Lekeler, Çiller Genital bolgede soyulma ! :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

geceprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
141
0
316
İzmir
Ben 2 gun evvel genital bolgeme agda yaptirdim. Daha evvel jilet yapiyordum ama jiletten agdaya gectim. 3. Yaptirisim bu. Son yaptirisimda genital bolgenin dudak kisimlari soyulmaya basladi.. Daha evvel 2defa yaptirdigimda boyle bir sey olmamisti. Lutfen yardim edin korktum cunku, mantar falan olabilir mi, gerci mantar konusunda da pek bir sey bilmiyorum. Acil yardim lutfenn :((((((

Ben 2 gun evvel genital bolgeme agda yaptirdim. Daha evvel jilet yapiyordum ama jiletten agdaya gectim. 3. Yaptirisim bu. Son yaptirisimda genital bolgenin dudak kisimlari soyulmaya basladi.. Daha evvel 2defa yaptirdigimda boyle bir sey olmamisti. Lutfen yardim edin korktum cunku, mantar falan olabilir mi, gerci mantar konusunda da pek bir sey bilmiyorum. Acil yardim lutfenn :((((((

Mantar genital bölgede üreyen bir mikroorganizma nedeniyle olur. Mantar da peynirimsi süt kesiği şeklinde akıntı ve kaşıntı gibi şikayetler vardır. Tahminimce ağda nedeniyle üst deri tahriş olmuş ve şu an o deri soyuluyor. Eğer çok rahatsız edici boyuttaysa dermotoloğa görünün derim. Sadece dış dudaklarda basit bi soyulmaysa iç kısma değmeyecek şekilde bepanten sürebilirsiniz.

Agda dan dolayi oluyor...bende de olmustu baslarda...1 sene boyunca olmamisti..bi iki keredir yine oluyor...ama kotu bisey degil..agda yapan hanima sordum..cogu kiside olur boyle dedi...

derin yenileniyor soyulmasi iyi birsey
jiletten agdaya gecince 2.yapmada bende de oldu
resmen soyuldu yanmis gibi kotu gorunuyordu
ama sonra tertemiz yeni deri cikti
o ara zaten cildiyeye gidiyordum baska sebepten gosterdim ve doktor normal onemsiz dedi
mantarla hicbir alakasi yoktur endiselenme:34:
bir de agdadan sonra 2 saat falan dus almamak iyi kendi haline kalmali kil kokleri bir sure

Back
X