kızlar merhaba....
ben 8 aylık hamileyim. genital bölgemde inanılmaz bi kararma söz konusu. düzenli şekilde ağda yaptırıyorum. hamilelik öncesi böyle bir sıkıntım yoktu. şimdi ise rengi ve şekli olmak üzere inanılmaz değişti ve bu beni çok rahatsız ediyor. hamilelik süresince bu sıkıntıyı yaşayanlarımız varmı? var ise daha sonra eski hallerine dönebildilermi? lütfen yardımcı olun. bu durum pisikolojimi bozmaya başladı(((((
kızlar merhaba....
ben 8 aylık hamileyim. genital bölgemde inanılmaz bi kararma söz konusu. düzenli şekilde ağda yaptırıyorum. hamilelik öncesi böyle bir sıkıntım yoktu. şimdi ise rengi ve şekli olmak üzere inanılmaz değişti ve bu beni çok rahatsız ediyor. hamilelik süresince bu sıkıntıyı yaşayanlarımız varmı? var ise daha sonra eski hallerine dönebildilermi? lütfen yardımcı olun. bu durum pisikolojimi bozmaya başladı(((((
bende 33 haftalık hamileyim aynı durum bendede var bide yırtıklarla falan çok iğrenç görünüyor gerçekten. yeni doğum yapan bi arkadaşım koltuk altlarının bile karardığını sölemişti hala da geçmemiş 2 ay önce doğurmasına rağmen tam olarak. benim de göbeğimde çizgi yok ama göbeğimin altında çok yırtıklar var badem yağı sürmeme rağmen çok çatladı oda benim çok moralimi bozuyo gerçi kocacım orda kızım var benim ne lazım güzelliği diyo ama o sadece canımın yanmasına üzülüyo acayip kaşınıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?