doğru yanlış göreceli olsaydı 'doğru' ve 'yanlış' diye bağımsız birer tabir olmazdı.ayşenin doğrusu fatmanın yanlışı olurdu.ya da her şey doğru olurdu ona kalırsa.kimse kabul etmez yanlış yapıyorum demeyi.madem kişiden kişiye değişiyor,biri de desin ki adam öldürmek bana göre doğru.ya da hafifleştirirsek birine küfretmek.buna ne diceksiniz?insanlar yaratılıp kendi başına bırakılmadı.herhalde ki hayatımızı bir şeylere göre tanzim etmemiz gerekiyo.kafamıza göre yaşamak değil.yoksa ortalık karışır ki karışık zaten malesef.ayrıca bazı insanlara doğru/yanlış hatırlatılınca yaygın bi tabir olan'herkesin doğrusu kendine' vb. cümleler sarfediliyor.bu da yaptığı şeyi meşru görme/gösterme çabası.ve bu da ne yazık ki 'boş' ve 'yanlış' bi çabadır
yıllardır kk dayım hiç kimseyle tartışmaya girmedim girmemde seninle de girmeyeceğim..sinirlerini boşaltmak için bana saldırıyorsun ama bu mesajdan sonra sana cevap dahi vermeyeceğim..ben diyeceğimi dedim.
çok sakinim hahayy
en hararetli gülücüğü seçmenden belli oluyor ne kadar sakin olduğun,bi de hahayyy tepkinden
canım eczaneye gıdorsun bır adet xylocaine spreyden sıtoyorsun sonra sıkıyorsun usten asagı dogru akıor alt tarafa da az daha sıkıyrosun 5 dakıkada uyusuyor zaten sonra 5 dakıkada agdanı yapıorsun bıtıyor
spreyin fiyatı ne peki canım?
bide uyuşturucu etkisi varya?yan etkisi olmaz değil mi :44:
canım 13 tl 1 1.5 saat uyusuk kalıyor ben aylardır kulanıorum hıc bı zararını gormedım tam tersıne faydasını gorudm2 saate alacagım yerı 5 dakıkada alıp cıkıyorum tertemız
canım 13 tl 1 1.5 saat uyusuk kalıyor ben aylardır kulanıorum hıc bı zararını gormedım tam tersıne faydasını gorudm2 saate alacagım yerı 5 dakıkada alıp cıkıyorum tertemız
canım eczaneye gıdorsun bır adet xylocaine spreyden sıtoyorsun sonra sıkıyorsun usten asagı dogru akıor alt tarafa da az daha sıkıyrosun 5 dakıkada uyusuyor zaten sonra 5 dakıkada agdanı yapıorsun bıtıyor
yok canım acı sahsen hısetmıorum ben tamamen uyusuyor ben mınık mınık alırıdm afda ıle sımdık uc defada bıtıryorum bıkere uste ıkı kere alta komple yapıstır cekhiç acı hıssetmıyomsn uyustuktan sonra?
ınsallah canım dene guzle bısye fıyatıda uygunfiyatıda çok uygunmuş :81:
bende alıp deneyeyim,inşallah kurtulurum şu sorundan artık ya :96:
yah nasıl sevaba girdin bilemezsinn dün genital bölge için epilasyona gittim böyle ağrı yok ağdanın acısı yanında hiç kalıyor dayanamadım yarıda bıraktırdım bugün bir daha gidicem ve senin sayende tabiki önce eczaneye :)
eldiveni alıcaksın yolacaksınn
ağda yapmak istedim ama korkuyorum yırtacam bi yerimi elimde kalacak die .. kuaförde gitmek istemiyorum istesemde korkuyorum yırtar die bi kaç olay duydum tırsıyrum eldivenle hallediyorum artık azaldı biraz
canım agdanın zarı yırtması ıle ne alakası varkı bende kuaforluk yaptım okadr bekar kız gelıorud ılk defa duyuyorum agır bısey baskı yapmadıgı surece zar yırtılmaz bunu kızlara anlatamıyoruz galıbaagdanın orda ne ısı varkı onuda anlamdım o ıcerde agda yapıdın yer dısarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?