How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Genital bölgede şişkinlik (yardım edin :(!)

Spiral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
38
0
46
İstanbul
Kızlar az önce tuvaletteyken farkettim :D . Genital bölgenin üst tarafına bastırınca yuvarlak top gibi bir şey hissettim. Üstelik o taraftaki tüyler daha fazla ve kalın çıkmış. Beyaz beyaz noktacıklar var. Batık falan zannetim ama değil. Böyle küçük ama şişkin beyaz noktacıklar... Yüzeyde çok hafif bir kırmızılık var ve bastırınca acı hissediyorum. Ama bastırınca dediğim gibi yuvarlak sert bir şey hissediyorum. Ben hiç jilet kullanmam, tüylerimi hep ağdayla alırım. Kıl kökü enfeksiyonu olabilir mi diye düşündüm ama emin değilim. Benim durumumda olan ya da bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim. Ciddi bir şey mi açıkçası sertlik beni korkuttu. :(

ilk fırsatta doktora görün canım nolur nolmaz ,geçmiş olsun şimdiden,eminim losyon türü bişey verir ve tez zamanda geçer sıkıntın. ama ihmal etme :ssz:

Sabah anneme anlattım durumu. Annem kıl dönmesi olmuştur ihtiyol sür dedi. Artık geçmezse doktora gidicem :( . Çok korkuyorum nohut gibi ya...

Sabah anneme anlattım durumu. Annem kıl dönmesi olmuştur ihtiyol sür dedi. Artık geçmezse doktora gidicem :( . Çok korkuyorum nohut gibi ya...

bende de oldu tuvaletimi yaparken otuturken yatarken çok acıyordu doktora gittim. bi beze varmış orda o iltihaplanmış. antibiyotik verdi daha eczaneden almadan kendiliğinden patladı. azıcık kan geldi.. ilacı kullandım ben tabi daha sonrasındada.. öyle bişeydir korkmaya gerek yok.. ama doktora git canım geçmiş olsun..

senın annen kanserden olmemişmiydi hanı senın yüzünden senın kahrından kanser etmıştın kadını sex uyusturucu bagımlılıgın yuzunden YALANCI........

Back