• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgelmle başım beladaa .s

kris_ez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
54
0
46
30
Kırıkkale
kızlar genital bölgemi almayı bi tülü beceremiyorum her yerimi rahatlıkla alabiliyorum ama orayı asla
veet in kremini kullandım o da daha fena etti 1 olan yerden 2-3 tane çıktı ayrıca 2 günden sonra hemen çıkmaya başladı
ağda deseniz onuda beceremedim yapış yapış oluyo
makine deseniz felakett hiç onu söylemeyim bile
eldivenlede acayip çok acıyor ve çok zaman istiyo boynum kopuyo resmen

napıcam ben kızlar ? her yolu denedim yardm edin lütfen

aynı sorunu bende yaşıyordum.4 yıl önce kuaföre gitmeye başladım.ilk başlarda 4 haftada bir gidiyordum şimdi 6-7 haftayı buluyor.son zamanlarda hele çok azaldı.10 dk çıkıyorsun.çok rahat tavsiye ederim :34:

Kartuşlu minik başlıklı sir ağdalar var.Koltuk altı stickleri gibi.Önce ısıtıyorsunuz, o ısınırken minik minik bezler kesiyorsunuz, sonra çay kaşığı kadar o kartuştan sürüyorsunuz, minik bezi yapıştırıp "Allaaahhhh yandım" diye çekiyorsunuz.Bunu tüm bölgeye yapıp, 10 dakikada bitiriyorsunuz.Üzerine bebe yağı sürüyorsunuz, mutlu mutlu geziyorsunuz :1:

bende nefret ediyorum ya şu olaydan... perşembe tatile gidicem... ağda yapmam lazım... ama nasıl yapıcam bilemiyorum... ben makinayla alıcam sanırm gene... offf tam bi eziyet, çin işkencesi gibi... :84:

en pratik yol ağda hem daha geç çıkıyor tüyler,öyle tüy dökücü kremle uğraşmayın..ben ilk 5yıl kuaförde yaptırdım,sonra hem gitmekten sıkıldım hem para vermek istemedim kendim denedim çok da başarılı oldum..sizde kuaförle başlayabilirsiniz,gidemem çekinirim demeyin kadının işi bu :))

Ahh ah ben de aynı durumdayım. Jilet vurmaktan, tüy dükücü krem kullanmaktan maffolduuuu. Geçen sene tatile gitmeden önce emla sürüp kuaförüme gitmiştim acıdan ağlamıştım, su falan istemiştim. Yazın gelmesine tek sinir olma nedenim bu ya off yeteeer.

Ahh ah ben de aynı durumdayım. Jilet vurmaktan, tüy dükücü krem kullanmaktan maffolduuuu. Geçen sene tatile gitmeden önce emla sürüp kuaförüme gitmiştim acıdan ağlamıştım, su falan istemiştim. Yazın gelmesine tek sinir olma nedenim bu ya off yeteeer.

ben hep emla krem kullanırım ve hıc bısı hıssetmem zatende cok cok azaldılar tam ıkı yıldır ne jılet ne tuy dokucu yaz kıs sık sık kokunden alırım makıneyle ve cok memnunum.

emla krem onerıyorum sıddetle surup 45 dk bır saat cıvarı bekleyın sonra kremı sılıp yallah bes dk da tmm dır :)

Arkadaşlar o bölgede kullanmak için seramik başlıklı epilasyon aletleri mi daha iyi,braunu bi kullanayım dedim allahımmmm çin işkencesi...

yaa kuaförde kuzenim aldıyordu birlikte gitmişti kadın ona çıkınca bu kadar uzatma biraz daha kısa olsunn dedi
kuzenimde bozuldu biraz felan birde başkasına açmak çok garibime gidiyor .. diğer kuzeminde bi kere ağdaylaa almış ve kanamış o günden beri çok tırsıyorum

bence en temizi epilatör aleti braunum sağolsun koltuk altı başlığıyla şık şık alıyorum .zaten 1 sene kullandıktan sonra gözü kapalı vın vın alıyorsunz ben doğuma gitmeden 3 gün önce bile aldığımı hatırlıyorum şimdide yine aynı tüm vücudumu yani bacaklar ,basen,koltukaltı ve genital bölgeyi yarım saatte tertemiz yapabiliyorum.ama öncelikle ilk yapışlar biraz canınızı yakabilir öyle öyle ögreniyorsunuz bir de ilk bir iki yeri aldıktan sonra uyuşma oluyor zaten sonrası vın vın .ben jilet birsefer kullanmıştım kaşın kaşın mahvoldum.tüy dökücü daha berbat.agda yapış yapış veet bile aldım yaprak olandan kanattı bir kere onuda elden çektim epilatörüm sağolsun .
yeni çıkan su altında çalışanı da kol,bacak,koltukaltı için öneririm ama genital bölgeye gelmiyor hiç .sıradan epilatör braun olcak koltuk altı başlığıyla yapıcaksınız

epilatörle nasıl alıyosunuz kızlar yaa işkence resmen ağdadan beter tek tek alıyo kılları çok acıyo 2 kez aldım sonra ağdaya basladım ama ağdada tek seferde almıyo kılları bende ağdamı değiştiricem makinayla aldığımda üzerinde sivilce gibi bişeyler çıktı geçtiler ama izleri var hala neredeyse 1 yıl olucak geçmediler yaaa ağda en güzeli ama beceremiyorum pek öğrenicem insallah yapa yapa

garip değil yanlış.malesef artık garip tarafı kalmamış kimsenin umrunda değil doğru mu yanlış mı kısmı

dogruluk yanlışlık kişiden kişiye göre değişen bir kavram..sana göre yanlış bana göre doğru..arkadaş söylemiş bende kendi yöntemimi yazdım beni yargılamak kimseye düşmez..

doğru yanlış göreceli olsaydı 'doğru' ve 'yanlış' diye bağımsız birer tabir olmazdı.ayşenin doğrusu fatmanın yanlışı olurdu.ya da her şey doğru olurdu ona kalırsa.kimse kabul etmez yanlış yapıyorum demeyi.madem kişiden kişiye değişiyor,biri de desin ki adam öldürmek bana göre doğru.ya da hafifleştirirsek birine küfretmek.buna ne diceksiniz?insanlar yaratılıp kendi başına bırakılmadı.herhalde ki hayatımızı bir şeylere göre tanzim etmemiz gerekiyo.kafamıza göre yaşamak değil.yoksa ortalık karışır ki karışık zaten malesef.ayrıca bazı insanlara doğru/yanlış hatırlatılınca yaygın bi tabir olan'herkesin doğrusu kendine' vb. cümleler sarfediliyor.bu da yaptığı şeyi meşru görme/gösterme çabası.ve bu da ne yazık ki 'boş' ve 'yanlış' bi çabadır:61:

Back