Genital bolgedeki batik izleri nasil gider?

Ahugozlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
6
0
Slm kizlar
ben genital bolgemde killari kokten aldigim icin batik ve sivilceler olustu ancak izleri tam gecmedi. Bu konuda bilgisi olan varmi ?

Tek bidiğim aynı şeyin bendede olması.. Ama kese yapınca geçiyo. O izler kalıcı değil merak etme

sakın o batıkları çıkarmak için ağdadan sonra sıktırmayın kızlar, şimdi lazer yaptırıyorum, tüyler gidince geri kalan deride eskiden sıkılan batıkların izleri kaldı

yıllarca iğneyle oydum oydum iz bıraktım üstelik iltihaplı deri altından çıkanlar bazen öyle uzun ki inanamıyordum. kese falan hepsi geçici tek yol maalesef epilasyon. ben IPL lazer yaptırdım 4-6 seans okadar pahalı değil aslında, paket aldığınız için, üstelik okadar rahatsızsanız bikaç ay biriktir yaptırırsınız. kıllar bitmiyor fakat batıklar %90 bitiyor, izler için sonrasında banyoda kese ve nemlendirici kremler losyonlar çok işe yaricaktır. lütfen başka şeylere para harcamayın daha az tutar belki ama boşa zaman kaybı. sadece lazerle kurtulabilirsiniz.

kızlar genıtal bolgeye yapılan lazerın zararları arasında yumurtalıkda hasar ve gebe kalamama gıbı bırsey duydunuz mu hıcccc

ben önce o batıklara çare arıyorum öyle sıkınca çıkmıyor çünkü sertler canımda çok yanıyo öylece duruyor yerinde bu gidişle çok olur leke :44:

tek çözüm lazer epilasyon....iki seans dan sora kesinlikle hiçbirşey kalmıor.....bende yıllarca çok çözüm aradım ama lazerle çözebildim.....iki yıldırda hiiiç batık olmuyor:):)

ayrıca asla gebe kalmama gibi bir sorun yaşanmıyor....çoook arkadaşım lazerden sora sıra sıra çocuk yaptıı

merhaba ben de genital bölgemde yıllardır iz bıraktım aynen dediğiniz gibi bunu yapan tek insan benim sanıyodum çok kötü izler kaldı geçiyor mu lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var psikolojik larak da çok kötü etkiliyor beni. sizinki geçtiyse ne kadar sürede geçti napmalıyım

İğneyle bende oydum ve birsürü delik izi var, lazerle geçiyor mu, krem ve losyon olarak tavsiye ettiğiniz biseyler var mı ?

İğneyle ben de oydum ve birsürü delik izleri var, lazerle geçiyor mu,krem losyon gibi önerileriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…