genital bölgede renk değişimi????

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
kızlar merhaba....

ben 8 aylık hamileyim. genital bölgemde inanılmaz bi kararma söz konusu. düzenli şekilde ağda yaptırıyorum. hamilelik öncesi böyle bir sıkıntım yoktu. şimdi ise rengi ve şekli olmak üzere inanılmaz değişti ve bu beni çok rahatsız ediyor. hamilelik süresince bu sıkıntıyı yaşayanlarımız varmı? var ise daha sonra eski hallerine dönebildilermi? lütfen yardımcı olun. bu durum pisikolojimi bozmaya başladı (((((

ilk kez senden duydum ağda tamamda hamilelikte hassasiyettenden de olabilir ve bence geçer kafana takma

Ayni sorunu bende yasiyorum anlamadim cok igrenc bir görüntü... Bu konuda bilgisi olan bayanlarin paylasmasini bende arzu ediyorum lütfen...

kesinlikle canım. çok rahatsız edici. allahtan 2 aydır ilişki yasakta canım kocacım görmüyo:):)

misivam benim böyle bi durumum yok ama en son bikaç gün önce kuaföre gittim ağdaya. o da bana senin doğum yaklaşmasına rağmen kararma yok o bölgende dedi. ben de oluyo mu dedim. ewet genelde olur dedi. yani hamileliğin son aylarında görülen bişeymiş. tabi doğumdan sonra geçiyomuş. o konuda için rahat olsun. benim de genital bölgede yok ama karnımın ortasındaki çizgi çok koyu mesela. iyice kahverengi oldu doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum ben de.

canım bendede böyle bır durum oldu

inşallah geçer... kapkara kalmayız kızlar :)

bende 33 haftalık hamileyim aynı durum bendede var bide yırtıklarla falan çok iğrenç görünüyor gerçekten. yeni doğum yapan bi arkadaşım koltuk altlarının bile karardığını sölemişti hala da geçmemiş 2 ay önce doğurmasına rağmen tam olarak. benim de göbeğimde çizgi yok ama göbeğimin altında çok yırtıklar var badem yağı sürmeme rağmen çok çatladı oda benim çok moralimi bozuyo gerçi kocacım orda kızım var benim ne lazım güzelliği diyo ama o sadece canımın yanmasına üzülüyo acayip kaşınıyooo

bende 34 haftalık hamileyim aynı şekilde kararma bendede var cnm vede çatlaklarım var inanılmaz derecede çok kötü ama doğum yaptıktan sonra geçer dediler

benimde göğüslerde baya çatlama oldu. göbekte daha bişi yok ama çatlar diye düşünüyorum. vücudum çok müsait çatlamaya. bikini nasıl giycem valla şimdiden onu düşünüyorum. korkunç (( tamam iyi hoş bebeğimiz olucak herşeye değer diyoruz ama hayatımız devam ediyo ve güzel kalmak bizimde hakkımız. offfffffffffffff.................

onlar iyi bende hem kararma hem şişlikler var, doktora sordum varistir onlar dedi ama ben geçeceğinden pek ümitli değilim.ayakta durduğumda ağrıdan ölüyorum.

bende şişlik pek yok ama kılcar damarlar oldu baldırlarımda. onlarda kalıcı biliyosun anca lazer tedavisi istiyo. oda nerde....

göbekteki çizgide genital bölgedeki değişikliklere geçiyor bayanlar kafanızı takmayın

Ben iki bebeğimde de sırtım göğüslerim dahil bütün vücudum kararmıştı. Doğumdan sonra zamanla geçiyor. Ama çatlaklar için aynı şeyi söyleyemiycem maalesef:1no2:

kararmalar geçiyo kızlar bende geçen yıl doğum yaptı benimde inanılmaz kararmıştı ve şekli çok değişmişti düzeldi ama tamda geçti derken ben tekrar hamileyim bakalım busfer nasıl olcak

benimde genital bölgemde kararma oldu.lazer epilasyona gittim bana ağdadan olduğunu ve bio lyn diye bi krem verdi.kesinlikle doğal görünüme kavuşacağını söyledi umarım rengi düzeltir. bu kremi kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…