumya bend eıse yarıyor hıc bısye hıstemıorum en onemlısıde alt taraf zaten ustu gecdım alt tamamen uyusuyor o ıyı oluyor

eldiveni alıcaksın yolacaksınn :34:

ağda yapmak istedim ama korkuyorum yırtacam bi yerimi elimde kalacak die .. kuaförde gitmek istemiyorum istesemde korkuyorum yırtar die bi kaç olay duydum tırsıyrum eldivenle hallediyorum artık azaldı biraz

canım agdanın zarı yırtması ıle ne alakası varkı bende kuaforluk yaptım okadr bekar kız gelıorud ılk defa duyuyorum agır bısey baskı yapmadıgı surece zar yırtılmaz bunu kızlara anlatamıyoruz galıba:D agdanın orda ne ısı varkı onuda anlamdım o ıcerde agda yapıdın yer dısarda

canım agdanın zarı yırtması ıle ne alakası varkı bende kuaforluk yaptım okadr bekar kız gelıorud ılk defa duyuyorum agır bısey baskı yapmadıgı surece zar yırtılmaz bunu kızlara anlatamıyoruz galıba:D agdanın orda ne ısı varkı onuda anlamdım o ıcerde agda yapıdın yer dısarda

ben zar demedimki canım vajina yırtılır diye korkuyorum daha önce haberlerde okudum ve kuzenimde yanlışlıkla şeyini biraz yırtmıştı ama bunun kızlık zarına zarar vermeyeceğini biliyorum korkum ö yönde değil ..:34:

canım mrb.bu mesajına ilişkin bişi sormak istiyorum.ben emla kullandım önceden.onuda buradan öğrenmiştim ama bende fayda etmedi.bu spray cidden işe yarıyor değil mi canım.yani yaparken hiiç hissetmiyorsun.almadan sorayım dedim madem kullanıyorsun :8: birde sgk karşılıyor mu acaba?netten baktımda hastanede yatan hastalar için karşılıyormuş sadece.sen gidip direk alıyorsun eczaneden sanırım.saol şimdiden canım..:70:

Back